Unde invat sa merg pe role?
Raspunsuri - Pagina 3
pisi-si-boscu spune:
Sonia, diseara suntem in parc. poate chiar de la 4 si ceva... Te asteptam si pe tine?!
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
Elise spune:
quote:- super faza!
Abia dupa ce le-a zis barbatul meu ( cred i s-a facut mila de ei ca nu pot rade indeajuns ) " ce, mai, n-ati mai vazut o balena esuata?! " au reusit sa se adune si sa rada asa cum trebuie...
Mi-am amintit ca si eu am "esuat" la un moment dat, la inceputul "carierei" pe role.
M-am rasturnat intr-o mare tufa din Herastrau.
Probabil eram bine camuflata, dar a ramas un picior la vedere.
Cum stateam acolo cu crengile in sus si meditam la o cale de revenire la pozitia bipeda, am auzit brusc "zbrrrrrrr" - rolele mele... in aer!
Si in secunda a doua, o voce suava "hai, mama, lasa rotitzele lu' tanti in pace..."
Elise
sorinsonia spune:
Imi pare rau, nu pot veni, am de luat copilul de la parinti...s-a terminat vacanta.
Si... trebuie sa-mi pun rolele...in casa.. sa ma obijnuiesc cu ele, pentru inceput.
Dar multumesc pentru invitatie, poate cu alta ocazie. Te pup.
pisi-si-boscu spune:
Mai, eu pana acum am avut o pereche de Rossignol care mi-au ramas mici si acum am luat o alta pereche de Roxa, erau in Carrefour la oferta.
Nu cred ca trebuie sa investesti foarte mult in ele.
Important e sa fie comode ( cat pot fi de comode rolele !!! ), si sa aiba roti bune si rulmenti cat de cat buni. Eu de ex. am luat Roxa astea cu rulemnti ABEC7, chiar am fost uimita, pt ca am dat pe ele vreo 250 lei.
Rossignolul le-am luat acum 8 ani si au fost extrem de scumpe...
Copilului i-am luat role de la RCO si sunt foarte multumita. ABEC1 pe ele, dar sunt siletioase, au roti de silicon ca lumea si sunt reglabile.
pisi-si-boscu spune:
A, si sa nu uit: Sonia, sa nu iti pui rolele in casa !!!!!
pisi-si-boscu spune:
Pai, in primul rand pericolul de accidente e mult mai mare decta in parc. colo cazi, si gata! Acasa cazi si poti da cu capul de perete, de vreo mobila...
In plus, oricat de "curajoasa" o s fii in csa, in parc e ca si cum ai lua-o de la inceput.
Vii astazi in parc?!
furni spune:
Pe Roxa alea de 2,5 mil. am pus si eu ochii in Carrefour, ma duc azi sa-mi iau (sper sa le mai gasesc ca le-am vazut sapt.trecuta, am si mers cu ele prin magazin).
Va pup.
nicoletag spune:
Am inteles cum e cu "varsta maxima", dar care-i cea minima? Adica nazdravanul meu face 4 ani in vara, daca-i cumpar role e prea mic pentru plimbari?
Nicoleta, mami de 2 nazdravani: Andrei (14.08.2002) si Radu (11.10.2004)