La mare in Bulgaria cu masina

La mare in Bulgaria cu masina | Autor: coralia_popa

Link direct la acest mesaj

A fost cineva de curand (anul trecut sau acum 2 ani) cu masina la mare in Bulgaria? A avut cineva probleme pe drum? Se aud tot felul de istorii despre talhari care te opresc pe drum imbracati in politisti, etc...

Noi am vrea sa mergem, nu prea cred in lucrurile astea, dar daca a patit-o cineva....poate am sa cred...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu zic sa mergeti linistiti. Fratele meu a fost anul trecut in Bulgaria la Albena si a fost totul ok, au fost si multumiti de servicii. Cu mult mai bune decat ale noastre in Romania.
Concediu placut!

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Stai linistita, nu este adevarat. Noi mergem destul de des cu masina in Turcia deci traversam Bulgaria de la nord la sud si nu ni s-a intamplat absolut niciodata astfel de grozavii. O singura data ne-a oprit politia dar era doar pentru un control de rutina, nu ne-a cerut spaga sau mai stiu ce alte minuni. Drum bun si concediu placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cum a fost la Albena?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Cred ca cei care au fost opriti de falsi politisti in bulgaria nu mai pot scrie.

5 minute liniste.....repetati cu voce tare...3 x Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nu stiu daca vreodata au fost adevarate legendele astea, dar acum sigur nu mai sint! Mergeti linistiti, noi am fost si n-am avut absolut nici un fel de probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia_popa spune:

[quote]Originally posted by Guestus

Cred ca cei care au fost opriti de falsi politisti in bulgaria nu mai pot scrie.

Hmmm... Ce vrei sa zici cu asta?

Povesti chiar asa de sumbre nu am auzit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Vrea sa faca misto de tine si acum radiaza ca ai cazut in capcana lui :) O sa te obisnuiesti cu el. Dar imi place ca desi toate parerile erau ca nu exista nici un pericol sa mergi cu masina in Bulgaria, cel mai credibil a fost Guestus cu stirile lui de la ora 5 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Am patit-o acum 2 ani,ne intorceam din Grecia,In Topolovgrad am avut parte de cea mai mare aventura a vietii noastre,motiv ptr.care Bulgaria este de-atunci stearsa ca tara de pe harta noastra.Urmarire ca-n filme,masina nou-nouta care n-a fost menajata la gropi pe drum serpuit,eu intentionand sa fac pisu'in pampersul copilului de frica,la intoarcere decisa sa musc de gat pe toti bulgarii din viata mea.Mi-am intrebat un medic rezident bulgar care-a fost motivul intamplarii si stii ce mi-a zis?Masina,drumul pustiu,faptul ca eram doar noi trei(eu,sotul si copilul de ~2 ani)i-a facut sa creada ca suntem prada sigura.Dupa mine au plecat alti medici,de asta data in grup,in zona civilizata si n-au patit nimic.

Sotul meu a zis de-atunci ca nu vom mai vedea Bulgaria decat din aer.

Bafta multa!

July si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Noi am fost vara trecuta la Albena si pe drum n-am vazut picior de politist. Numa' in Varna am luat amenda ca "asa a vrut muschii lor" (nici macar nu vor sa vb engleza, asa ca nu ne-am inteles cu ei decat cand a fost vorba de spaga ).
Ce-i drept, e drumul scurt pana la Albena; cand traversezi tara or fi mai multe probleme.

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai oameni buni,ce spuneti aici ,ca m-a luat frica?
Noi vrem sa mergem la mare in Bulgaria ,dar povestile astea nu le stiam.
Voi vb serios? Se intampla asa ceva?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput