La mare in Bulgaria cu masina
Raspunsuri - Pagina 2
anis spune:
Noi vrem sa mergem vara asta.Un prieten de al nostru s-a dus sa avda conditiile.Sunt super..ne-au luat bulgarii si la asta,bine cu investitia nemtilor.
Eu am ales pt vara bulgarii deat sa arunc banii la noi...unde preturi scumpe si conditiile aceleasi de ani .
Si la toamna la greci si gata.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anemona spune:
Noi am traversat vara trecuta Bulgaria mergand spre Grecia si trebuie sa recunosc ca am avut pe toata durata drumului prin Bg o strangere de inima. Politie am vazut destula, cam 8-10 echipaje, dar am avut viteza ok si nu ne-au oprit, dat atentie la radare.
Cat despre hoti, pot doar sa spun sa nu plecati de langa masina prea mult, se cam fura masinile.
Nu stiu, poate litoralul lor o fi mai bun, dar in schimb pot sa zic ca mi-au facut cea mai proasta impresie, case mai darapanate si mai neingrijite nu am vazut nicaieri, localitati intregi cu case care aveau hartie in geamuri in loc de perdele, sunt cam departe de civilizatie... Iar drumurile sunt varza. Asta asa, off topic.
Elise spune:
quote:
Initial creeata de coralia_popa
A fost cineva de curand (anul trecut sau acum 2 ani) cu masina la mare in Bulgaria? A avut cineva probleme pe drum? Se aud tot felul de istorii despre talhari care te opresc pe drum imbracati in politisti, etc...
Noi am vrea sa mergem, nu prea cred in lucrurile astea, dar daca a patit-o cineva....poate am sa cred...
coralia,
eu merg de 4-5 ori pe an la Varna cu mashina - singura.
Si n-am vazut nici un talhar.
Ce e mai sinistru un pic (dar mai bine pt. trafic) este ca soselele principale nu trec prin toate comunele si comunashele, ca la noi.
Deci o buna bucata de drum nu vezi picior de om.
In rest este ok.
Elise
coralia_popa spune:
Multumesc pentru raspunsuri... Deci in principiu nu sunt probleme cu drumul spre litoral. Asa ma gandeam si eu... Drumul e destul de scurt si ma gandesc ca destul de circulat...
Noi mergem in iunie....Sper sa nu patim nimic .. demn de stirile de la ora 5.
Guestus spune:
Sa intrebi a avut cineva probleme cu tilharii pe drumurile din bulgaria este ca si cum ai intreba "a cazut cineva cu avionul?"
De radiatii nu mai pasa nimanui vara asta?