Cresele...de la ce varsta?
fetita mea implineste 1,9 luni si mai sunt doar cateva luni si trebuie sa ma intorc la munca, dar habar nu am cu cine sa imi las copilul de bone nu prea avem bani, asa ca ne/am gandit la o cresa dar nu stiu de la ce varste se primesc copii?
Raspunsuri
smurfs spune:
Buna !!
Ideal ar fi sa stai cu el pana la 3 ani, si apoi sa mearga la gradinita , dar cum lipsa banilor te imping sa o iei din loc cel putin pentru mine asa a fost , recurgi si la astfel de mijloace. Din fericire la mine nu a tinut prea mult, si acum sta mama cu el, incerc sa-l inscriu la gradinita. L-am avut si eu la cresa cand avea 2 anisori, am zis sa o incerc si pe asta , doar 2 zile l-am dus si l-am si luat, cu mancarea nu aveam probleme, pentru ca el este un mancacios, dar faptul ca l-am lasat acolo singur intre straini, l-a facut foarte furios pe mine, si nu ma mai intelegeam cu el,plus ca mereu cand veneam sa-l iau pe la ora 17, il gaseam suspendat intr-un leagan si cu lacrimile curgand. Educatoarea imi spunea ca mananca, dar plange foarte mult dupa mine, asa ca am renuntat. Bineinteles ca ele puteau sa-l linisteasca dar nu prea le pasa, mai bine il lasau sa planga in leagan. Asta a fost scurta mea experienta . Cresele la care eu am cautat un loc in perioada aceea , aratau groaznic, numai aceasta la care l-am si lasat arata mai bine, era pe langa p-ta Muncii, uite ca nu mai stiu cum se numeste....
Oricum ai grija in alegerea cresei.
Bafta!!
laureta spune:
Fetitza mea are 1.10 luni deja suntem la cresa deci poti so duci bafta.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro
mamica oana spune:
Eu tocmai am inceput sa-l duc pe bebele meu la cresa de sapt. trecuta.Are 1,5 luni,dar sunt copii acolo si de 1,2 luni.
Am intampinat probleme,asa cum ne asteptam.S-a imbolnavit din prima saptamana de la mancare(salam!!!!),dar nici nu ma gandesc sa-l retrag.In nici un caz nu l-as lasa cu o bona.Colectivitatea are dezavantajele ei,dar si multe avantaje,care nu sunt deloc de ignorat.
poze noi
ioana_tzuchi spune:
Si eu o sa-l duc pe Matei la cresa din luna mai. Are 1 an si 9 luni, cand am fost sa vizitez cresa (in Militari) erau si copilasi mai mici decat el.
Asa ca stai linistita din punctul de vedere al varstei!
Succes!
MichelleT spune:
Noi am inceput la 11 luni si nu am avut probleme.
Acum bunicii sunt la noi si se duc la cresa doar 1 data pe zii, si de fiecare data sa lasa cu plansete!!!ca deh nu mai are cne sa-i rasfete si sa le faca toanele....
MamideIngeras spune:
Mai fetelor,si eu am aceeasi problema. Baietelul meu are 9 luni si trebuie sa incep serviciul.
As prefera cresa nu bona. Cine stie peste cine dai.
As fi vrut la cresa de pe Ciobanasului dar nu ma primeste .
Eu stau in sectorul 4, stie cineva ceva de o cresa buna in zona?
De Tohani ce parere aveti?
Multumesc