Unde invat sa merg pe role?
Buna!
Mi-am achizitionat role de curand dar nu ma descurc prea bine cu ele!Stiti cumva daca exista profesori pentru asa ceva sau un club dedicat?
Am vazut pe discovery, dar in Romania exista asa ceva?
Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
Raspunsuri
melina34 spune:
ilenutza, eu iti spun cum era anul trecut, ptr ca anul acesta n+am apucat inca sa verific;in parcul Herastrau, aproape de intrarea dinspre Piata Charles de Gaulle, pe aleea de linga mini terenul de golf,exista o tipa care dadea lectii de patinaj pe role(iarna am vazut-o la patinoarul Floreasca dind lectii de patinaj pe gheata);eu iti sugerez sa iti iei rolele in spate in timpul saptaminii, pe la orele 18 sa mergi sa o cauti, s-ar putea sa ai noroc!
(cred ca era in 100.000/h)
M.
liliana csaki spune:
Are dreptate Melina34, pe tipa o cheama Diana, fiica-mea a facut patinaj cu ea. Eu am si nr. ei de tel, sper sa mai fie de actualitate ca n-am mai sunat-o de mult, daca vrei ti-l dau pe PM. Si merci, mi-ai dat o idee, am si eu role de vreo 3 ani deja, dar am cazut de cateva ori si n-am mai incercat.
ilenutza spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Vreau sa iau lectii pentru ca am 2 picioare stangi cand vine vorba de echilibru!Nu fac parte din acel grup de indivizi care si-au pus rolele sau schiurile si gata, merg bine merci!
Vreau sa invat sa si schiez, asa ca imi prinde bine sa invat pe role intai!
Lili, f. bine, dcoate rolele de la naftalina si hai la lectii!Nu om fi noi mai grele de ... picioare decat altii!
vreau tel si o sa iti scriu pe PM!
Varsta Victor
Happiness_4_us spune:
habar nu aveam ca exista si asa ceva. Eram convinsa ca fiecare invata exact ca si mersul pe bicicleta.
Nana Motoc
Fotografii cu noi
ilenutza spune:
si eu credeam la fel, dar cand esti antitalent ca mine...
si am vazut pe discovery o emisiune si asa mi-a venit ideea!
Varsta Victor
Carmen_Marieta spune:
Vin si eu dar de la 1 iulie , ca nu vreau sa am la nunta genunchii ci coatele julite(poate crede lumea cine stie ce)
ilenutza spune:
am vb cu diana si mi-a spus ca dupa Pasti se poate ocupa de parinti , in herastrau, dupa ora 5 pm!
va tin la curent cu noutati!
Varsta Victor
pisi-si-boscu spune:
Pana atunci, daca vii in Herastrau seara, pe la 18-19, te poate invata sotul meu, gratis, asa cum a invatat si o gramada de copii pe acolo !
Noi suntem aproape in fiecare seara acolo, cu conditia sa nu ploua.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
ilenutza spune:
merci PISI, nu stiu ce sa zic!- shtii tu de ce !
dar tu stii sa mergi pe role?
Varsta Victor
pisi-si-boscu spune:
De stiut stiu sa merg, stie si Sebi acum binisor, si chiar mi-ar placea o partenera noua de "rolit" prin parc.
Nu de alta, dar acum 8 ani cand mi-am cunoscut barbatu' pe role l-am cunoscut...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani