Aspirante optimiste - 195

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

PamELLAfelicitari pentru sarcina

fetelor hai sa luam exemplu de la PamELLA si s-o facem si noi - hai mai, daca nu o sa fim in acelasi grupa de mamici / noiembrie-decembrie 2006/ macar vecine / ianuarioe -februari 2007/ o sa fim aproape si o sa ne vizitam des - eeeeeeeeeeeeeh m-a apucat visatul.

PamElluto felicitari inca o data

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pamella felicitari!Sarcina usoara si un bebe la termen!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pamella castraveciorii sunt pregatiti..cand ii vrei io ii trimit

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

pt PamELLA!!!! Felicitari din tot sufletul! Iti doresc sa ai sarcina usoara, frumoasa, sa savurezi orice moment, orice evolutie a burticii, sa faci multe poze, sa asculti muzica si sa te bucuri de acesta perioada unica, sa ai un BB sanatos si frumos, cuminte si repede crescator, sa ai parte de un doctor care sa te ajute in orice moment si mai ales, sa ai sotul aproape de voi, care sa te alinte si sa te inteleaga, in aceste luni extraordinare!

Vedeti, fetelor, ca nu e asa greu?
Luati exemplu!

Va sarut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna !
in primul rand pamella felicitari!
da-ne si noua reteta ta! sa ne tragi dupa tine!
liana, ai grija de sotz!
fetelor, lista asta e cam lunga , hai s-o scurtam si sa trecem si noi la !
va doresc o zi frumoasa, chiar daca afara e oribil!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

danotino

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Antosit, si sotul meu a facut spermograme si la Giulesti si la Medsana. Cele de la Medsana sunt mai bune decat cele de la Giulesti. Si bineinteles ca eu vreau sa cred ca cele de la Medsana sunt cele corecte. Nu i-a dat Moisa tratament sotului tau?
Oricum, cred ca pentru linistea voastra ar fi bine sa repete sotul tau spermograma si la alt laborator, cum bine ai zis.

Bafta! si sa ne spui ce-ati mai facut.

Pamella, un bebe sanatos si voinic!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce fac fetele??

Poate unele dintre voi isi mai aduc aminte de mine..ca tare mult am stat si eu pe aici pe la optimiste.

Lume noua, nu mai recunosc pe nimeni aproape.

Am zis ca am sa scriu pt voi povestea mea..poate va da un pic de speranta.

VA pupic pe toate si mult mult noroc si incredere in Dumnezeu.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Help!
Nu am gasit loc la echografie nicaieri, as putea fi gravi in sapt 5... conform testelor dar nu am nici o certitudine pana nu am vede un dr la echo...Stiti vre-un dr liber pe undeva prin Bucuresti?Am incercat la CMU la Iosup dar abia peste 3-4 saptamini !!!, la Grozovici la fel..nu stiu unde sa ma mai duc, as vrea miine dimineata sa fac o data sa stiu ce si cum. Azi incerc sa fac si b hcg la medsana caci au program si dupa 17, am inteles...
O optimista aproape ...gravidutza.
Multam!
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Ruxandra

Uite o lista cu clinici private ce au ecograf - incearca la fiec. poate gasesti un loc liber mai repede:

Medcenter Berceni - tel: 331 05 98
Sos. Berceni nr. 8, sect. 4

Mecenter Traian - 327 59 20
Str. Traian nr. 98, sector 3

Endocenter - 326 76 61 / 326 76 60 (astia au ginecologie nu stiu sigur de ecograf dar intreaba)
Str. Arhitect Gheorghe Sterian nr. 8, sector 2 (zona Mihai Bravu)

Centrul Medical Individual Dr. Radu Vladareanu - 210 6084
Str. Polona nr. 92, Bl. 17, sc. A, ap. 4, sector 1

Spital Euroclinic - tel 208 99 79 (nu stiu daca aici primesc si persoane din afara sistemului de asigurare Interamerican, dar incearca)
Calea Floreasca nr. 14A, sector 1 (langa spitalul de urgenta)

Toate sunt clinici/cabinete serioase, fac parte din sistemul de asigurare Medysistem prin Interamerican, poti sa mergi cu incredere la oricare. Nu stiu insa ce preturi au.

Sa dea Domnul sa fii gravida, daca asta iti doresti, sa ai o sarcina usoara si sa aduci pe lume un copil sanatos si voios.

Cu bine.

Cosmina

Mergi la inceput