Super poznasi de iulie-august 2004 (171)
Raspunsuri - Pagina 8
kro spune:
cool pe naiba (ca sa fiu delicata, ca sunt in saptamana mare)...
Sa vezi ce frumos e cand incepe sa planga pe strada asa, din senin...si cand o intreb de ce plangi...zice "m-a batut tati"...cand ? , intreb eu, ca tati nu-i aici...si ea raspunde : diseara !
Sau o intreaba duminica in parc o doamna...de ce esti suparata ?...si mandra raspunde: m-a batut mami la cap ! 
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
szivarvany spune:
Kro - iertare, dar nu ma pot abtine
, pe de alta parte cred ca as turba de draci 
IoanaG - aha, si Giulia merge de mana cu multa lume, tata`so, tantiCati, oricine o ia de mana, inafara de mineee, io`s speciala si-i place sa ma vada stoarsa de energie si transpirata si`n sosete ![]()
Oare ce face Doamnacunumedefloaregalbena ? 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
carmenp spune:

taaare
quote:
Originally posted by kro
cool pe naiba (ca sa fiu delicata, ca sunt in saptamana mare)...
Sa vezi ce frumos e cand incepe sa planga pe strada asa, din senin...si cand o intreb de ce plangi...zice "m-a batut tati"...cand ? , intreb eu, ca tati nu-i aici...si ea raspunde : diseara !
Sau o intreaba duminica in parc o doamna...de ce esti suparata ?...si mandra raspunde: m-a batut mami la cap !
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
ina32 spune:
Kro -relax...Prietena mea cand il vede pe Radu vanat de la vreo cazatura il intreaba cine l-a lovit si zice "mama". Si cand il intreaba daca l-a dat ma-sa cu capu de pereti raspunde foarte senin si convingator ca da![]()
. Pupi la fete ca tare mari sunt si frumoase. Ce face degetelul Feliciei, s-a cicatrizat rana bine?
Radu mananca doua oua/sapt, si doar pana in pranz. Nu mai stiu unde am citit ca n-ar fi bine sa mananci oua spre seara. Nu stiu dc e adevarat, da io aplic...
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
Mimilinca spune:
Uau fetelor... am intrat asa intr-o fuga si dau de emotii mari...
Papadie
,Doamne ajuta, sa fie totul bine, bebelusa sanatoasa, cuminte si mancacioasa, refacere rapida!
Ce emotionant...
revin, dupa ce va mai citesc...
leeloo2004 spune:
Eu plec la maternitate la nasa-mea - am intrat sa vad daca sunt vesti despre papadicu...nada...sper sa fie cind ma intorc, si vesti bune!
Mai copii vostri deja spun minciunele??? Al meu nici mama nu zice...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Laura _Oprescu spune:
vai de mine ce citesc eu aici..papa naste! mi-e raude emotie..mi s-a pus un carcel la stomac..oare cum aflam un nr de tf ceva..?
Marina spune:
Bun venit pe lume D-rei Sofia, 1400 grame, sanatoasa, respira si mananca singura.
Bravo Papa !
carmenp spune:
sofica mica si grabita, bun venit, sa cresti mare si sanatoasa! papa

, felicitari, brei, sa va traiasca! hai, refacere rapida si vino la raport
nu mai sunt buna de nica azi, am dat refreshuri cit pentr-o luna
quote:
Originally posted by Marina
Bun venit pe lume D-rei Sofia, 1400 grame, sanatoasa, respira si mananca singura.
Bravo Papa !
Marina
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
rain spune:
Sofia, sa fii sanatoasa pui mic, sa cresti mare si frumoasa ca surioara ta, sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai frumos si mai bun pe pamant!
Oana si Ionu, FELICITARI pentru comoara voastra, sa fiti sanatosi si sa va cresteti printesele asa cum stiti voi cel mai bine !
de astazi, de cand m-a sunat Roxi sa-mi spuna de Papa, am stat ca pe ace, ma bucur tare mult ca e Sofia bine, sint sigura ca si Oana e bine, Doamne ajuta, sa vina acasa sanatoase si voioase! imi vine sa plang de emotii ...
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii