Bebelusi de iulie-august 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Simonaci sa iti dea bunul Dumnezeu putere si intelepciune sa iei cea mai buna decizie pentru tine si puiul tau.
Aici sfaturile sunt de prisos dar la noi gasesti mereu un umar pe care sa plangi si sa te sprijini.

Oana s-ar putea sa aiba Anis dreptate, dar nu ai cum sa fii sigura pana nu apare eruptia sau trec cam 10 zile fara sa apara.
Oricum rubeola e o boala virala eruptiva usoara care trece in 99% din cazuri fara complicatii. Nu trebuie sa tratezi decat febra si sa nu o fortezi cu papa daca scade pofta de mancare. Si sa nu prea vina in contact cu multe persoane, mai ales copii, vreo 2 saptamani (daca e rubeola) ca le scade imunitatea si agata usor alte minuni.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Simona, draga mea, in primul rand multa sanatate lui Mario urez si apoi iti doresc sa treci cu bine peste problemele cu sotul, indiferent de rezultatul final. Daca mergi pana la capat vei avea nevoie de multa putere sau poate el isi va da mai mult silinta vazandu-se in stadiul final al relatiei. Oricum, e incalificabil sa te ameninte ca-ti ia copilul. Acest lucru nu-l poate face decat tare greu, nici nu are sens sa vorbim despre asta. Inca o data numai bine iti doresc si sa fi tare, indiferent de cum vor decurge lucrurile.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anis, Emma, superbe fetele voastre. Imi plac la nebunie

Fetelor, eu am innebunit, eu nu spal copilul pe dintzi, nici macar pe gingii Am o periiuta degetar cu care ii mai fac masaj la dintzi, dar nici prin cap nu mi-a trecut ca treb sa-l spal. Cu toate ca am citit ca e bine sa incepi din primele luni de viatza. Off ce mama sunt...o sa incepem si noi

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!
Monai, Anis, Corbioana, vazut pozele cu frumosi! Sunt niste scumpi toti!
Ce tantosa merge Sara. La fel si Ingrid. Ce mandra e pe masina! Iar lui Andrei iti vine sa-i mananci falcutele. Si ce priviri trage!

Am si eu o veste. Teo a stat singur in funduletz. E drept ca in carucior si se tinea de bara. Am observat ca, daca sta mai mult in scaunul de masa, are tendinta sa stea mai bine in funduletz. Daca e si masuta montata se trage de ea. Mai ales cand mananca si ii este f. foame si nu vine lingurita la gura mai repede, se duce el la ea. E simpatic foc.

Oana, Simona, Briana, multa sanatate puilor vostri.

Simona, imi pare tare rau pentru situatia voastra. Sper din tot sufletul sa fie doar o chestie de moment si sa-i vina mintea la cap sotului daca vede ca ajungeti la divort.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MONAI

, intaresc si eu ce ti-a mai raspuns cineva, perioada de CC e perioada asimilata, deci se considera perioada de contributie. Fa si tu un test, nu ne mai tine pe jar.

Mona ca tare draga imi esti. O sa fac si test, da' ma gandesc ca e prea devreme. Nici nu mai stiu cum era, ca am doar 2 spat de la O sa va tin la curent. Si daca ziceti ca CIC e contributie, asta e bine, m-am mai linistit.

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ella2000
Ella2000 si printesa... ca una s-a dus la bunici ...deja mor de dorul nazbatiilor ei...de dorul dezordinii si a tot ce face Iulia... bun sau rau! cred ca m-a pedepsit...ea a vrut sa plece ca am impartit dragostea intre ele asa cum am putut... mi se umplu ochii de lacrimi...

Ellla
, hai capul susu, ca sunt convinsa ca esti o mama de milioane. Iulia e bien acolo, si tu aveai nevoie si de odihna. Fii barbata Zoe

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Dede superrrr, ce frumos, Luca nu se bucura asa. Cand vin de la serv, el mananca masa de dupa masa, si imi zicea soacra-mea ca mereu se uita la usa de la intrare. Cred ca asociaza masa cu venirea mea. Dar Medeea, e tare. Arca o si vad bucurandu-se si facand tai-tai

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Simonaci, trebuie sa recunosc ca am avut un soc, cand am citit despre relatia ta cu sotul tau. Desi m-am alaturat de putin timp voua, sincer iti spun, ca ai fost printre putinele fete pe care le-am retinut (v-am spus ca pe restul va scriu ca nu ma duce...ce sa fac) si asta pentru ca mereu scri ceva frumos pentru fiecare, nu-ti scapa niciodata nimic si intotdeauna ai timp sa acorzi fiecarui lucru atentie. Te admir din punctul asta de vedere.
Nici prin cap nu mi-a trecut ca in spatele atator cuvinte frumoase se ascunde o drama, caci daca se ajunge la divort banuiesc ca asa se poate traduce casatoria ta. Imi pare sincer rau. Si te asigur ca ori de cate ori vei vrea sa vorbesti cu cineva, am sa stau cu urechea palnie. Sfaturi e greu sa dai in astfel de momente. Numai tu sti daca merita sau nu sa mai astepti, sa mai amani. Decizia e a ta, si oricare ar fi aceasta, sunt sigura ca va fi spre binele copilului pe care il iubesti atat de mult.

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

In ce priveste lumina din camera, acolo nu am pus neon. Exista un tub cu multe beculete (leduri) in el. Se gaseste la Brico. Eu l-am luat galben. Noaptea, daca se trezeste Alexa, da suficienta lumina cat sa o gasesc in patut si nici sa nu ne fuga somnul la nici una.

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Simona, imi pare rau pt tine, sunt socata. nu pot sa zic decat sa fii tare, iar ce spuen el, ca-ti va lua copilul, e imposibil. Esti o mama devotata si isi iubeste copilul cel mai mult, si nucred ca exista instanta in lume, care sa nu acorde copilul unei mame ca tine. Fii tare, ca vor trece toate si va fi bine pt voi. Atat iti doresc, sa faci cum crezi ca e mai bine pt Mario si pt tine.

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput