Unde invat sa merg pe role?
Raspunsuri - Pagina 2
anemona spune:
Care e varsta maxima la care sunt sanse sa inveti, mai ales daca esti mai impiedicat de fel ?
pisi-si-boscu spune:
Cred ca pe la 40-50 incolo esti cam Intarziat...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
Elise spune:
cred ca la orice varsta poti sa invetzi daca te pasioneaza si iti asumi si riscurile!
probabil pentru fiecare exista o virsta maxima de la care i se pare ca e penibil...atit.
Eu am vazut si o babutza pe role in Herastrau si mi s-a parut haioasa. Chiar mi-a placut ideea - nu vad nimic nefiresc.
Iar eu am invatat sa merg pe role acum citiva ani (vreo 3) tot in Herastrau, cu barbatu-meu care m-a prins de citeva ori, in momentele mai tragice , inainte sa ma aleg cu cucuie sau sa imbratisez niste pomi.
Nu cred ca iti trebuie instructor specializat....
Elise
pisi-si-boscu spune:
quote:
Originally posted by Elise
probabil pentru fiecare exista o virsta maxima de la care i se pare ca e penibil...atit.
Elise
Apropo de penibilitate, sa va spun ultima patanie din parc; si eu si sotul meu am depasit 30 de ani, dar si o limita a kg care ne-ar "permita" sa dam bine pe role. Cu toate astea, pasiunea si mai ales exercitiul, face din sotul meu unul din cei mai buni patinatori. Ne ducem de ceva vreme in parc, frecventam mai des portiunea din herastrau unde sunt pustanii ( pustanii au 16-18 ani, deci imi permit ! ) cu bicilete, stau pe banci si se uita dupa oameni, comenteaza la greu, evident...
Intr-o seara, barbatul meu care se mai imbraca si in alb ! dupa ce ca are o burtica de bautor de bere inrait ( de unde naiba a aparut nu stiu, ca cu alcoolul sta foarte prost, adica bine, ca nu bea ), deci barbatul meu cel maricel se plimba relaxat ( la el asta inseamna in viteza si cu figuri ) si se gandeste el deodata sa se aseze pe banca de langa pustanii cu biciclete, sa ii asculte pentru ca il amuza comentariile lor. Vine in viteza, pune brusc frana, se arunca cu tot cu cele 90 kg pe banca cu pricina, care pardalnica, era zmulsa de cineva din asfalt, drept pentru care se rastoarna cu tot cu banca, craci si role direct in sus, si ramane rastignit acolo, aproape in imposibilitate de a se ridica inapoi. Bietii copii ramasesera consternati, nici sa rada nu cred ca puteau, sa vezi asa ceva e senzatia aceea cand te furnica tot corpul inainte de a izbucni in rasul cu hohote...
Abia dupa ce le-a zis barbatul meu ( cred i s-a facut mila de ei ca nu pot rade indeajuns ) " ce, mai, n-ati mai vazut o balena esuata?! " au reusit sa se adune si sa rada asa cum trebuie...
Comentariile sunt de prisos...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani