Super poznasi de iulie-august 2004 (171)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Carmen cum a fost Ionut la concurs? Hehehe ...livrarea la pachet a lui Ionut cu Ilinca se face catre bunica? Cand incepe vacanta?
Irrinuca, bine ai reaparut. Imi pare rau ca aud despre divort.Dar se pare ca incepi sa-ti revi si asta e cel mai bine.Pupici micului englez.
mai eu vad doar felicitarile pentru Monica..nu reusesc deloc sa vad motivul.Sa fie acesta BB2.Super, caci stiu ca lucrau la el.A, acum am vazut, ca a sters sa nu cobeasca...Iubita sa fie cu doua liniute , asa cum iti doresti.Pupici la cea mai curajoasa mamica din lume.
Ioana...mai vezi sa nu spuna Maria si la lume, ca tati e nespalat si miroase...ca sti ca ai mici au memorie mai buna decat noi.
Vrabiuta nu am terminat de citit, dar sunt curioasa e cu ochisori sau nu?
Gabita a nascut nasica?Cum e bebita?
Pupam si pe Matei zambaretul, pe arcada sparta sa treaca repede.Vazut pozici...mai ce cresc copiii acestea, ca din apa.
Laura, pupam pe Lucasul ce spune "I don't know", pai copilul are dreptate, daca nu stie...asta e menirea voastra sa-l invatati.
Olivia...tot shopping, dar si un rau de mama mama m-a tinut departe de calculator.Am mai facut si cateva DVD-uri pentru Romania..si am stins netul caci altfel imi ocupa cam multe resurse.
Am spus ca nu mai cumpar nimic moatei...si iar am umplut cosul cu hainute si rochite.Ba costum de blugi, ba rochita de ocazie, ba tot felul de costumase..de daca sunt prea frumoase.
Cume cu binica..o place Luca?

Liliana

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata sunt in fuga ...
STITI CEVA DE PAPADIE SI MAIA SOFIA ???

Spor la treburi, stau p`acilea sa dau refresh ...

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!

Liliana - LA MULTI ANI pentru sotul tau sa-ti traiasca! Imi pare rau ca te simti rau - poate il sarbatoresti in weekend daca te simti mai bine? Nasa mea a nascut luni o fetita - ieri am vizitat-o la maternitate, din pacate fetita nu am putut sa o vad ca la Filantropia unde e ea nu au rooming in, dar o vad eu dupa ce o aduce acasa. Si eu i-am cumparat citeva lucruri (eu sunt fascinata de lucrusoarele pentru fetite...) care i-au placut mult, a zis chiar ca sarafanul de blugi o sa i-l dea cind o aduce la biserica, la botez.
Kamy - daca tot te intreaba fetele de oferte, hai sa pun si eu o intrebare - pe noi ne intereseaza oferte de Grecia, dar tot vacanta cu familia (adica demipensiune, conditii pentru copii gen scaunel de masa, etc), si in principal in insule, nu pe continent. Poti sa-mi trimiti si pe mail la: g.galatanu@brauunion.ro
In rest - o zi buna sa avem!!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

copiii s-au comportat foarte bine la concurs, acu`s in asteptare de rezultate, ionut a fost la inaltime, a primit felicitarile de rigoare, oricum ieri a fost in elementul lui la cit de ridicat in slavi a fost oferta verii este pentru bunici si nu numai, rain s-a oferit si ea, da` lista ramine deschisa

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Mai dar ce ati mai scris.Dar stau aici pana termin de citit, chit ca e ora 1 noaptea.
Olivia,sa inteleg ca ati semnat contractul ptr casa? Cand va mutati?O, acum am vazut...deci dupa Paste sunteti in mutari.Cum e apartamentul? Mai mare, mai mic, in zona mai buna?
Pupam pe Ilinca cea papacioasa...deci de la biberon la varza cu carnati si sarmale.
Lia te-ai mai linistit cu Danut? De Felicia sti ceva, caci stiu ca se repatria in Timisoara.
Acum vad...Papadicule nastere usoara.Tinem pumnii sa fie in 10 minute.Cum sunteti.Roxi, da-ne si noua de stire te rugam.Sau un numar de telefon...uff papadicule, nici piticul doi nu a vrut sa stea mai mult.Sa speram ca totul este bine.
Olivia...ciucalata...pai si dieta ta ce spune?Deci a trecut hopul...biata femeie ce emotionata o fi fost.

Editez, Bun venit pe lume Sofia mica si grabita.Sa cresti mare si frumoasa si sa te intelegi foarte bine cu surioara ta.

Liliana

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Gata , terminat de citit..asa ca ma duc la nani,dar nu inainte de ai da sotului un pic de raceala (a se citi un pup dulce de La multi ani).Multumim de urari. Eu ii bat aici apropouri de modul de a trece raceala si el...nada.E o vorba ca raceala trece cu o aspirina si cu o patura in cap....si eu bat apropoul ca am luat aspirina...mai lipseste patura.Auzi raspuns la el "nu ti-e rusine gaina, esti bolnava de ficat te gandesti la maritat"(asta dintr-o poezie de copii), adica franta de racita...dar mintea la...inca imi sta.

Hai o zi buna.

Liliana

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Papa, Ionu, felicitari!
Sa va traiasca printesa! Sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Sofia, bine ai venit!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Ioana, pen' ca suntem colege de suferinta...Mariile noastre pline de bazdaci sunt mamo-dependente...
Asta am experimentat eu cu adormitul de catre altcineva!
Sa stii ca daca ma miroase sau ma stie aproape Maria nu vrea cu altcineva...Insa...cat am fost plecata din tara dormea la taica-su de nu avea aer...si adormea mai repede!!!!
Asa ca poti sa incerci, pleci la o prietena, la cumparaturi aproape de casa, iei mobil la tine...si vezi ce se intampla...
Secretul e sa pleci cu destul timp inainte de momentul culcarii ca sa stie sigur ca nu esti acasa....

Cat am fost plecata adormea si la "tante"....ceea ce evident ca nu se intampla acum!
Cred ca trebuie sa o trimit cu taica-su la bunici...io sa raman acasa sa ma relaxez...:))))

Olivia, cred ca simt ca e vorba de bunici si nu de altcineva...:)
Polux, sa-tzi traiasca sotul ("gaina"...hehehe...mi-a placut!)
Lio, noi facuram rosu in gat si nu ne-a dat antibiotic...a zis ca daca e bacterian si nu viral nu are sens sa-i dai...Ne-a recomandat cu caldura sirop de muguri de brad...:)
Pe de alta parte, io sunt aia de ia temperatura cu podul palmei...asa ca...

Luai tricicleta la galusca....Aseara a plans pana a vomitat ca am dat-o jos de pe ea!
Venise si bunica (cealalalta) pe la noi....agitatie maxima!!!

Ma duc sa ma apuc de stiinte!
Pupam voios!

Mergi la inceput

Am uitat sa zic...Ioana, terapia de soc functioneaza numai atata timp cat nu esti acasa....cand te intorci o iei de la cap!
Scuze pentru "incurajari"...daca gasesti solutii sa-mi zici si mie, ca si io m-as culca pe bordura!...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Cristalina, draga, ce figura fetita ta...aseara am cumparat si noi tricicleta si jur ca m-am gandit la voi, fiindca de unde am luat-o erau 2 variante: una simpla, mai soliduta, dar fara maner la spate...Burago cica, 45 de RON - asta am luat-o noi ... si cea cu tavita, cu tot felul de accesorii si ziceai tu ca sta copilu chircit in ea, din cauza tavitei...oricum Serban s-a indreptat direct spre asta si i-a zis lu taicas-o "ata, aitzi" si batea cu manuta pe scaunelul tricicletei...voi de care ati luat?

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput