Bebelusi de iulie-august 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

OAna, asa cum ti-a zis si Dede , rubeola e virala, deci se transmite prin aer.Asa cum stau lucrurile cred ca a luat-o de la Bianca.
Nu se trateaza cu nimik, doar cu antitermice in perioada cu febra.Cu mancarea n-o forta deloc, laso sa manance numai ce vrea si cat vrea.
Nu o scoti afara cand apare eruptia, si dupa ar fi bine sa vb cu dr sa-ti dea ceva pt imunizare.
Eruptia la Ingrid a durat vreo 7-10, nu sunt f sigura.Eu am inteles de la dr mea, ca incubatia la copii e mai mica ca durata de zile, decat cele 21 de zile.

Nu-ti ramane decat sa astepti si stai linistita nu o doare e cea mai usoara boala a copilariei.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Albinutzza..facui test ???!!!

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

MULTUMIM FETELOR DE APRECIERI.....un mare mare pupic de la INGRID!!!

Mergi la inceput

Simona..off imi pare tare rau pentru situatia ta.Poate mai exista o cale de comunicare cumva si sa va rezolvati problemele.
Daca nu, sunt de acord cu tine ca mai bine singura deat sa traiasca copilul in certuri.

Peste tot in lume, mama e cea care ii este incredintat copilul....sunt si cazuri exceptionale ...dar cu lucruri f grave pt mama..de regula abandonul pe langa multe altele.ASA ca stai linistita.
Pot sa-ti spun ca, cu un avocat bun ramai si in casa in care stai ai tot dreptul,cam asa e legea pe la noi.

Eu sper sa fie o criza de cuplu de moment, si sa va regasiti.

Multi pupici tie si lui MArio grasunici

Mergi la inceput

Ma duc sa ii dau fructele lui Ingrid..Azi i le dau calde sa vedem,poate nu ma m-ai refuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Simona, iti doresc sa te lumineze Dumnezeu sa iei cea mai buna decizie pentru tine si pentru Mario. Multa putere! Noi suntem aici oricand vei avea nevoie de un umar.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Am vazut poze cu nora mea cea frumoasa! Ce pletosica e ea!
Am vazut-o si pe Ingrid la volan . E o scumpa!

te asteptam cu vesti. Hai ca ard eu de nerabdare, dar tu.

Mergi la inceput

Eu am luat raceala de la fi-miu. M-am trezit de dimineata cu gura usacataaaa, ca nu mai puteam respira pe nas. Uff, ce ma enerveaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

simona,
ii dau si iaurt, si multe pere, si spanac, si fructe crude. degeaba. cred ca o sa incep din nou sa-i dau cate 7-10 zile pe luna Ecoflorina ca atunci cand ii dadeam nu avea probleme cu constipatia.
Apropo, ar trebui sa-i dai si tu lui Mario daca zici ca are infectie la stomacel ca sa-si refaca flora bacteriana. Ecoflorina sau pliculete Biotics.

cat despre divort nu prea stiu ce sa zic. eu in general sunt pro divort daca nu sunt copii la mijloc. inainte sa am bebe nu-i intelegem insa pe cei care divortzeaza dupa ce fac copii. am chiar o prietena buna care dupa ce a facut 2 a parasit-o sotul pe motiv ca "nu a apucat sa-si traiasca viata".
insa in primele luni cand venea al meu sot tarziu acasa ca avea mult de lucru si eu eram varza de oboseala, l-am amenintat si eu cu divortul de s-a speriat saracul rau de tot. asa ca acum mi-am mai schimbat perspectiva...

multa sanatate tie si lui Mario si putere sa treci peste toate greutatile! si ca incurajare: prietena mea si-a gasit de vreo 4 ani un tata pt fetitele ei care le iubeste tare mult si e f incantat de meseria de parinte.

mamica de Maria, 8 luni si 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

dede,
eu i-am facut mamaliga din fulgi de porumb. si a iesit tare gustoasa ca mamaliga adevarata doar ca mai moale. i-am pus si branzica si un pic de sare. parca si iaurt. data viitoare o sa-i pun smantana ca deja am inceput sa-i pun cate o lingurita in legume si vad ca ii plac mai mult.
ieri a papat tare bine piure de cartof dulce cu un pic de unt si branzica.

mamica de maria, 8 luni si 1 saptamana

Mergi la inceput