Aspirante optimiste - 195

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

...am intrat sa va salut si...fug la munculica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

ALIONUSHCA, draga, scuza-ma ca iti raspund atata intarziere. Am avut pc-ul in reparatii generale. Pai da, medicul meu a zis sa il sun in ultima zi a rushilor ca sa stabilim cand merg la cabinet iar dupa a zis musai o luna pauza!!! Si cred ca iti dai si tu seama de ce: e o zona unde orice rana se inchide mai greu, fiind umeda! Daca nu astepti sa se inchida ca lumea, atunci s-ar putea sa mai fie nevoie sa o mai cauterizezi o data...asa ca..parerea mea, un lucru facut bine de prima data, e bun facut.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:
Originally posted by Liana30

pentru cele noi bun venit!!!
aimee si anis.mama io va stiu ,,dar pe vremea aia va citeam din umbra..si sunteti bine venite oricand aici..
marinar ma voi ruga si pentru tine!!!!!stai pe aproape ca iti coc o surpriza

"Nimic nu-i imposibil!"

fata nebunica

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna dimineata fetelot!
va doresc un we plin de bucurii!
asi, eu sunt pe lista, dar numele meu de botez este daniela claudia, te rog trece-ma si pe mine.multumesc.
marinar ne rugam la DD! poate ne aude si pe noi...ca la cate aude...ai vazut cata lume la necaz? nu ne ramane decat sa ne rugam.
clau, pai stiu ca maxim 3 luni poti face stimulare, dupa care pauza. unii doctori recomanda doar 2 luni, eu asa am facut. cate clisybegit ai luat/zi? daca esti predispusa la chisturi sigur mai faci. trebuie sa ai grija, sa urmaresti asta la echo. eu am facut stimulari din 2004 (nu incontinuu, cu pauze mari), dar luna trecuta am facut pentru prima data 2 chistulete, pe care vreau sa le curat cu ceva naturiste.
liana, trecusi cu bine si de amigdalele alea, acum sper sa incepi sa te ocupi de tine..sau mai ai pana iei rezultatul...sigur iese negativ!
eu azi sunt ziua 15. sper sa fie de bine. cu toate ca am simtit intepaturi mai mult in stanga asa ca daca am ovulat cu stg, nu am sperante. trompa stg e blocata. of, dar poate intepaturile astea se transmit...m-a intepat si in dreapta!
fetelor, va pup si hai sa mai scurtam lista asta...

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Aimee, ce bine imi pare sa te vad pe la noi. Ar trebui sa ne vizitati mai des, pentru ca nu mai sunteti pe nici o listuta, dar noi nu v-am uitat si sunteti certitudinea clara ca minuni se pot intampla. Bebeii vostri sunt MINUNEA in sine.
Sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

Fetelor, cand o scrie Anis povestea ei de succes, rezervati-va o zi pentru a citi pentru ca fata asta a trecut prin multe. Te asteptam Anis!

pentru voi si pentru bebeii vostri.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Iepumic pentru raspuns.

La mine inca nu au venit rushii, prima zi de intirziere, mai rau ca stiu - nu are de unde sa fi sarcina, asa mai visam eu. Daca si daca imi vin rusii cauterizarea mea ar trebui sa fie cam inaintea Pastelui, si in mod normal mai astept, nu merg de sarbatori, atunci ma trezesc in ziua ovulatiei si e inaintea Pastelui blajinilor si to nu merg la dr - simt eu ca luna asta cauterizarea mea se amina, offff

O zi frumoasa fetelor, chiar daca afara e un timp de-ti vine sa stai doar in casa la caldut

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Hai fetelor la un nou capitol:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73707

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput