Aspirante optimiste - 195

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Monicuzai bine ai venit, iti doresc sa "faci" cat mai putine si sa fugi repede pe lista 2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Fetelor am mai scris la tutunarese dar cred ca aici e cel mai indicat: matusa mea, care are 40 de ani, a nascut azi, normal, o fetitza de 3,200. Cm nu stiu pt ca taticul era asa de emotionat incat a uitat. Este primul lor copil care a venit dupa muuuuuuuuuuulti ani.

DD are planurile lui pentru fiecare.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Hei salutare fetelor

vad ca ,,vine vine primavara cu -te in toata tara,,

Imi plac aceste ,, simtome,, pe forum

Eu mai stau olecuta de o parte si sper s-o fac luna viitoare, da sa stiti ca de ramin singura la aspirante nu ma supar, am sa vin la burticutze cu buchete de flori .

Imi place activitatea noastra - tinem pumnii la fete - important sa fie doua liniute. Nu mai am rabdare pina trec zilele la
PamELLA, pina vine Megbeng cu rezultatul analizelor.

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

dragele mele,

multe dintre voi nu ma cunosc, ceea ce e bine, inseamna ca cele care ma cunosc s-au mutat la gravidute si au aparut aspirante noi. eu am bintuit muuuuulta vreme pe la aspirante, de fapt am fost aici cind s-a creat subiectul "aspirantelor optimiste". mai trec pe aici din cind in cind sa vad cum mai stau fetele cu moralul si sa vad cine s-a mai mutat la mamici.

va scriu acum sa va amintesc ca listuta cu aspirante s-a creat nu de dragul de a avea o lista ci cu scopul de a fi dusa la biserica. acum ca sintem in postul pastelui si multe dintre voi merg la biserica, ar fi bine daca ati lua listuta cu voi si ati da-o unui preot. daca spuneti si o rugaciune, pt toate fetele de pe lista, Doamne-Doamne asculta si va da la toate cite un bebe, mai devreme sau mai tirziu. mie mi-a dat doi, dupa multi ani de incercari si esecuri. sint convinsa ca faptul ca listuta aspirantelor, cu numele meu pe ea, a mers la biserica, a ajutat.

la toate.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lorelai ce surpriza minunata!Sa iti traiasca fetele si sa fie sanatoase.Despre lista nici nu putea sa zici mai bine.Din pacate inca mai suntem cateva veterane pe aici dar promitem cat de curand sa disparem de pe lista aspirantelor.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Am intrat doar sa va spun buna-seara. Azi ar fi trebuit sa vina rushii dar intarzie...totusi ceva simptome as avea...sa vedem. Saptamana viitoare ar trebui sa fac cauterizare, dupa ce trec rushii.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Salutare dragutelor, optimismul meu este in pod, am luat decizia sa iau o pauza de temperaturi, la comanda, cum ar venii o mica vacantza, voi lua in continuare acidul folic cu vitaminele si voi lasa lucrurile sa curga de la sine.
FELICITARILE MELE DIN SUFLET NOILOR GRAVIDUTZE o sarcina usoara si un bb sanatos si frumos si mincacios
BUN VENIT ASPIRANTELOR la sedere cit mai scurta si cit mai repede pe a doua lista.
Cite un si o la fiecare din voi, voi fii aici prezenta zilnic sa va citesc si sa ma bucur de reusitele voastre.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Walan tarda AAanka alyahoodu wala alnnasara hatta tattabiAAa millatahum qul inna huda Allahi huwa alhuda walaini ittabaAAta ahwaahum baAAda allathee jaaka mina alAAilmi ma laka mina Allahi min waliyyin wala naseerin[QURAN, 2:120]
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
nadya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

VREAU PE LISTA!!!!Multzam frumos!

Salutare, fetele si felicitari gravidutzelor!

Nadya, hai fato sa populam si noi tzara asta ca tocmai am citit ca e nevoie la 'viitorul de aur' al tarii.

Una peste alta, m-am lasat si eu de teste si de "lalalla" stiintific. Pina in 23 iunie cind am o noua programare la alta clinica de infertilitate (coaaadaaaa, monsher..), sa nu mai vad termometre. Dupa aia oi vedea eu. Si am fost la prima sedinta de acupunctura. O sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Bubulina1 tu ai dreptate cu ceea ce inseamna Oligomenoree, oligo inseamna putin in limba greaca mai ales ca o si studiez :-) dar am spus acelasi lucru doctoritei ca el, CM vine, asa prost cum e dar vine, adica nu depaseste 35 zile oricum ca sa fiu incadrata la oligomenoree. Si ai dreptate si cu Hipomenoree, asta ar insemna cantitatea redusa.
Insa ea asa mi-a scris pe trimitere la dozari hormonale. Totodata mi-a dat si Duphaston sa iau luna asta sa vad cum vine dupa si sa merg la analize hormonale.
Dereglare ar fi in faza foliculara nu-i asa nu in faza de dupa asa spusa ovulatie care nu stiu daca are loc sau nu (dupa testele facute acum in ziua 12 - nu). Ce hormon ar putea sa fie insuficient in faza foliculara? Ca progesteron din cate stiu eu tine de faza luteala.
Of, ce bine ar fi sa fie toate reglate si sa intru in normalitate si sa astept pe BB sa vina dupa cum o vrea DD. Numai ca nu as vrea sa stiu ca e ceva defect din start.
Pup toate fetele
Liana, tonica mereu esti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Asi???!!! Ma cheama Cosmina nu Corina, poti sa ma schimbi te rog! Multumesc. As vrea ca preotul sa nu ma confunde .

Mergi la inceput