Testarea Nationala pentru vara 2007

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Copilu' meu vrea sa dea la Sincai, stie cineva ce nivel are acum liceul asta?
titsha, super raspuns, multumesc!

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Multumim mult pentru incurajari, tare de folos ne sunt!
Referitor la Liceul Sincai, stiam ca ultimele medii de intrare au fost peste 9. Acolo as fi vrut sa ne indreptam si noi.

Mergi la inceput

Si de ce ati renuntat?
Liceul e bun, parcul e aproape, iti dai seama ce amintiri vor avea si ce distractii vor avea in parcul asta?

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Credeam ca sunt singura care se da de pereti pe tema asta.
Anca mea a hotarat sa mearga la Sava. Daca nu merge acolo vrea la un liceu cu profil chimie-biologie(mai exista asa ceva?).Stiu sigur ca nu va face fata la cerintele din Sava,si nu pt. ca nu ar fi capabila ci financiar.Am inteles ca daca nu ai bani de meditatii cu profi de acolo risti sa nu treci nici clasa si nu as vrea s-o supun la asa ceva.Nu stiu mare lucru despre acest liceu si in lunile urmatoare ma voi duce sa testez terenul.Anul care urmeaza voi face incursiuni in mai multe licee sa-mi fac o idee.
Daca pana acum nu stia nici pe ce lume era,ieri a venit si mi-a spus ca ea vrea sa faca medicina.E atat de inversunata si oricat am incercat sa-i explicam ce implica meseria asta nici n-a vrut sa auda.Stiu sigur ca nu voi putea s-o intorc de la hotararea ei dar n-as vrea sa fie dezamagita.
O sa va tin la curent cu tot ce aflu.

alina

Mergi la inceput

Fata ta nu face vioara? Eram sigura ca va urma o cariera artistica.
La Sava cred ca e prea fitos, nu am auzit nimic bun de liceul ala si chiar nu inteleg de ce i-a ramas numele de liceu bun. Bun la ce?

Pe mine ma bantuie alte griji, copilul meu e de 10, nu a luat meditatii niciodata, sa am incredere in el sau sa-l bag la meditatii de la anul? Daca ar fi dupa mine, l-as lasa liber.

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Da Craciunita,face vioara dar nu vrea sa faca si cariera din asta,nu toate mustele fac miere.E un copil bun dar nu are acea sclipire,asa ca a hotarat singura ca mai continua pt. propria ei cultura.
La Sava vrea pt. ca Cristi a facut liceul asta si a ramas cu impresia ca e bun din povestile noastre si impinsa cumva si de diriginta care e profa de mate.
Eu ma gandeam la T. Vianu sau M.Viteazu.Despre Vianu am citit numai lucruri bune si am constatat ca au avut rezultate f. bune la balcaniada de anul asta,au luat cam tot ce se putea lua ca si premii.
Noi am hotarat sa nu mergem la meditatii,notele sunt f. bune si nu cred ca va avea probleme.O s-o mai alerg putin sa mai lucreze din diverse culegeri si mai departe cum i-o fi norocul.Poate prinde o zi f. buna si sa faca lucrari bune sau poate prinde o zi proasta si sa nu-si mai aduca aminte nimic din ce a invatat.Siu ca-i va fi mai greu la literatura dar asta cred ca se va rezolva cu mai mult citit.
Daca tu ai incredere in el si daca-l vezi ca-si da interesul sa mai faca si suplimentar fata de ce face la scoala nu cred ca ai motive sa faca meditatii.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kikina spune:

Noi dam examen anul acesta. Tineti-ne pumnii! Iar o sa ma uit luuuuuung spre iesirea scolii, asa cum am facut in urma cu 2 ani cand il asteptam pe cel mare sa iasa din examen. Si jurasem ca nu ma duc, dar n-am putut sa ma abtin. Sigur o sa mi se intample la fel si acum si o sa bantui pe la portile "locului de tortura", rugandu-ma la Doamne-Doamne sa aiba grija de copilul meu si sa-i adune mintea. Offffffffff, am niste emotii....

Mergi la inceput

O sa facem galerie sa va sustinem.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kikina spune:

Mersi, mersi! Veniti cu noi la scoala sa faceti antrenament pt. la anu'? Sa vedeti ce palpitant e: parintii pot reinvata catararea pe garduri!

Mergi la inceput

Kikina, Doamne ajuta!
Incearca sa te relaxezi, gandeste-te ca nu e sfarsitul lumii, ia-ti o revista de scandal si detaseaza-te. Mama poate tarnsmite emotii copilului.

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput