Clubul nurorilor (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

fetele eu plec! Am ceva MEGA important de rezolvat! ma rog la DD sa fie bine!
Pupici pt cele fara net acasa!
Cu restul ne auzim pe seara!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

by maimutica turbulenta...si mergi fara grija ca DDe alaturi de tine...si nu numai el

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Sun eu zic ca rezolvi sigur ce ti-ai propus! Banuiesc ca la cat esti de hotarata in toate cu greu sa nu-ti iasa ceva!
Revin si eu mai tarziu!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sun-iti tin pumnii sa reusesti...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

BAU

Am aparut si eu. A fost fata iarasi si a plecat si mai speriata ca ieri. Pe cuvant ca nu i-am facut nimic. Doar am facu o modificare de ultim moment la planificarea serviciilor. Si s-a speriat rau de tot. A spus ca nu crede ca va fi capabila sa ia decizii asa de repede. Mai ales ca eu l-am invatat pe sefu' ca daca e ceva analizeze eu, caut 2-3 solutii, il sun si i le spun. Normal ca imi spune ca sa o aleg pe care cred eu ca e mai buna, dar trebuie sa ii spun ce si cum. Ei bine, ceva de genul asta am facut si azi, si fata s-a cam speriat. Mai ales ca sefu' cica m-a laudat tare de tot, ca ii pare rau ca plec, ca s-a putut baza pe mine, ca nu stie cum se va obisnui cu altcineva...

Sun Bafta multa

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

BAU

Am aparut si eu. A fost fata iarasi si a plecat si mai speriata ca ieri. Pe cuvant ca nu i-am facut nimic. Doar am facu o modificare de ultim moment la planificarea serviciilor. Si s-a speriat rau de tot. A spus ca nu crede ca va fi capabila sa ia decizii asa de repede. Mai ales ca eu l-am invatat pe sefu' ca daca e ceva analizeze eu, caut 2-3 solutii, il sun si i le spun. Normal ca imi spune ca sa o aleg pe care cred eu ca e mai buna, dar trebuie sa ii spun ce si cum. Ei bine, ceva de genul asta am facut si azi, si fata s-a cam speriat. Mai ales ca sefu' cica m-a laudat tare de tot, ca ii pare rau ca plec, ca s-a putut baza pe mine, ca nu stie cum se va obisnui cu altcineva...

Sun Bafta multa

Andreea 22+
POZE

Pai mai linisteste-o si tu, spune-i ca o sa invete... si o sa se invete si sefu' cu ea. Asta e, tu ai ceva muuuuuuuult mai important de facut acum

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

ORICE ARE UN INCEPUT...si o sa invete si fata cea noua...cu asa o profesoaraaaaa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza
Pai mai linisteste-o si tu, spune-i ca o sa invete... si o sa se invete si sefu' cu ea. Asta e, tu ai ceva muuuuuuuult mai important de facut acum

Eu am inceract sa o linistesc, dar mai mult de atat nu pot face. Are 2 luni la dispozitie sa invetsa faca planificari, ca eu am facut inclusiv pe luna iunie. Daca ea crede ca nu e capabila, eu n-am ce sa ii fac. Altfel e o fata de treaba si m-am bucurat ca a fost ieri si azi aici ca nu m-am plictisit, am avut cu cine sa mai vb si eu... Oricum, mai avem vreo 4-5 care au depus CV-uri. I-am spus ca pana miercurea viitoare sa imi dea un raspuns. Daca ea nu crede ca face fata, atunci sa alegem pe altcineva. Ca mai e o luna si eu plec. Nu vreau sa il las pe sefu' fara secretara.

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fannna2003

ORICE ARE UN INCEPUT...si o sa invete si fata cea noua...cu asa o profesoaraaaaa

sa speram ca o sa invete si nu o sa se mai sperie...

Apropo... daca nu ne mai "intalnim" pana luni, urez si eu LA MULTI ANI! lui Florin. Vad ca anul asta scapi cu un singur cadou... si ziua de nastere si Floriile Si eu imi sarbatoresc ziua duminica (Florica)

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

yuhhhuu... am venit si io..... La noi e o vreme nasoala, ploua, floscaiala.....oribil!!!!
Eu acuma m-am trezit.. si azi nu am nici un plan (nimik!!!) !! Vreau sa stau in casa si sa ma uit pe geam cum ploua... si sa ma pun sa fac ceva de papa (la sotz ii este pofta de fasole cu ciolan..... ).
Sper sa nu mai apara nimik pana azi pt care sa trebuieasca sa ies din casa!!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput