Bebelusi de iulie-august 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetelor de ce puneti mama sare???
BB sunt novici ale gusturilor si clar nu trebuie sa trecem prin prisma noastra, a papilelor noastre gustative ce mananca ei.

Daca ar fi dupa mine eu n-as fi baut lapte de mama de ex..ca e tare naspa.

Ingrid a mancat azi fructele..dar cu chinuiala nene...off de abia astept sa vina dr azi.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am vazut acum la B1 pe Dr. Culcer, care spunea ca are 2 nepotele, una a supt pana la 3 ani si 8 luni, cealalta are 3 ani si inca suge. Mi se pare exagerat.
Recomanda alaptarea atata timp cat e lapte. Pai daca stimulezi poti avea lapte si 18 ani, nu?

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Simona, e foarte greu sa dai sfaturi cuiva in situatia ta! ar putea fi o criza de moment?... sa ai putere sa treci peste asta indeiferent de decizia pe care o vei lua! multe cupluri au vrut sa divorteze de "n" ori pana s-au completat! e o perioada pana se acomodeaza unul cu celalalt...pupici si tie si lui Mario! te-am pandit si azi noapte! dar ... nu am putut sa-ti trimit pm... apareai ca nu erai on line! daca vrei si cand poti da-mi un pm

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Andreea eu am o parere fffffffffffff proasta de dr Culcer.E ahtiata dupa bani.

Cat despre alaptare ii dai copilului atat cat crezi tu.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Andre_ea, sanatate! hai ca m-am distrat... dar ...pe bune, sunt cazuri cand alaptau copil de 6-7 ani! se duceau repede acasa la tzitzi! mie mi se pare aiurea... sincer! pana la un an e suficient! +/- cateva luni!

Albinutzza, noapte e bun sfetsnic! mi-am revenit si multumesc ptr ca ai fost alaturi de sufletul meu... dar cu burtik??? ceva nou???

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Fetelor, am facut psihoterapie, am fost la cumparaturi, ca s-a deschis un nou magazin universal, Kaufland. E tare misto, sincer m-am dus tare pesimista dar sunt incantata de prezentare si de marfa.

Acuma ma duc sa fac mamaliguta.

Simona tot la tine ma gandesc, insa ma abtin sa dau sfaturi.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Pai voi stit ca vor in germania sa se apuce sa imbutelieze laptele de mama? Vor sa angajeze femei care sa se mulga pe termne lung.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Va pup mamici !

azi noapte am fost la Grigore Alexandrescu, la camera de garda cu Ana.
Are puroi in gat !!! Au vrut sa ne interneze la Gomoiu insa doctora de garda a spus ca putem incerca in primele 24 de ore cu antibiotic. I -au dat antibiotic injectabil ! La 12 ore. Nu va spun ca aseara alergam prin oras sa gasesc antibioticul.

Peste noapte nu a facut febra dar nici nu prea a manca.

Dimineata, a fost bine pana pe la ora 9.30 cand am primit telefon de acasa ca are falca si gatul umflat.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Of BRiana ,,,ce mai tragi si tu.Stiu cum e ca si eu am luat una dupa alta.
SANATATEA ANEi....aa ai intrebat de la ce a facut puroi ? De la rece?
Ca daca e asa paruieste bonele.

Mergi la inceput

Mie mi se pare aiurea nene..sa fie copilul in clasa intai si sa ma alerge dupa tzatzi
Printre o tura de betisoare ...si-o gura de lapte

Mergi la inceput