Super poznasi de iulie-august 2004 (171)
Raspunsuri - Pagina 10
leeloo2004 spune:
Uauuu! Felicitari Papadicule, sa-ti traiasca si refacere usoara!!! 

Sofia - bine ai venit pe lume - sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!!!!
Eeee, ce de emotii... Tocmai ce m-am intors de la nasa mea - si ea tot la al doilea bb - si fetita ei e bine sanatoasa, joi cred ca le dau drumul acasa.
Va pupici pe toate si ma duc spre casa ca m-a rupt ziua de azi...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Dorsilia spune:
buna!
Papa- sa dea Domnul sa fie bine ! Tinem pumnii
zaqsdq ysg avsvsas srccccccccccccccccccccccccccdW - asta a fost de la Danut.... care azi la pranz a facut 39 febra cand am venit din parc, are tratament cu augmentin pt herpangina.
kim222 spune:
Sa le luam pe rind :))
Papa ..felicitari si sper ca nu ai aruncat hainele de papusa![]()
Liaaa.....schimba doctorul!!! Herpangina este o afectiune virala...ce faci cu Augumentiul?????
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kim222 spune:
In alta ordine de idei
..ma intrebati despre intilnirea cu bunica...a fost una emotionanta .bunica a plins..Luca avea o privire ..gen..hey femeie ce te-a apucat...Asta dupa ce o ora a alergat tot aroportul si ma-sa(
)...pe tocuri dupa el
S-au imprietenit cu viteza lumnii si cind a primit si masinuta teleghidata a fost in al noualea cer![]()
Eu am primit o bijuterie de argint superba....sint incintata !Si multaaa ciocolata
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kim222 spune:
ca are febra este normal si nu obligatoriu sa se suprainfecteze...dar asta este o parere personala...Sanatate!
editez..ca eu nu mai inteleg nimic..antibiotic preventiv??? se pare ca sint depasita...
gongutza spune:
Bine ai venit pe lume Sofia!Sa fii sanatoasa,norocoasa si cumintica!Oana si Ionu' sa va traiasca papadiuta!

Papa ntz ntz,n-ai vrut tu s-o faci pe Sofia de ziua mea cum vorbisem...la ce atata graba?![]()
![]()
Sunt saptamana asta la schimbul trei...sunt ametita de somn,m-am trezit azi dimineata cu o durere de cap infioratoare,acum mai si mucesc si ma doare gatul....si evident ca m-am umplut de bubite de la capsuni aia![]()
![]()
....mi-e dor de al meu copil.Si ca veni vorba de el Kro sa stii ca si Alex minte....a scris pe un perete cu pixul,la intrebarea mea cine a scris acolo evident ca a raspuns ca muni(mama mea).M-am uitat la el serioasa,l-am mai intrebat o data,mi-a zis adevarul si apoi intrebandu-l daca minte mi-a raspuns razand:"da miti(minti)"
Mai nou dl Alex vrea luna de pe cer,iar tata i-a raspuns ca aia nu o poate lua jos,ca acolo e locul ei,la care Alex f serios i spune:"ia matara(matura) da jios"![]()
![]()
Revin...
kim222 spune:
Carolina..am vazut din nou cele 2 fete cucuiete! Eu nu cred ca este vorba de minciuni in exemplele date..mai curind fabulatii...deci eu cred ca nu este cazul sa te stresezi. Cind este licenta?
Adina....poate lucrezi si pe 20 iulie!![]()