Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Multam fain...auzi nu intri pe messenger sau nu ai timp...vremea a fost super faina..si eu stau cam 3 ore afara cu mindra...dar 6 mai rar mi s-a intimplat...numai cind mergeam in 2 reprize...adica a2-a oara ieseam si cu Dan cind venea de la job!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Denisa si eu rar cu epilatul si pensatul..etc...si cind le fac zic ca l-am prins pe D-zeu de picior!Bafta la cercelusi si sa o dai cu crema cu antibiotic dupa ca sa treaca repede si sa fie ok!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noroc cu ploaia asta ca nu am mai iesit, si am apuc sa calc 2 masini de hainute pt. bebe. si e bine ca doarme si mi-am vazut de treaba linistita.
Ioana chiar 6 ore nu am stat, numai 5. abia astept sa se mai incalzeasca vremea caci merg de dim. pana seara in parc cu bebu.acolo mancam, ne jucam etc.
Alina cred ca ce misto e sa-l simti lipit de tine.ma tenteaza, dar mai bine nu. si asa merg in Alba o sapt. si va dormi cu noi, si pe urma cu mine, caci Clau se intoarce in Tm, si mi-e frica sa nu-mi faca nazuri cand ne intoarcem acasa.
Maraki eu am o gramada de tampenii adunate. de fiecare data cand fac curat arunc din ele, dar tot mai sunt.
Cata ma bucur ca ti-ai gasit costumas. eu mi-am luat in iarna pantofi si geanta de la Bata, ca erau 50% reducere. numai costumas trebuie sa-mi iau.
Denisa, nu te mai stresa mama cu curatenia. asa e cu bebe mic. cine nu intelege treaba lui.facem cat putem si cat ne permit bebeii. spor la muls.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Noi duminica am iesit in parc pe la 14.30 si erau sute de copii+parinti/bunici/catei etc, plus ca pe centru erau spectacole pentru ca a fost "Ostermarkt"! Pe la 20.00 am cumparat pizza si am mers la niste prieteni sa vedem cum marea semifinalista a reusit cu chiu cu vai sa egaleze in ultimul minut(Catalina, intr-adevar ne-ati umilit ) si am ajuns acasa la 23.30. Sa vedeti ce fericire pe bietul Razvan cand a vazut dormitorul si l-am pus in patutul lui, cred ca i se facuse dor

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele ascum am reusit sa citesc pe aici,de raspuns si vazut poze ciuciu,poate mai tarziu....merg in pat un piculetz,ca-s ko ,am avut o zi

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Kiki si Iulia, am rectificat lista. uitati-va si sa ma anuntati daca e vreo greseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana, pai de ce ma mir, caci asta e si programul nostru in weekend.plecam la amiaz si ne intoarcem seara.
Moni la munca ai avut zi naspa? Di e cuminte in lipsa ta? nu-ti simte lipsa?

Marco doarme de 2 ore, cred ca de la vremea asta, caci demult n-a mai dormit atat. si ar trebui sa manace ca au trecut cele 4 ore de pauza intre mese.

Am citit la bebei de noiembrie-dec.2005, de TRIGONELLA- capsule pt. inmultirea laptelui. Mi-a luat Clau de la mag. naturiste. incep sa iau sa vedem cum sunt.Acum ma bag tare, ca nu vreau sa mai dispara.oricum, cred ca si cele homeop[ate isi fac efectul.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Salutare fetelor

Venim si noi cu vesti bune.
Am fost ieri la doctor, am facut ecografie si sintem bine cu solduletele. Si cu toate cele dealtfel. A zis doamna doctor ca sintem dezvoltati ca un copil de 5 luni. Nu stiam daca e de rau sau de bine, dar m-am linistit cind a spus ca e un copil de nota 20. A zis ca ne mai vedem doar la urmatoarea revizie generala.

la toate mamicile si la toti bebelucii.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Fetelor, cat e o cutie de Nan 1?

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetele si noi pe aici ocupati cu plimbari si bebe dar totul e super ok.
Am citit repede ce ati scris dar nu am timp sa raspund asa ca va spun ca e ok si ca incerc de maine sa scriu ca maine stam pe acasa.
Insa nu pot sa o las pe Ioana sa se bucure prea mult cu echipa de pechinezi nu de alta dar pe SEMIFINALISTII UEFA nu ii interesa rezultatul drept rasplata au jucat cu rezervele...ca sa nu mai zic ca se mai intoarce roata ca ...era de ajuns ca aia sa castige mereu meciuri in min 93.Pupici lui Razvan.
Hai ca mai intru cand pot si cat pot de repede.

Mergi la inceput