Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 9
utocatalina spune:
Neata...noi cumniti noaptea ca de obicei...dormit bine, deci sunt in forma...azi vad ca e cam innorat si a plouat deci nu stiu daca vom iesi sau nu afara...Monica vad ca ai avut o zi cam grea, dar macar acasa ai gasit o Diana bine mincata si a mai supt si tita La Bia inca nu am remarcat sughituri printre vocale, dar ea oricum mai mult vobeste cu noi, cu strainii nu! Cred ca e timida!Ioana succes cu curatenia, sa o dovedesti repede! Ingrid nici eu nu mai am linia neagra, de fapt la mine oricum abia s-a vazut!Kikiriki si eu am fost racita si am stat cu masca si Bia nu a luat!Eu la 2 luni i-am facut Infarix Hexa, o singura intepatura in picior..nu conteaza daca sari cu citeva zile peste 2 luni...la fel o sa fac si eu la vaccinul de 4 luni ca mi-e frica sa o vaccinez inainte de botez sa nu-i cada prost! Santate!Giova si tu te plimbi cu carutul afara la 15 minute? Ca am vorbit si cu Janina la telefon si spunea ca si ea pateste la fel daca sta mai mult de 15 minute pe loc...incepe Carla sa urle..Bia e cuminte la plimbare...pot sa stau pina ma satur pe loc, cu exceptia cind este mai maraita si atunci o plimb nitel si atipeste...asa ma mai tolanesc si eu pe banca si dorm iepureste si-mi incarc bateriile!Alina in albunul meu am pus poze cu tinuta de botez, ca tot mi-ai zis ca vrei sa o vezi in avans!A..si am pus poza si cu bluza pe care am facut-o pentru tata de Florii!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
Bee spune:
BUna fetele. SI eu cu Ana suntem in zona.
De citit va citesc, dar de scris........mai putin. Sunt putin prea suparata ca sa pot sa mai am chef de scris. VA spun eu mai bine mame nebune si paranoice, dar copiii sanatosi, decat mame paranoice (cum m-au facut toti pe mine) la care sa li se adevereasca cele mai negre temeri. Asa ca mai bine cautati-va puii de cele mai inchipuite lucruri, ca merita.
REvenind la lucruri mai vesele, noua ne place morcovelul (de fapt Anei, ca eu una nu-l suport ). Si dupa ce ca ii place morcovul, ii si face o pofta de mancare de speriat si kk zilnic!. Asa o pofta de mancare are incat papa de 2 ori si noaptea: la 12 si la 3 si la 6.30 se scoala de tot.. NU asta am vrut? Sa manance mai bine? Pai imi arata ea acum, draga mamei.
Irina si Mirela, ma tare bucur pentru voi ca v-au venit parintii mai aproape. Stiu cat inseamna! PAi eu fara tata eram moarta de mult. El ma ajuta zilnic sa duc fata la gimnastica, mi-o mai ia si el ziua de pe cap, ca altfel cred ca ash innebuni. Acum nu stiu daca e rasfat sau nu, dar sta numai in brate! Eu sper sa fie doar rasfat, ca exista o vorba din batrani : orice invat isi are si dezvatul.
CAta, GIova, AnaSebe, Astery spor la pregatirile de botez. Sper sa iasa fix cum va doriti.
fetele
TatianaG spune:
Buna dimineata!
Mai apar si eu din cand in cand!
Saptamana trecuta a fost una de groaza, cu 3 copilasi bolnaviori - Clara, cu pneumonie, baietii, cu bronsita. Si nici mama n-a putut veni sa ma ajute, doar de vineri. Am avut noroc cu o prietena care a stat cu mine inainte de masa, pana o culcam pe Clara. Ea se juca cu Clara, pentru ca , desi bolnavioara, avea o energie in ea... de nici nu ziceai ca are probleme. Iar n-am dormit nopti la rand, ca baietii tuseau f-f tare si la fiecare tuse eram langa ei sa nu se innece. Nici afara n-am putut iesi. Acum sunt bine, mai tusesc dimineata, la trezire, inca mai au tratament.
Mama a venit sa m-ajute la curatenie, dar nu prea a avut timp pentru ca zilele astea am fost foarte plimbareata, dupa o saptamana de detentie. Am lasat-o singura cu baietii iar de ei, n-a facut mare lucru. Dar chiar asa, cui n-o sa-i placa, sa puna mana si sa faca (mai ales ca luni vine soacra si e tare pretentioasa la "traditii", adica curatenie generala de sarbatori). Cand a fost la noi in ianuarie, n-a pus mana pe mop nici macar o data sa stearga prin bucatarie, ce sa mai zic...
MONICA, multumim pentru urari, de la baieti pentru amandoua. Multa bafta la servici! Ce bine c-o poti lasa pe Diana pe maini bune!
KIKIRIKI, multa sanatate! Culmea e ca eu m-am imbolnavit de la baieti, deci trebuie avut grija. Vaccinurile nu le facem fix la 2-4-6 luni, ci la sfarsitul lunii, cand primeste dispensarul dozele. Baietii au avut 2,5 luni. Iar luna asta suntem programati pe 27 (la 4,5 luni).
IRINA, pentru tabel, iata datele la 4 luni: Daniel - 5,470 kg si Eduard - 5,540 kg. Inca nu i-am masurat in lungime.
Fetelor, n-am reusit sa ma uit la poze . Am o conexiune atata de proasta, ca imi ia multe minute sa incace paginile. Abia astept sa traga cei de la RDS cablurile - ne promit de vreo doua luni ca vin in zona.
Sa va spun despre baieti..incep sa se contureze diferentele. Daniel e mai zambaret, cum ma uit la el, zambeste. Eduard, mai vorbaret si mai serios, scoate niste sunete de genul gheee, eee, eiii. Eduard nu mai are mult si se ridica singur in fund - sa vedeti ce abdomene face, ar trebui sa-i urmez exeplul. Daniel e mai lenes, se ridica doar daca-l tin de maini. De pe burta se pot intoarce pe spate amandoi. La diversificare am introdus morcovii, merele si portocalele, sub forma de suc-piure, depinde cum imi iese. Si aici, Daniel mananca bine cu lingurita, in schimb, Eduard imi da afara cu limba. Intentionez ca pe la 4,5 - 5 luni sa introduc supa. Am luat o cutie de cereale (orez cu caise) dar inca nu le-am dat. Vreau sa le introduc in lapticul de seara. Milka mai are destul lapte.
Va , n merg catva taste n maj c0ntjn
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
anasebe spune:
Neata!
Cata Frumoasa tinuta de botez!
Bee Anei si tie.
Tatiana Chiar ma intrebam cand o sa incepi sa vezi diferente de personalitate.
Azi cred ca stam in casa, caci bate vantul.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
utocatalina spune:
Bee nu mai fi trista...va fi bine pina la urma...principalul este ca pe Ana sa o ajute kineto...ce sa-ti zic ca mama imi zicea ieri ca Bia este ok, dar ca singura chestie care nu-i place este ca nu tine capul ca lumea si sa mai insist..uff..mai insist si eu ce sa fac, dar e adevarat ca mai mult de 5 min/zi pe burta nu o pun, ca imi varsa nitel, mai ales ca ii dadeam la 2 ore jumate sa pape...de azi incerc sa-i dau la 3 ore si sper ca, cu jumate de ora inainte de masa sa o pun pe burta sa perseverez..sper sa fie bine...pupici si sanatate!Tatiana uff...ce bolnaviori au fost micutii...dar bine ca acum sunt sanatosi si vad ca si jucausi...se intorc, papa si cresc mari printisorii! Milka cit lapte mai are/masa? Noi suntem cam jumate jumate sin si praf! Ana..nici noi nu iesim afara...bate un vint, mama mama!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
anasebe spune:
Mi-s asa de fericita! Mi-am facut programare sambata la cosmetica: defrisare completa! De abia astept. Si apoi imi fac si unghiile. Ce mai! Ma rasfat. Am zis ca poate sa vina si tornada ca eu tot ma duc.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
silvi_2005 spune:
Hello tuturor! La multi ani sarbatoritilor de astazi : Ayan, Tiberiu, Razvan Stafan si Andrei Razvan ! Vad ca toata lumea e in febra pregatirilor de Paste. Si noi plecam la bunici, sa ne pregateasca ei totul, ca noi suntem ocupati cu ganguritul si papatul manutei si a jucariilor.
Bee nu te mai necaji ca micuta ta e o draguta si isi va revenii repede.Nu cred ca e copil fara vreo problema, Alain al meu voinicel cum e are sternul putin aplatizat si fiecare medic care l-a vazut a avut o recomandare, de mi-au facut capul caledar. Abia astept sa faca trei luni sa-l duc la ortoped, sa-i faca eco de sold si vedem ce zice si el de sternul lui.
Monica spor la treaba, te admir ca deja te-ai intors la munca si ai energie si pt bebe.
Giova si noi avem probleme cu plimbatul in carucior. Mai nou se plictiseste dupa o ora si se apuca de un plans.... ca de multe ori trebuie sa-l iau in brate. I-am ridicat un pic spatarul de la carucior dar nu suficient de mult cat ar vrea el si se enerveaza ca sta pe spate.
Alain s-a apucat de mancat jucarii, apuca cu manutele orice jucarie si o duce la gurita. Mi se pare mult mai activa manuta stanga, poate o sa fie stangaci...Pupici tuturor, intru sa vad ce ati mai scris mai tarziu.
Silvi si bebe Alain
anasebe spune:
Silvi Bravo lui Alain ca s-a apucat de rontait jucarii. AL meu inca pare sa se teama.
Ziua lui fii-miu e maine, ca m-ai si speriat de am fugit repede la calendar.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
nicoleta raducu spune:
'neatza scumpici gagici...
Bai...nu pot sa cred ca DC-ul meu merge cind vor muschiuletii lui...
Am zis eu ca cineva ma saboteaza...
Asa...hai sa va zic:am fost ieri la Medlife,la Stamate,...am facut eco de sold si la fontanela...e ok placintzica mea...no reasons for stres....
Ca tot eram acolo...i-am pus si cercelusi...Deci acum are mami o cercelata...scumpica foc...sunt bobite de aur de 14 k...Le tinem 14 zile...apoi ii pun pe ai mei...
Dupa...am fost la Budimex cu buricutul...care evolueaza binisor...a lasat-o 2 zile fara bandaj...si mergem miine sa se uite daca il mai punem sau nu....
Dupa ce am umblat ieri 4 ore cu masina prin Bucuresti..fata mea a dormit tun azi-noapte...
A papat binisor...Am pazit-o ca mi-era sa nu faca febra..ca ieri am imbracat-o mai subtirel..ca era cald in masina...si am tinut-o si cu capsorul gol..dar e ok..nu a facut febra...nimic...
Azi mergem la restaurant sa punem la punct ultimele detalii.....pentru botez...Noi facem pe 7 mai...
Asa..fetelor,sa va zic ce mi-a zis marele ortoped chirurg Stamate...
ca bebeii e ideal sa doarma in pozitia broasca..u picioarele indoite....si ca pina la virsta de un an..trebuie sa facem cu micutii nostri gimnastica pentru formarea ligamentelor flexibile..ca daca e un bebe lenes..va fi un adult nu foarte flexibil...
Si ca pliurile inegale nu indica intotdeauna prezenta displaziei de sold...
Bee...sunt de acord cu tine..mai bine sa fim noi sigure ca bebe e bine..chiar daca parem mame nebune...Nu fi necajita...o sa fie ok bebelina...Uite un tie si un Anei...
Cata...azi nu iesim afara...ca bate un vij...brrrr..Uite si pt tine un si Bia un
Moni...se vede ca nu mai esti home...au scazut nr de pagini postate ...Sa ai un serviciu usor..fara batai de cap si nervi...Si pt Di un ...
Ingrid..ma bucur ca Dienuta e ok..Vezi cu Ambroxolul ala...ca nu e bine sa-i dai la o chestie minora...Si pt Dienuta un
Alina...LA MULTI ANI PT Ayan...x2
Denisa...deci voi v-ati cercelat...bravo fetelor...si sa nu se faca nimic la urechiusa...x2
Mire...tu ce mai faci???x2
Janina...Carlita cum mai e???Te mai necajeste???Uite si pt ea un
Anda...voi ce faceti puiuta???x2
Gio...esti o scumpica..acum am vazut si eu pozele...
Si Marco e un adevarat....
March..Tu ce faci?Pe unde esti fata???N-a plecat baiatul tau in cursa yet???Hai baga postari si zi-ne cum sunteti....
Uite un si Ioanei...
Irina...Voi sunteti bien??? si la bibit...
Mira...mai ninge la voi???Tu cum esti azi???Uite si cite un la frumuseii tai...
Liliana....papanasul tau ce face??? si pt el...
Rali...voi ce mai faceti fetelor???Chiar mi-e dor de voi..ca nu mai stim nimicuta...Si pt Anastasia un
Ursulica...tu cum esti???Raisa???Un si pt ea...
Oana,Ioana,Andiaroro,Dana_Ene.....si restul fetelor...
Asa...hai ca am scris o gramada...ca sa aiba Moni ce citi...
Teoretic sunt prin zona..asa ca zi...prestez..daca nu ma saboteaza DC-ul...
Hai sa aveti o zi buna ...si fara evenimente...cu papat maxim..fara febra,dureri sau alte necajeli....
Nicole si Daria Sofia
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
nicoleta raducu spune:
Ana...tocmai pe tine uitai sa te .Uite si pt Tibi un ...
Nicole si Daria Sofia
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "