Aspirante optimiste - 195
Raspunsuri - Pagina 7
antosit spune:
Mihaela,cele 2 cu rezultat:normospermie au fost facute la medsana.Eu imi pregatesc dosarul pt. fiv la giulesti,iar ei nu vor spermograma facuta in alta parte!oricum o sa o mai fac o data la giulesti si la un alt laborator, nu ne-am hotarat inca la care.Imi este greu sa cred ca in 3 luni sa dat totul peste cap, mai ales ca in 8 ani de analize si tratmente sotul meu a iesit net superior mie!

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
Multumesc mult pentru urari,sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta si PROMIT sa trag piciorul sa veniti toate dupa mine!!chiar exista un Dumnezeu,fetelor,a facut o micuta minune de data asta pt ca e prima luna dupa pierderea celuilalt bebel!a stiut El de ce ni-l da tocmai acum!
Liana,alexia,antosit,Leditia,flori,NADYA,carmencyta,

am sa ma rog pt voi si pt fiecare aspiranta de pe listuta in parte sa se intample minunea cat mai curand!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"
PamELLA spune:
am uitat sa va spun ca dupa calculele mele,pe bebel ni l-a dat iepurasul si o sa ni-l aduca Mos Craciun
Daca decurge totul bine se va naste in preajma Craciunului!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"
Tmihaela spune:
Buna dimineata dragute aspirante,eu nu am mai scris de tare mult timp pe aici din cauza ca am fost foarte ocupata.Am fosrte mult de lucru la servici cit si acasa,sunt moarta de oboseala si nu mai am chef de nimic.Vreau sa urez si eu Pamellei felicitari si sarcina usoara,bun venit noilor aspirante si cu toate scuzele din lume LA MULTI ANI celor care si-au serbat zilele de nastere.
ici
Mihaela
antosit spune:
PAMELLA
inca o data fata burticoasa! Eu desi nu sunt in perioada mea de glorie(
) nu pot sa nu ma bucur pt. tine!Iti doresc o sarcina usoara si un bebic(bebica)sanatos si cuminte!Sa fie intr-un ceas bun!

PamELLA spune:
antosit,MULTUMESC inca o data!!

bubuleana spune:
PamELLA: cum a reactionat sotzul?
cred ca fost foarte fericit si emotionat
bubuleana
andicu spune:
Buna dimineata Optimistelor!
PamElla,ma bucur mult ca ai reusit! FELICITARI!!!
sarcina usoara si bebe sanatos!!

Eu fac bine, continui inhibarea in vederea FIV cu AC.
Am dat listuta noastra ieri la biserica la Sf. Andrei, pentur rugaciuni pana la Paste.
Doamne-ajuta! sa ne auda Cel de Sus pe toate!
Va urez o zi frumoasa !!!

Andreea.Pozele mele
megbeng spune:
PAMELLA, sa fie intr-un ceas bun si sa iti tii "iepurasul" in brate de craciun, da? si daca o sa crezi ca zi nevoie de sustinere/pareri, poti baga un okisor si aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73201&whichpage=1
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)