Mamici casnice (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Tina,felicitari!

esti o mamica super curajoasa.Bravo!
Sa va traiasca bebe si sa va aduca numai bucurii.
Abia astept sa ne povestesti cum a fost.
Ne-ai tinut pe toate cu sufletul la gura
Trebuie sa dai zdravan de baut
Refacere rapida.

Mergi la inceput

Dana,la cat sunt de obosita mai bine-ti trimit elicopterul albastru sa vina s ate ia decat sa scriu retete la ora asta
Dar la cat te iubesc eu pe tine ce o sa fac!?bag retete la cplega
Deci,
Varza a la Cluj
varza murata(mie nu mi-a ajuns si am amestecat cu varza dulce frecata in prealabil cu sare si piper) taiata fideluta,carne porc+vita,ceapa,orez,cimbru,sare,piper,bulion,rosii in bulion(pt.deasupra)
Calesti ceapa cu orezul+condimente+putin bulion(ca la sarmale) si le amesteci cu carnea tocata.Daca este prea tare(dura carnea) adaugi apa sau bulion.Exact ca la sarmale mai!
Apoi intr-o tava pui sunca afumata sau kaizer afumat sau ceva care sa miroasa a afumatura,un strat de varza,unul de carne si apoi iarasi varza.
Peste ultimul strat de varza pui si rosii in bulion(asa sa dea bine la privit)
Eu am pus orezul in carne.Normal la varza asta se pune pe strat.Adica,un strat varza,unul carne si unul orez.
Cine vrea si cine crede ca-i place se pune si smantana pe fiecare strat de varza.Eu nu am pus ca ai mei nu mananca smantana fiarta
Peste toate straturile(compozitia) pui apa.Umplii tava si o dai la cuptor la foc mic cam 2 ore.
Se serveste cu smantana,mamaliga si ardei iute.
Mori mancand.
Toata varza asta este un fel de sarma dezbracata daca nu faci straturi separate de orez si nu adaugi smantana la fiert.
Sper ca am fost explicita

gatit placut si va astept cu foto

Mergi la inceput

A!si am uitat muschiul cu bere

-muschi porc sau vita si chiar copanele de pui(eu am incercat cu toate.iese la fel de bun)
-ceapa verde(pt. pus pe fundul tavii) cam o legatura
-ciuperci proaspete
-o jumatate de ardei rosu
-usturoi(5-6 catei)
-condimente si o bere mica 330 ml parca(nu conteaza marca
-ulei(pt.tapetat tava)

intr-o tava pe fund se pune ceapa verde se stropeste cu ulei apoi se aseaza elegant rondelele de cotlet(muschi) sau pulpe de pui.
Printre carne se pun ciupercile si usturoiul.Se adauga ardeiul rosu taiat in cubulete mici si condimentele(de care vreti).Eu am pus sare,piper,cimbru si putina baia iute.
Peste toate astea se toarna o bere mica(acum depinde de tava).LA tava mea a mers 330ml.
Bagati la cuptor si in max o ora e gata.Eu la orice friptura timpul de coacere il las mai mare.Cu cat sta mai mult carnea in cuptor cu atat se fragezeste mai multAsa cred eu
Primele 30 de min. se acopera cu folie de aluminiu si urmatoarele 30 de min. fara folie ca sa se rumeneasca.
Gata.Va invit in bucatarie

Mergi la inceput

sunt mamica,retetele le scriu numai la cerere

symaco,acum e randul tau
si multumim frumos
sa-i dai Tinei maine mesaj si sa-i spui asa:" Tinutzo,casnicutele te felicita,te iubesc si te asteapta cat mai repede la ele"

Flavia,o sotie iubitoare si devotata face si mancare pe langa plimbat si cheltuit banii
Lasa vitaminele si te poftesc in bucatarie.

maine dimin. merg cu Robert la pediatru.Ne-a sunat acum ca au un loc liber dimin. la 9,00.Pediatra asta o vedem odata pe an.este la un mare spital de copii din Montreal.Este o vizita de rutina dar la care-l controleaza din cap pana in picioare.

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

BUNA DIMINEATA!!! In sfarsit d-au eu cafeaua , ceai de fructe si pentru toate gusturile.

FELICITARI TINA!!! sa-ti traiasca printisoru si abia asteptam pozici...si sa ne povestesti cum a fost..

Ange ei bine colegu chiar na-re nici un cont ...in schimb are o datorie de platit pana la finele anului, dar asta nu ma impiedica sa fiu FERICITA...
De certat nu ne-am certat niciodata...pantru ca el este suficient de matur sa nu se puna la mintea mea sincer n-am avut motiv de cearta in 2 ani.

Symaco multumesc pentru invitatie ...data viitoar daca mai e valabil vin...

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Noi acum o sa iesim pe afara ...zilele astea a tot plouat...acum e momentul sa profitam.
O dimineata placuta!!!

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza gagici, zina multumesc de Pepsi :)))

Corina

Asa-i Cami, o sotie iubitoare ii face sotului mancare. Si un sot iubitor, isi invita sotia la restaurant
Succes la pediatra, e bine ca il controleaza amanuntit chiar si 1 data pe an. Ca noi degeaba mergem de n'spe ori pe an ca e la fel de superficial

Sa aveti o zi faina

Abia astept sa mai avem vesti despre Danid Nicholas, mama da ce grasun a fost, nu ma mir ca avea Tinutza asa burtoi :)))

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Neataaaaa feteleeeeeeeee...nici nu am putut sa dorm azi nopate cu gandul la bebe grasun David Nicholas si la Tina si iata-ma trezita cu noaptea-n cap
In traditia de aseara saptamana asta este interzisa cafeaua, ceai-ul si suc-ul.........toata saptamana se bea sampanieeeeeeeee fara numarrrr

Sym......o asteptam pe bebita ta ...mamaaaa suntem puse pe treabaaa luna asta...Hai ca va

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Aaaaaoleuuuuu..........am uitat sa va zic...Maria a avut pogram azinoapte de divertisment si sa incheiat pe la 3 noaptea cu o superbaaaaaaa cazatura din pat. Astept sa se trezeasca si sa o iau la pigulit sa vad daca are vreo vanataie.

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata si Zina multumim de cafelut, s-a cam racit pan-a strabatut atatea contintente dar fug s-o incalzesc
Eu deschisei messengeru' si primii asta (cred ca nu se supara nimeni daca pastuiesc aici "Valentina Welsh (4/12/2006 12:16:00 AM): Hiya, This is a wee message to let you know that Tina gave birth to a beautiful healthy boy this evening called David Nicholas Welsh, his weight was 4.56kg and his apgar score was 9. Their both doing very well and we hope to have them home soon. Mark. "
Well... dar la ce ora s-a nascut? la 21 si ceva? Deh asa mi-s eu mai curioasa Chiar ca asa e explica burticuta Tinutei, stiam eu ca va fi un dolofanel hihihi.... Ma gandesc ce frumos va fi acum al intoarcerea acasa, atatea lucrusoare minunat il asteapta pe print... oare cum ii vor spune? Dave sau Nick? Va dati seama ce dulcic trebuie sa fie? Hihihi cred ca-l pupacesc parintii non-stop

Mmiha, pup Mariuca nazbatioasam ce a gasit dom'le pe jos in toiul noptii? Uf lasa ca daca a dormit inseamna ca e ok...Cami bafta la pedi cu Robert!
Corina tu ferete-ti ochii mama de la retelele alea ca fetele n-au nici o mila de tine si de burticutele de-aici Hai mai zi-ne cum mai e cu durerile alea.... ???
Gata, mingea e-n terenul vostru

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput