Clubul nurorilor (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fanna stiu ca nu-i usor cu adolescentii, dar macar bucura-te ca ti-a spus ca fumeaza. Ideea e sa nu-ti ascunda lucruri importante, pentru ca atunci chiar o poate lua pe cai gresite.
Asta imi aduce aminte de tata...pe la 16 ani, cand incepusem si eu sa merg la tot felul de petreceri, m-a luat intr-o sambata de mana si m-a asezat la "masa negocierii". Si mi-a insirat niste pahare cu diferite bauturi alcoolice si niste tigari. Si mi-a zis: uite, eu stiu ca tu nu vei abuza pt ca esti echilibrata si pt ca esti prea indragostita de sport, DAR...hai sa-ti arat ce inseamna tigara, vinul, berea...k sa stii de ce sa te feresti! Si mi-a zis ca daca voi fuma, va fi alegerea mea, dar el vrea sa fie convins ca daca tot o fac, macar sa aleg "lucruri de calitate" (adica ma rog, sa nu fumez carpati, probabil....bleaxxxx)
Nush...dar a fost foarte fain, pt ca mi le-a pus pe toate in fatza si desi eu nu eram si nu-s genul bautor, a fost ok ca mi-a aratat. Nu prea functioneaza neuronii astazi, pt ca am o zi....daca-mi iese ceea ce am de rezolvat, o sa fiu cea mai fericita prietena din lume!Doamne-Ajuta!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

asa este...si eu consider ca e ceva trecator...teribilismul...dar hai sa va pun banc buuun
O femeie se plange alteia ca barba-su nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "ce avem de mancare?"...
Cealalta ii zice: "Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi chestii si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva...

A doua zi se intalnesc din nou... "E, cum a fost?"... "Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi... ce sa mai... bomba"... "Si???"... "Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi???"

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Flavia, de fel nu sunt prea pupacioasa, dar cu voi nu pot sa ma abtin, caci sunteti niste dragute, toate, fara exceptie. Cat despre , nu am mai avut ocazia sa-l folosesc, caci nu ma mai duc pe la soacra, nu-mi place mutra ei. Daca i se face dor de mine, stie unde sa ma gaseasca. Sotul mai trece pe la ei, dar eu nu, m-am saturat de replici acide si comportament care lasa de dorit. Cand o sa le vina minte la cap(probabil ca niciodata), voi vedea.
Sa-ti traiasca sotul cel dragut si sa fiti impreuna pana la adanci batraneti!

Fanna, nu incerca sa-l obligi sa renunte la fumat, caci nu o va face. Incearca sa discuti cu el si sa-i spui care pot fi repercursiunile asupra sanatatii, este deja ditamai barbatul si poate intelege. Sotul meu s-a apucat de fumat la 14 ani si stiu de la el ca cu cat incerca cineva sa-l faca sa renunte, cu atat fuma mai mult. De, comportament de adolescent. Acum nu mai gandeste asa, cica ia venit mintea la cap.

Cami, vad ca si tu ai fost o . Numai eu nu ma pot lauda cu nimic, caci pana ajung eu acasa, mama se ocupa de tot, nu are rabdare sa astepte wk, cand o pot ajuta si, mereu imi spune ca ea e pensionara si are timp, pe cand eu muncesc, sunt obosita si cum sa ma lase ea sa fac treaba? Am o super mama, sa-mi traiasca 100 de ani fara reparatii!

Sunule, si eu vreau sa vad niste caini jigariti si ofticati, caci nu-i pot suferi, sunt niste tigani, cu totii. Sper ca steaua sa castige campionatul, caci, recunosc, sunt cei mai buni. Si, acum ceva ani, am fost o stelista infocata(si acum mai sunt, dar o parte din mine tine si cu rapid).Hai STEAUA! Si...HAI RAPID!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fana da mie-mi place sa povestesti, de fapt toate cu copii mai mari ca si a mea, ca sa stiu cam ce ma asteapta
Super bancul

Alynutza hai sa plang pe umarul tau, ca sunt ofticata pe vremea asta Saptamana asta puteam sa ma plimb si eu mai mult prin oras si nu ma lasa vremea Si tu cu roxanicea ma intelegeti ca suntem in aceeasi oala (pardon, orash:)))

Sun tatal tau e chiar un om de exceptie, nu degeaba are asa mandrete de fata

Marina :)

Cami deci cum spunea, nici noi nu stam mai bine cu vremea. Dar tu macar ti-ai terminat treaba (sau macar o parte), uite mai sunt persoane ca mine casa lasa tot pe ultimul moment, nici macar curat in dulapuri nu mi-am facut :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Alynutza hai sa plang pe umarul tau, ca sunt ofticata pe vremea asta Saptamana asta puteam sa ma plimb si eu mai mult prin oras si nu ma lasa vremea Si tu cu roxanicea ma intelegeti ca suntem in aceeasi oala (pardon, orash:)))
Flavia (sotie si mamica fericita)

Te inteleg perfect... si noi cum suntem cu pregatirile in desfasurare, avem de umblat o groaza. Azi mergem in Metro si la Practiker, maine la Billa (am zis ca nu le mai combin, ca-s traumatizata ). Macar pe sambata de s-ar "tomni" vremea (cum zice buni a mea - in traducere a se tomni=a se repara) ca iar mergem cu iubi sa vedem daca n-au primit astia de la Casa de Moda costum cum i-a placut lui pe marimea care ii trebuie si nu ma las fara sa-i cumpar ceva. Si m-am distrat de el aseara ca a luat hotararea sa mancam sambata in oras, ca daca umblam la cumparaturi ajungem tarziu acasa si pana fac de mancare murim de foame. Ar fi prima data cand mancam in oras de cand suntem impreuna (exceptie concediile) ca totdeauna motiveaza ca eu gatesc foarte bine si as face mofturi indiferent unde m-ar duce sa mananc

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Flavia, intre timp m-am uitat pe net, cica de vineri se indreapta vremea si sambata o sa fie chiar frumos. Duminica seara iar se pune pe plouat si de miercurea viitoare iar iese soarele. Insa va fi destul de caldutz.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neata gagici!Eu sunt somnoroasa...o sa bag o cafeluta...
Si sa va spulber gandurile cu porcul...nu orgasmul dureaza 30 de minute, ci actul sexual, spre deosebire de alte animale la care dureaza doar cateva secunde(de exemplu taurul)

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sa va spun ce am facut.M-am dus sa-mi strang rufele de pe sarma de la balcon si din cauza vantului un prosop s-a dus in capatul sarmei si nu ajungeam la el...asa ca am luat mopul si am incercat sa-l aduc mai aproape...si l-am proiectat direct in camera la vecina de mai jos care-si aerisea camera...Acum vine dilema...ma duc la femeie sa-i cer prosopul?

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BraveGirl

Sa va spun ce am facut.M-am dus sa-mi strang rufele de pe sarma de la balcon si din cauza vantului un prosop s-a dus in capatul sarmei si nu ajungeam la el...asa ca am luat mopul si am incercat sa-l aduc mai aproape...si l-am proiectat direct in camera la vecina de mai jos care-si aerisea camera...Acum vine dilema...ma duc la femeie sa-i cer prosopul?

==========
Corina
Albumul meu

Pai de ce sa nu te duci?

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

numa eu mai bantui pe aici?!?

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput