Super poznasi de iulie-august 2004 (171)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nicole cum mai este la gradi?
Ioana...ai fata mare!
Irina...super faza cu Raducu!
Kmy...3 oua /saptamina...
Carmen...plecat insepctorul cel frumusel?

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, n-a plecat da` m-o capiat de tot. si zi asa, muulta ciocolata, tii ce-as minca si io una la ora asta
gagici, sondaj de opinie: cu ce spalati gresia, ca a mea in bucatarie e chinuita rau si-as vrea s-o scot la liman
vesti noi de la papa n-are nimeni?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Eu o spal cu spray antibacterian sau cu spray ce contine clor...Ti-as da putin ciocolata ..dar am terminat-o!...vorba sotului..iei mincarea de la gura copilului

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

AAAA si am uitat ..pt Marcela..eu zic ca daca ai facut testul in mod corect si erai graviduta..nu avea cum sa nu iasa pozitiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

BUN VENIT SOFIA SA FI SANATOASA,CUMINTE SI FRUMOASA!!!MAMICA SUPERFERICITA SA SE REFACA REPEDE,REPEDE SI SA VINA SA NE POVESTEASCA MAI MULTE DESPRE MINUNE!!!PUPICI pentru printesa si pentru parinti!!Si astepta ca taticul sa ne dea de baut
Eu dorm pe mine,in adevaratul sens al expresiei si mai am si laborator azi,ma cam doare capul si in gat asa ca am o fatza
Olivia ma bucur ca intalnirea cu bunica a fost cool,stai sa vezi ce rasfatat va fi Luca de acum!!Si intr-adevar am fata mare si d'aia vreau s-o marit,asa ca cine se ofera?poate reusesc si eu sa dooooorm!!!
Carmen, din cate imi aduc aminte,sotul meu freca gresia cu peria si cu praf de curatat(Cif)dupa care o stergea cu Domestos asa ca iesea ca noua,se vedea si culoarea originala a rosturilor
pupici si o zi frumoasa

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
Olivia ce bine imi pare ca intalnirea cu bunica a fost ok! heheheeh super! si pupici!
Lia vai de mine vorba Oliviei.....cum antibiotic preventiv???? nu ii da augmentinul ala....e aiurea rau....nu te supara pe mine ca iti zic. cum a trecut noaptea Danut? mai are si alte simptome in afara de febra?
Adinule pupi ursakelui! heheehhe auzi la el, vrea luna de pe cer.....bravo, baiat cu aspiratii inalte!
Gabi felicitari si nasei tale...sa fie totul bine! ce invazie de fetite anul asta!
Mitzu cum mai esti?
Kamy welcome back! asa cum zice si Olivia - 3 oua pe saptamana. e cu fitze la mancare donsoara mica? ce oferte de Italia ai vara asta?
Kro vazut printesele! niste scumpe ca de obicei!
Daria hihi si tu ca mine cu doua Paste.....eu din cauze de simpozioane si congrese o sa fac pasca si o sa vopsesc oua sambata....ma mir ca nu le fac duminica dimineatza!
gata, fug la treaba ca m-am intins....revin daca am vesti despre Papadik si pitica aferenta.
o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Salutare si de la mine.Am cam absentat zilelel astea.De asa e in vacanta..alergatura pentru Romania.
Si azi e ziua sotului si eu sunt racita moarta.Asa ca adio tort sau altceva.Imi pare rau pentru el ca o data schimba prefixul...dar nu ma pot tine pe picioare.
Apropo ca vorbeati de copii nevorbitori...si noi suntem pe lista, desi in afara de mama, tata apa ,papa, ne-am imbunatatit cu doua cuvinte saptamana trecuta.Si anume, cica numaram,: mamaie unu, doi....Adela repede TLEI, maica-mea patru Adela CICI. In schimb cand maica-mea incearca sa-i spuna poezii, rade, zice un eeeee lung si intoarce spatele.Gata am decretat, matematiciana ca maica-sa.
Apropo, Olivia, cum e cu bunica?
Hai ca incerc sa termin de citit, daca nu ma scurg pe podea intre timp.
Liliana

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata gagici, is zombi rau c-am frecat bucataria pina la unu noaptea, da` de gresie tot nu m-am atins, mai astept sugestii, da` dintr-alea minune, pui ingredientu` si fara sa freci sa iasa curata
ioana, merci de reetta, prea sofisticata pentru mine
liliana, la multi ani sotului tau, sa fiti fericiti
fug la cafea...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

SA TRAIESTI SOFIA! SA CRESTI MARE SI SA-TI BUCURI PARINTII SI SURIOARA!

Papadic, si sa te refaci repede ca sa-ti cresti papusile!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neata!

Carmen, eu gresia o sterg cu mr. proper sau Pronto, iar intre aragaz si dulap unde am probleme mari folosesc Cif (eu sunt fan Cif si pentru baie si pentru bucatarie) sau Cilit Bang.
Legat de bucatarie, eu vreau sa-mi schimb aragazul. Ce modele recomandati?

Ioana, eu cred ca tu trebuie sa aplici o terapie soc cu Maria. Sa pleci de acasa citeva nopti si sa o lasi cu tati sau bunica. Parerea mea este ca de acum este obisnuinta la ea sa se trezeasca peste noapte si sa te strige. Doarme cu voi sau in patutul ei? Si Stefi se mai trezeste, dar ii ies canini acum, dar de cand am obisnuit-o sa adoarma singura doarme mai bine noaptea.
Roxana, spor la treaba si tie, uitasem ca si tu sarbatoresti de doua ori. Mie mi-a placut foarte mult lucru acesta cand eram mica, mancam oua rosii la dublu.
Liliana, sanatate multa!
Olivia, vrem mai multe amanunte despre intalnire. Ce parere are bunica de Luca?
Adina, voi ati intrat pe drumul cel bun? Ca tare multe probleme ati mai avut anul trecut.
Carolina, vazut poze cu fetele tale superbe. Sa-ti traiasca si spor la invatat!
Kamy, dar ceva oferte pentru Turcia, dupa 15 august ai? Cu "all inclusive"? Poate imi trimiti un PM daca ai timp.

O zi buna va doresc, la noi inca nu s-a stricat vremea, sper sa mai tina soarele un pic.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput