Constanta la apel! (71)
Raspunsuri - Pagina 2
lizuca spune:
Rox, si pe mine m-au ingrijorat la inceput scarile, dar m-am linistit repede. Sunt deprinsi inca de la inceput sa se tina de balustrada, sa urce in sir indian si totdeauna sunt supravegheati. Fii-mea, care cobora inainte orice trepte ca un tavalug, acum e foarte precauta si se tine totdeauna de balustrade sau ma ia de mina. Pina la urma, cred ca e benefic exercitiul asta de citeva ori pe zi...
nastasie spune:
roxa, scuze ca insist, dar la gradinita nu primesc de la 3 ani?
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
Adriana, eu stiu ca multe gradinite primesc si mai inainte, depinde de ce locuri au. si David al lui Sanzi a fost mai devreme de 3 ani, si Mariuca daca nu ma insel, si Maria a Corneliei pentru scurt timp. mai am si eu vreo 2 prietene care au dat piticii inainte de 3 ani la gradi (una dintre ele il are si acum la Robotel, cea de la liceul energetic de care vb cu Cornelia).
Cornelia spune:
Pupici!
Lizuca, multumesc. Azi am ajuns prea tarziu. Mi s-a zis ca se intoarce la 1, dar nu stiu daca mai reusesc sa plec de la birou. Daca nu, o sa incerc maine. Iti trimit un pm.
Am vorbit si cu directoarea de la gradinita 12 si mi-a zis ca ma asteapta pe 8 mai sa depun dosarul. Sunt 60 de locuri si sunt sanse sa o pot inscrie. Sincer, cred ca trebuia sa pun altfel problema .
Roxana, la Big Ben am renuntat., pt. ca Mariei nu i-a mers prea bine acolo. Au fost si circumstantele de asa natura, dar nu mai am curaj sa incerc . Racor-ul are program lung? Despre cea de langa Radet, nu stiu nimic (de fapt, nu stiu unde e Radet-ul ).
Adriana, unele gradinite primesc si copii mai mici.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
roxanaz spune:
am inteles Cornelia. la racor din cate am auzit au si program lung. de cea de langa radet (daca nu ma insel) m auzit ca e de germana, si e pe una din strazile paralele cu 1907 - pe gral manu parca. care e gradi nr. 12?
Cornelia spune:
Gradi 12 e pe Cpt. Dobrila Eugeniu. Este f. frumoasa. Are o curte mare, cu multa iarba. Noua ne-ar conveni, ca Doru are biroul pe la Ciresica.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
roxanaz spune:
hahahaha, aia de langa scoala 38??? acolo au fost si mugur si sora-mea....si toata gasca lor din tomis nord (bineinteles, asta se intampla inaintea erei noastre :)))
lizuca spune:
Rox, gradi de la linga Radet e chiar in cladirea Forumului German si fac acolo limba germana intensiv. Si noi am vrut sa dam cu nasu' pe-acolo, eu chiar sunt jumate nemtoaica si m-ar fi costat mai putin (pentru etnici sunt preturi preferentiale). Are statut de gradinita particulara, dar cred ca orarul e normal (adica fara somn). Din cite am auzit, mamicile sunt incintate de evolutia copiilor acolo.
Cornelush, daca iti convine zona Tic-Tac, poti vizita si gradi nr 14 (din statia de la Tic Tac, cobori putin dealul catre pol. stomatologica). E la fel de frumoasa si plina de verdeata.
roxanaz spune:
Gabi, saru mana. suna bine ce zici tu. pot sa te intreb de ce nu ati ramas la ea? nu mai erau locuri?