Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
Ingrid S spune:
Anasebe, o cutie costa 200.000, eu tot Nan ii dau, cik ii ajuta mai bine pe bebeii prematuri, pana acum l-a tolerat bine.
Cata, scuze, Ambroxol e pt gat, cam tusea si desi nu a sesizat pediatra nimic la plamani si nici gatul nu e rosu, mi-a indicat sa-i dau putin, poate ii trece tusea. Acum a obs ca se cam ineaca de la mancare, ca e nehalita rau la inceput, pacat ca pe parcurs incetineste ritmul si tot maxim 100 ml imi bea, si tuseste dupa masa, poate asta o fi!
Eu o spal in ceaiuri de la inceput, as dori sa stiu cum sa procedez cu taratzele, daca le pun in tifon si le storc in apa, nu iese si praf din ele?
Denisa, mai ai linea nigra?, la mine cam a disparut , asa ca la vara o sa pot purta costum din 2 piese. Pana acum la mine era o sg. piesa, dar nasol cu sanii, mi s-au lasat, desi n-am alaptat decat o luna. Mai am de slabit 5 kg...
Giova, ce mult stai tu afara cu bebele, pe mine ma oboseste daca depasesc 2 ore, si am auzit ca e bine sa mergi cu carutzul, nu sa stai cu el..in fine, nu stiu cat e de adevarata teoria.
Ma duc sa-i fac baitza ca ieri am sarit-o, am jucat si noi remi si a trecut ora ei de baie, ce parinti denaturati suntem...
Ingrid S si Diana
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor 1 Am ajuns in sfarsit acasa si suntem instalati aici. Am intra mai devreme in timp ce dormea bebe si am stat vreo ora sa ma uit ce ati mai scris si sa vad pozele mai noi, am mai pus si eu ceva poze. Pe cand sa scriu s-a trezit Alain si a fost gata navigarea mea pe net ca a fost mai morait azi micutul ca l-a obosit drumul cu masina. Ma-m uitat la bebelasii nostri,credc f repede si sunt niste scumpici toti.
Giova Marco este superb calare pe mascota potocalie, si cu cravata la gat, ce sa mai vorbesc. m-am bucurat cand l-am vazut cu barbitele lui, asa e si Alain, are doua randuri de barbite si obrajori bucalati.
Ce sa mai zic superbi toti, Ciresica , Bia si Dienuta niste elegante, Razvan Gabriel a crescut f mult si pare foarte vioi si vesel.
Teolinda, Nicolas e super dragut cu caciulita lui albastra si mascota in manuta.
Pupici tuturor
Silvi si bebe Alain
monica70 spune:
Hai sa va mai zic cate ceva,pana bag un compot de ananas
Giova Di se pare ca nu-mi simte lipsa ,azinoapte s-a trezit la 2 si a papat,dupa aia tot la 6 dimineata exact ca ieri.Fix ca sa ajung pe 8 Deci papa de la 6-6,30,schimbat ...si mai motzai pana la 7,15 apoi un-doi echiparea. Ghita imi pregateste pachetul si "micul dejun" - pana acu doar un suc natural - ca lapte nu mai pot consuma,cred ca de la ala are colici,acu de doua zile cum n-am baut a fost ok.La birou consum curmale ca tin bine de foame si un sandwich urias cu cascaval,castravete si sunca.Plus cafea.Culmea ca nu mi-a fost foame,cred ca de la curmale . O sa mai bag si smochine,stafide .Laptic scot la 10, 50 ml si pe la 12 inca 50 ml,asa cat sa nu plesnesc
Azidimineata cand sa plec, s-a trezit,dar a stat cu Ghita pana pe la 10 ,a strigat la carusel si zice ca a adormit brusc (dupa atatea vocalize...)In rest a dormit en gros azi ca a plouat.Si a papat 2 pahare de 100 ml ,plus inca vreo 20 ml din cat am muls aseara,ca azidimineata la cat a papat n-am mai avut nici timp,nici chef sa completez.Acuma nu stiu ,ii ajunge pe maine 200 ml? Ca ieri 70 ml,azi 220 ml,nu mai stii cum sa te pregatesti cu ea
Da, sa vedeti o faza!Cand am venit acasa (pe la 16 ) dormea si cand s-a trezit a papat bine,dupa inca doua ore iar si acu pe la 8 zic hai sa-i dau vreo 30 ml ramasi de aseara cu bibe.Si n-a vrut! Dar cand am pus-o la san a tras nene! La greu!Ce ziceti? Ce s-o fi gandit ea? Pai ce mama naibii,acu c-ai venit acasa, tot porcarie de bibe vrei sa-mi dai?/??? Si culmea ca ea n-a refuzat niciodata bibe,doar tzatza cand era in greva.Ca se pare ca i-a trecut de vreo 2 saptamani.
Ce sa va mai zic,azi m-am agitat cu salariile ,pentru ca acu s-a trezit patronul sa schimbe cardurile la alta banca.Si au intarzaiat cu ele,au venit cu ele pe la 13,de la banca.atunci au scos si vreo 50 mil. pentru cei fara carduri.Si colega-mea era in oras cu alte urgente,nu puteam lasa oamenii fara parale ca trebuiau sa-i primeasca ieri.Asa ca da-i si sorteaza pe echipe cardurile apoi pune banii in plic pentru ailalti Asa s-a facut ora 15!Si l-am chemat si pe boul cu programele de conta, ca era ceva dereglat acasa la ele.De vineri l-am chemat Azi la-m pus de-a venit dupa mine la 15,dar s-a oprit si la banca pt. 5 min care s-au facut 25 Turbam! Noroc ca Diana dormea si ca pana la urma mi-a rezolvat asta tot pe aici...N-am apucat nici sa mananc decat pe bucati,a trebuit sa-i dau ei papa ca s-a trezit.
Si pe la 18 am fost un pic pana la vecina de sus la Razvanel de 4,5 luni(altul ) cu ea si sa vedeti ce figuri erau cum se uitau unul la celalalt
Voiam sa va mai intreb ceva.La voi cum "vorbesc" bebeii.Ca la ea se intampla un fenomen f.ciudat.Cand vorbeste cu noi trage si ea aee-uri ngggg-uri aoooeu-ri si altele "normale".Dar cand se apuca cu careva strain trage niste sughitzuri printe vocale Primele dati am crezut chiar ca sughite,chiar ma miram cum de nu o face regulat ca la sughit.Sau ca are ceva de la burtica...de scoate asa sunete! Dar acu si ieri cand a venit una (aia din poza) si azi la vecina a "discutat" in acelasi mod Cu sughitz Cred ca se fortzeaza prea tare sa scoata sunete.
Si tot asa, deja cunoaste cand e persoana straina,daca nu-i place cand o ia in bratze,se uita lung si izbucneste in plans brusc.Daca ii place,"vorbeste" cu ea Sau poate depinde de dispozitie,ca duminica dupa ce a "discutat" cu fratelo, a lovit-o plansul la niste mutre ale lui
Mama ce m-am intins!
Hai sa ma uit la pozele Jasminei ca abia astept si dupa aia revin .
MONI care DIANA (01.01.2006)
T_Ioana spune:
Aolica Irino, fa-ma tu sa tin cu englezii!!!!!
Moni, al meu cu povestitul mai rar dar faze din astea cu sughitul face cabd rade in hohote, de ma face de multe ori sa vin cu lingurita cu lamaie ca sa constatam ca de fapt de prea multa veselie scoate si sughiturile alea......si am observat ca dupa ce vine si ta-su acasa si ne vede pe amandoi striga dupa noi daca iesim din camera, adica face ceva de genul eeeiiii, aiiiii, uiiiii...cand suntem doar noi doi nu prea ma striga, stie saracu' ca n-are nici o sansa, ca daca sunt la calculator nu ma clintesc de aici decat daca plange (ceea ce nu se intampla decat de foame)!
Eu am inceput curatenia de Paste desi nu stiu pentru ce ma strofoc ca oricum plecam pe la neamuri sa ne inbuibam, eu am decretat solemn ca nu gatesc nik!
Noapte buna la bebei si mamici!
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Giova spune:
Chiar ca te-ain intins Moni, dar esti iertata caci scri rar.
Chiar ca ai avut o zi naspa. si Marco a dormit mult, tot din cauza ploii, caci de felulu lui doarme cate 20 min.
Si Marco mai face asa, ca si sughitul, dar de catva timp urla, azi a scos niste chiote, dar de fericire, ca un urlet, ne-am speriat, ca era langa noi. daca de acum incepe sa ne urle, ce facem cand creste mai mare. nu ne vom mai putea intelege.
Irina zi-ne mai multe, cum e cu parintii??? si voi va bateti pe bebe???e cuminte mario???
mersi Silvi, si Alain e un dulce si seam,ana foarte bine cu Nicolas. la fel de dulci si frumosi amandoi.
Anasebe eu am luat cu 200 si ceva mii lei de la selgros.
Ingrid pai eu ma plimb cu caruciorul, ca s-a invatat si daca stau mai mult de 5-10 min. pe loc urla, asa ca ... plimbarica.
Fetele va pupic, merg si eu in pat, sane mai facem planuri, de unde si cum sa mai luam niste bani sa ne cumparam pamant.
si usor.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
monica70 spune:
Gata m-am delectat cu Jasmine Neydin (Bombo cum ii ziceti?)Ca de obicei super eleganta si acum parca-i mai grasutza! E mortala in blugi!Si in unele poze chiar ca parca seamana cu Emma!
IRINEL ma bucur f.f.f. mult ca a scapat Ilinca de pozitia aia si tu de griji!
Iuli bine ai venit!
Silvi acum am vazut c-ai zis de poze,incerc sa ma uit acum,daca nu maine.A mai pus careva poze noi?
Ana,Nicole,Cata,Anasebe,Ioana,Mirela,Maraki,Denisa,Irina si restul lumii Mai scrieti sa am ce citi.Deocamdata la birou n-am timp,dar in viitor mai intru eu de acolo.
Am mai pus o poza de azi,de-acu una pe zi,daca apuc si aia
Acu cred ca trec la nani
Noapte buna.
MONI care DIANA (01.01.2006)
Denisam spune:
Salutare,
Moni- faian poza si lasa ca mainevafi mai bine la munca, si sa stii ca si Emma uneori face asa cu vorbitul cu alte persoane pe care nu le vede des si ma oftic ca uneorie agitata, deci concluzia e sa iesm mai mult cu ea.
Am puspoze si cercelusii azi, deocamdata vad ca e ok, i-am dat cu solutzia care mi-au zis aiai si cu un unguent cu antibiotic sa fiu sigura, treb sa tzina cercelusii astia minim 6-8 sapt si apoi se pun ai nostri care ii avem, altfel nu pueau sa ii faca gauri ca e totul steril si alegi tu cerceii din modelele care le au si i-am ales pe astia de aur alb de 14K, cei care ii am d ela nasa si pe ai mei d ecand erammica sunt din aur alb, mie astia mi-au placut cel mai mult.
Trebuei sa duc afara si poate fac si eu curat cu grebla in gradina, ca nu prea adomit azi decat 2h si o repriza de 20-25min, intr-un magazin de unde am luat 2 cadouri pt bebei( 2 costumase de cate 2 piese) si ei o groaza de hainutze, adica 2 costuamse de 3 piese, 3 body si 1 pijama si am dat pe toate 60 cad cu taxe cu tot, mi s-au parut f. ieftine!Pupicei acuma!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
kikiriki spune:
Salutare natiune!
Azi am fost si noi la dr. si suntem in grafic: totul este foarte bine, mandra mea are 56cm (a luat 4cm de la ultima vizita acum 2 saptamani), 4,360kg (aseara) categoria "buflei" si e totul OK. Am intrebat de vaccinul de 2 luni simi-a zis ca mi-l recomanda pe cel pentavalent care se face in picioruse si se da si oral dar eu l-as fi vrut pe cel hexavalent ca sa nu mi- intepe de 2 ori....
Voi de care ati facut??
Si l-ati facut fix la 2 luni?? Ca la noi pica in jur de Paste si cred ca ramane sa il facem dupa.
In alta ordine de idei eu sunt racita "cobza" asa ca azi mi-am luat o masca chirurgicala ca sa pot sa stau cu moata mea....saracuta sper sa nu o ia si ea...ca eu am luat-o de la tati....ce darnic a fost cu mine .
Asa ca arat ca mascatii din filmele cu mafioti, ma mir ca Truli Luli nu s-a speriat de mine....Bag efferalgan si ceaiuri la greu ....
Voi ati patit asa ceva?? Raceala ?? Si bebe a scapat necontaminat???
Kikiriki si moata Truli Luli
Kikiriki