Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
nicoleta raducu spune:
Moamaaaaa...ce pupacioasa sunt azi.....
Nicole si Daria Sofia
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
Giova spune:
Neatza!!!
Pt. prima data a plans la masaj si nu m-a lasat sa profit de el. bine ca era pe la sf., dar exact ce-mi place mie-picioarele, acolo s-a grabit din cauza piticului, care urla ca din gura sparta. acum cand sa-i dau sa pape, a adormit. treaba lui.
Aici ploua si e urat si nici paine nu am.voi cobora cu el in marsupiu, dar umbrela mi-am lasat-o in garaj .
Cata, Silvi, daca doarme pot sa ma opresc cu caruciorul. dar daca e treaz, nu-i place sa stam pe loc mult timp.Oricum la plimbare, foarte putin sta treaz, asa ca....
Tatiana imi pare rau ca sunt puii bolnaviori, of doamne, ei nu prea stiu, dar tie cred ca ti-a fost greu. Da-i pace la soacra ta. daca vrea curatenie totala, cum numai la noi la romani se face- n-are decat sa faca ea.
Bee, ma bucur ca-i place morcovelul si are pofta de mancare.acum ca se trezeste si noaptea...asta e, bine ai zis, tu ai vrut sa pape mai bine.
eu cu tinutul capului n-am treaba, e super bine,oricum el si l-a tinut decand am venit din spital. Problema noastra e ca nu ne intoarcem. il tot pun, il intorc, il rasucesc, dar nu si nu.
fug ca s-a trezit. papam si revin.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
utocatalina spune:
Hai ca era sa ma arunc si eu la urat, ca eu nici in ce data suntem habar nu am...noroc ca am verificat!Nico numai vesti bune..super..tine-o tot asa!Mama Giova ce dor mi-e dupa un masaj!Poate plingea ca vroia si el!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
mirela10 spune:
neatza fete dragi
LA MULTI ANI PT AYAN,DAVID,TIBERIU,RAZVAN STEFAN,ANDREI RAZVAN
NICO,da'chiar ca esti o pupacioasa,pai ajung pupiceii pt tot forumul.ma bucur ca placintzica e bine.in pozitia broasca,adica pe burta????
MONI,ce nasol ca intri asa rar...sper sa ai o zi calma azi.tu cum descongelezi lapticul sa-l dai?
IRINA,cum e cu parintii?la gogosar
ANASEBE,imi place ca esti asa hotarata cu defrisatul,e bine sa mai avem un pic de timp si pt noi.cu cine lasi bebele?
INGRIDDIANEI
GIOVA,eu n-as vrea sa fiu asa egoista,dar ma apuca plansul doar cand ma gandesc ca plec la munca,asa ca nein continuare.biata mama a inceput sa ma lase in pandaliile mele...lui marco
BEE,ca a trcut ana la sentimente mai bune fata de papa.acu'poAte se ingrasa si ea
CATA,BIEI
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
T_Ioana spune:
Fetelor uitati aici un articol super despre diversificare: http://w w w.nou-nascuti.ro/nutritie.html?id=309&pagina=1
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anasebe spune:
M-ati zapacit de tot urandu-i La multi ani lui Tiberiu azi! Maine e 13, mai face 3 luni, asa ca astept si maine urari. Multam oricum.
Cat timp sunt la cosmetica ...sa stea ta-su cu el. Ce, el nu a contribuit la?.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
utocatalina spune:
Bai..daca nu suntem in 13 ci in 12 cred ca singurul sarbatorit e Rares...La multi ani scumpule!
Ciresica Bianca
T_Ioana spune:
Nu uitati sa scoateti cele 2 spatii de la www
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
utocatalina spune:
Auzi defrisare totala...si la mindra...nu doare?Rezistent-o!
Ciresica Bianca
T_Ioana spune:
Aoleu ce face statul asta acasa din noi....bine ca nu m-am repezit si eu cu urarile, noroc ca mi-am amintit ca Ayan e nascut in 13....
Irinuca, te doare-n basca, ai scapat la ajutoare! Ia povesteste ce si cum! Ce parere au bunicii de Superman?!
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)