Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Godzila, chiar ai fugit???Eu bantui ca niciodata la ora asta, pentru ca sunt un pic cam agitata.Cupkilu' iar are 37.7 si e fornaita cu muci la greu. I-am dat nurofen la culcare si astept sa vad cum se prezinta maine dimineata. Dar ca sa fie treaba si mai buna am facut si o nefacuta I-am pus niste picaturi, Rinonef se cheama ,in nasuc ca sa doarma mai bine. Si in loc de 1 picatura (asa se pune la copii sub 2 ani) am scapat vreo 3 . Acum sper sa nu fie asa daunator, ca nu stiu ce am ca dau numai cu stangu-n dreptu'Somnic usor si fara treziri dese ,va doresc celor care ati plecat la dodo!Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salutari fetelor

Tonnia eu de 2 zile am inceput sa_i dau un iaurt de la danone "Gervais-Le petit suisse" care este simplu si facut cu lapte cu mai putina grasime la care ii adaug un fruct uitel aici ,apropo eu m_am uitat pe iaurturile facute de la danone si scrie ca sint facute cu lapte mai slab ci nu cu lapte praf ,de asta ma mira ca in romania sint facute lapte praf,si mai incolo eu o sa-i cumpar danonino

Am admirat pe Petrut care este un dulce cu ochelari lui de smecher

poze

Mergi la inceput

Norina sint si eu pe fir

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ioana, Cristina, Codruta, Norina si Nanadana multumim . Cand ai 10kg la 6 luni, slaninuta pe piept si gusa, semeni cu Marlon Brando si cu si fara ochelari

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Haide sa va arat si eu babuta de fiumeu baba1 si aici baba2

Gata ma duc si eu sa dau la pui sa pape ultimul bibe si dupa aceea la dodo,noapte buna

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Nanadana ce babuta? in a 2a poza e pirat sadea si handsome pe deasupra

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Nanadana,ce babuta soro...ca se vede ca sub basma se ascunde un super baietel . shucare poze!Gata, acum o tai si eu la somn, ca vad ca cea mica se cam forfaie si nu cred sa am o noapte prea linistita Va tzuc de noapte buna!! Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna seara tuturor!!!
Carmi, Paste fericit!!! Tie si familiei tale numai bucurii si sa vina iepurasul cu daruri!!! Daca vrei, eu iti fac comanda la cofe de unde am luat eu tortul sau, daca vrei, ma interesez intai ce povesti au! Spune doar!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Sara' buna la mamici si bebici! Intram si noi sa raspundem la intrebarea cu iaurtul a Tonniei, are Nestle un iaurt special pentru bebei de la 6 luni se numeste "Yogolino" si al meu bebe il maninca cu multa pofta. Sunt seturi de 4 iaurtele (100 g per iaurtel)la un pachet iar pretul, ca sa dau informatii complete e, daca imi amintesc bine, vreo 2,50 euro pachetul. Sper sa placa si bebicilor vostri si sa gasiti usor.
Noapte buna si va salutam,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, cat costa Avene ala? Poate ai si zis deja, citesc, citesc!
Nanadana, stiam eu ca-i place carnita lui Antoine, de-atunci de cand i-a facut friptura Ana! Spor la mancat! Lui Antoine carnita, tie, urzicile!
Norina,
Oti, m-am linistit acum cand mi-ai zis ce-ai uitat acasa! Si Ana are vasele ei! Cu sterilizatul biberoanelor cica pana se taraste copilul pe jos si baga tot in gura...dar alea de lapte ar fi bine mai mult timp, spre an! Felicitari pentru performante!!! Nu-i deloc in urma Andra, fiecare copil poate sa mearga sau sa se tarasca cand il apuca cheful!
Dar, chiar, fetelor, vorba Otiliei, ce-i cu poftele astea pe noi??? Om fi toate gravide?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput