Clubul nurorilor (34)
Raspunsuri - Pagina 13
SunSmile spune:
Pai du-te si cere-l Corina! iti ceri scuze si gata!
Io am o ocupatie "foarte intelectuala"...scormonesc in bolul de alune luat de un coleg, dupa cele mai negre si prajite. Alea imi plac de mor. Si le-am mai bagat si la microunde sa le incalzim...si pute in birouri numai a alune.
Voi? Pe unde umblati?
p.s. a inceput sa ploua...
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
boeru spune:
Buna fetele! Eu imi beau cafeaua si acum sunt la serv. o zi care se preconizeaza urata si plictisitoare, noroc cu voi!
Ce matinale a-ti fost azi.Cat despre curatenie eu nu prea o sa am timp, fac asa "de ochii soacrei" si ma gandesc cu groaza ca nu am timp prea mult la dispozitie sa pregatesc tot felul de chestii pentru Paste si pentru ziua mea. Vad eu, ma descurc!
Fanna rabdare multa cu adolescentul naravas abia incepe greul al meu n-are decat 2 ani jumate' si am inceput deja sa ma gandesc la perioada de adolescenta o sa procedez cum a procedat tatal lui Sun ca asa au procedat si ai nostri. Eu cand m-am apucat de fumat eram la facultate si cand mergeam acasa maica-mea mai gasea brichete prin geanta si mi-a zis ca pot sa fumez de fata cu ea ca doar n-oi fuma pe strada!
Alynutza mult succes cu pregatirile!
Fla cum a fost la pizza?
Brave Girl ce porci norocosi!
a. cicel eu la prima eco am aflat ca va fi fata asa scrie si pe fisa pe care mi-au dat-o , abia pe la 7 luni mi-a zis ca e baiat! Deja alesesem numele pentru fetitza (Teodora_Karina) sper sa-l pot folosi data viitoare.
Pupici la toate fetele!
Ma enerveaza vremea asta!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
fannna2003 spune:
si la mine ...bleaaah si am la treaba acasa...imi iau 2 zile libere asa ca o ne mai vedem numai luni...nasol...incep sa devin dependenta de
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
marinar spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by marinar
http://black-bit.lx.ro/fun/g/stiati_ca.swf
marina
pozici
si eu tot la porcul ala ma gandesc...
Andreea 22+
POZE
marina
pozici
marinar spune:
Corina m-ai facut sa zambesc......multumesc.
Si eu zic sa te duci sa-ti iei prosopul sa nu creada femeia ca e dar de la DD.
marina
pozici
SunSmile spune:
Fanna, eu vroiam sa astept pana vineri, dar daca pleci...
Am vazut data de nastere a lui Florin in semnatura ta si duminica e ziua lui, nu?
In cazul asta...La multi ani! Sa va traiasca, sa devina un adolescent echilibrat si responsabil si mai apoi un barbat puternic! Distractie placuta va doresc!Tot ce e mai bun si mai frumos in viata... Pupi
quote:
Originally posted by fannna2003
si la mine ...bleaaah si am la treaba acasa...imi iau 2 zile libere asa ca o ne mai vedem numai luni...nasol...incep sa devin dependenta de
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
fannna2003 spune:
mai sunule da ce faci mama ca se pare ca esti tare ocupata?!?!
flavia tu air te pregatesti de musafiri?
fannna2003 spune:
quote:mutumesc din suflet...duminica avem sarbatoare...si el inca nu s-a hotarat unde-si va faca ziua(zilele...ca la el anul asta e dubla sarb)
Originally posted by SunSmile
Fanna, eu vroiam sa astept pana vineri, dar daca pleci...
Am vazut data de nastere a lui Florin in semnatura ta si duminica e ziua lui, nu?
In cazul asta...La multi ani! Sa va traiasca, sa devina un adolescent echilibrat si responsabil si mai apoi un barbat puternic! Distractie placuta va doresc!Tot ce e mai bun si mai frumos in viata... Pupiquote:
Originally posted by fannna2003
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
BraveGirl spune:
Am uitat sa va spun ca vecinii nu prea ne au la suflet...eu stau intr-o zona mai nasoala...de abia astept sa ne mutam.Si ma gandesc ca o sa-mi tranteasca aia usa in nas...
Unii vecini sunt de treaba, dar multi sunt invidiosi si rai...de exemplu am niste vecini care au o dacie veche care nu mai mwerge de mai bine de un an...si cand ne-am luat a doua masina l-am rugat sa o mute putin mai incolo, pt ca ocupa 2 locuri de parcare, fiind pozitionata aiurea...la care vecinul a spus ca el are nevoie de masina si nu are chef sa o mute...ok...ne luam si a 3-a masina si iese vecinul si isi muta dacia...dar tot intr-o pozitie aiurea, asa ca nu a rezolvat nimic...i-au pus deja somatie ca i-o ridica si ne spune el ca poate mai are nevoie de ea...ca e bunaPai masina mea la care numai o oglinda valoreaza cat dacia lui nu e pretioasa pt mine? Eu de ce sa o tin la strada sa mi-o zgarie toti?Ca cica daca am avut bani sa o iau, am bani sa-mi cumpar si alte oglinzi daca mi le fura...Eu trebuie sa-i inteleg ca de sunt amarati.
==========
Corina
Albumul meu
Alynutza spune:
Fanna, ce bine de tine! Si eu vreau concediu... Cand ma gandesc ce bine pica asa cum il programasem eu, adica zilele de dupa Pasti din 25 pana in 28 si prindeam si 1 mai... o adevarata minivacanta... dar o sa-mi pun pofta in cui ca abia imi iau noul post in primire, cred ca ma asteapta 100 de proiecte (dupa cum zice sefu') si chiar daca n-ar fi asa, tot mi-e jena sa-i cer concediu (si chiar o zi) in conditiile astea. Cat despre fumat, musai sa-ti povestesc o faza mortala: Cand era al meu fratello era mic (cam 7-8 ani) l-a parat o vecina ca l-a vazut fumand. Taica-meu foarte hotarat, ca sa vezi ce-i fac, bla bla, a si cumparat un pachet de tigari (asta in conditiile in care la mine in familie nu s-a fumat). Si il ia pe frate-meu la discutii ca am auzit ca ai fumat. La care frate-meu "ce vrei, draga, ca n-am tras in piept!"... ziceti si voi, ca taica-meu a ramas masca...
Florina, mersic
Sunule si eu sunt foarte intelectuala: fac listele de cumparaturi pentru Metro si Billa si incerc sa ma hotarasc ce prajituri /macare sa pregatesc de Pasti .