Aspirante optimiste - 195

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Marinar multumim!
Ar trebui toate sa iti urmam exemplul si sa ducem lista la biserica.Eu sigur o duc saptamana viitoare.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

asi

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Marinar,multumim din suflet ca ai dus listuta la biserica.Sa dea Domnul sa ne poarte noroc la toate!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Fetelor va rog sa nu-mi mai multumiti, mai bine atunci cand va rugati voi la DD ca sa va dea un bb sa-I spuneti si de mine.

sper ca nu v-am suparat

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

si eu vreau pe lista aspirantelor...luati-ma si pe mine in seama ca nu vreau numai de 4 ani...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tzuca74

si eu vreau pe lista aspirantelor...luati-ma si pe mine in seama ca nu vreau numai de 4 ani...

o sa te treaca Asi pe listutza. Ar fi bine sa ne spui si numele de botez

Aaaaaaaaaaaa, bine ai venit si sa nu stai prea mult aici

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pentru cele noi bun venit!!!
aimee si anis.mama io va stiu ,,dar pe vremea aia va citeam din umbra..si sunteti bine venite oricand aici..
marinar ma voi ruga si pentru tine!!!!!stai pe aproape ca iti coc o surpriza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubd spune:

carmenpit- toate analizele alea de care ai scris eu le-am facut dar dupa ce am pierdut o sarcina... altfel nu stiu daca are rost, mai ales ca abia acum te apuci de treaba. Traba cu baietii este in felul urmator: spermatozoizii de baieti traiesc doar 24 ore- deci trebuie sa ramai gravida in ziua ovulatiei - pe cand cei de fete treiesc pana la 72 ore ( de aia fetele ce raman din greseala si nu vor au intotdeauna fete .), dar ca sa iti iasa baiat din prima trebuie sa iti urmaresti cateva luni ovulatia - cu temperatura bazala sau cu teste de ovulatie ( eu am incercat si asa si asa...) si abia cand esti sigura ca stii cand ai ovulatia sa faci in cele 24 ore. iti doresc mult succes si sa dea Dumnezeu sa iti iasa din prima ca eu de 5 ani si jumatate incerc si ma rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubd spune:

O zi mai buna va doresc celor ce ati iesit din . Acum 2 zile va ziceam ca mi-a intarziat, ei bine nici acum nu mi-a venit,mi-am facut test si a iesit negativ (dupa 4 zile intarziere ). Sper sa nu am chisturi pe ovare - ca 2 luni am facut stimulare ovariana cu clostyl begit si pregnyl- nu de alta ca am mai avut odata si le-am operat. Astept sa imi vina si sa il sun pe dr. sa il intreb ca sa mai fac sa mai fac stimulare sau nu. Apropo voi care ati mai facut stimulare cate luni ati facut maxim???? si cu ce ???? Va pe toate si ptr. ca maine sunt floriile la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

nume de botez :ioana.Doamne ajuta-ne sa ne implinim visul la toate! eu simt ca innebunesc cand aud pe cineva ca isi face intrerupere...groaznic.Eu ,dupa hormoni si hormoni,dupa kg in plus (aprox.4 dar care le simt),dupa foliculi chistizati etc...am trecut de ieri pe homeopatice+naturiste (BU,zmeur,mastodynon).Felicitari tuturor gravidutzelor -foarte multe in ultima vreme,cred ca este vorba de postul sfant!La toate spor la si multi pupici

Mergi la inceput