Aspirante optimiste - 195

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

aliona: Doamne, ce haioasa esti!!!

sa stii ca eu am un regim de viata foarte echilibrat, sunt un ingeras de fata cuminte de vreo 3 luni de cand am avut anemie
beau 3 activia, 1 sana, lapte si 1 actimel - in fiecare zi!!!
iti vine sa crezi??? adevarul e ca mie chiar imi plac la nebunie... in schimb nu-mi plac dulciurile si mi-a iesit glicemia scazuta
in rest multe mere, cereale, legume, carne numai de pui, salate si beau numai apa plata
si mananac regulat de 3 ori/zi
nu ma stresez decat cand ma gandesc la bebe
dorm 8-10 ore/zi
mai echilibrat de-atat cum o fi??? adevarul e ca daca nu aveam problema cu anemia si dorinta de a avea bebe nu ar fi atat de mare nu m-as sinchisi eu prea mult de stilul meu de viata

Liana: da-i cu clantza!

Avalon: iubita, ceva simptome??? sperante??

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata,gagici!Sa aveti o zi super si ...optimism la maxim!
LIANAaseara nu am mai stat pe net dar am primit pupicul de la tine acu pana-n ziua!Sanatate multa grasului tau si apropo am auzit ca inghetata face minuni...cat priveste galeria ,asta este de la tine am deprins asa "apucaturi"
Eu nu prea am noutati pana nu repetam sprermograma si pana nu sunt gata restul analizelor, asa ca mai "bantui" pe aici si ma bucur sau sufar pt. voi.Hai ca m-am intins cat o placinta...
Osi unpt. fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

bubuleana, eu cred ca Ancar are un fix cu apa de la robinet. Si anul trecut si anul asta cand mi-am facut analiza de secretie, la fel mi-a spus si mie. O data pe saptamana Tantum Rosa cu apa fiarta si racita (irigatii) + Macmiror Complex.
Liana, sanatate multa sotului tau!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Salutare la fete mari

Bubuleana fata lu mama , daca nu mai ai si tu
un regim de viata sanatos apoi nu stiu, eu trebuie sa iau exemplu de la tine, si de sigur de vina este cea mai strasnica si mai poluata din lume - apa de robinet, chiar imi vine sa fiu de acord cu
Bubulina 1 - ca ar avea un fix medicul asta, mai degraba el este foarte principial si viseaza la un mediu de viata lipsit de toate cele rele si steril / brrrrrr ce nu-mi place cuvintul ista/

Eu tot folosesc tantum rosa - si imi place. Stau si ma gindesc - noi toti dar avem flora dezechilibrata, nu, nu poate un organism cu o imunitate puternica, sau sa-i zicem normala - sa se lase batut de o simpla apa de la robinet - interesant pai eu care ultima vreme pot numi cum vreau dar numai nu sanatos regimul meu alimentar atunci eu ar trebui sa inot in toata flora asta dezechilibrata, ar trebui sa fie mai multa decit mine Eu incep sa aiuresc - asa se intimpla cind incep sa analizez unele lucruri

Mai fetelor, am aiurit putin eu, voua va doresc sa fiti sanatoase si sa luati de la ziua de azi tot ce-i mai frumos si mai bun.

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit spune:

Va scrie tot o aspiranta care de o luna de zile este in febra documentarii. Ma pregatesc pentru o viitoare sarcina dar vreau sa fie totul ok si sa fiu cat mai bine documentata. Pentru ca va citesc de ceva vreme postarile, indraznesc sa ma bag si eu in seama: Ce analize sunt necesare inainte de o viitoare sarcina? Nu am facut nici un chiuretaj pana acum, pastilele le-am intrerupt din ianuarie iar pana in acest moment am folosit alte metode de prevenire a sarcinii pentru a lasa organismul sa isi revina dupa perioada de 3 ani de anticonceptionale. Am incercat luna trecuta sa folosesc metoda temp bazale ptr a-mi determina perioada de ovulatie, dar nu pot sa spun ca a fost o reusita. Am auzit de testele de ovulatie dar inca nu stiu ce sa cred despre ele. Voi le-ati folosit? Si mai am o problemuta: e adevarat ca baietii se concep in primele 24 de ore de la actul sexual? Eu as vrea un baietel si ma tot gandesc ca poate imi si iese din prima. Voi fiind mai vechi pe aici poate ca aveti mai multe cunostinte decat mine in domeniu.
In ce priveste analizele: Eu m-am tot doocumentat de 3-4 saptamani si am ajuns la concluzia ca sunt o gramada. In afara de cele generale pe care le indica medicul de familie sunt o gramada de analize infectioase: toxoplasma, listerie, rubeola, hepatita , CMV, creatinina, transaminazele. Ar mai fi : mycoplasma, ureeaplasma, chlamydia, RH-ul, papanicolau si analizele de secretie (vaginala si col). O gramada si pe care nu stiu unde sa le fac. Voi ati facut asa ceva?
Multumesc ca m-ati ascultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Hhhhmmmmmm....ce liniste este pe aici! Vad ca ati cu toatele!Bine, bine si eu cu cine mai "aspir"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Antositcred ca pina vin fetele ,,aspiram,, impreuna, eu iaca aspir sa-mi vina rushii, azi trebuie sa apara, si nicaaa - nu-i serios, nu-i serios

Carmenpitbun venit la aspirante - de analize offfffffff, am facut eu, acum e pe sfirsite tratamentul la CMV, initial am facut hlamidii, micoplasma hominis, cmv, herpes/ambele variante/, si inca ceva. nu mai tin minte - pina in prezent dupa cum am spus a ramas doar cmv, dar cred ca va pleca...analizele care le-ai indicat e bine sa le faci, da am facut si eu toxo. Din ce scrii te-ai documentat bine, brava

Acum important sa fie rezultatele super

Da tu stii da, la noi fetele care vin intra in grup doar cu o conditie - sa plece cit mai repde la mamici, eu iaca nu prea respect conditia - dar tu vezi nu lua exemplul meu

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Va saluta o fosta aspiranta, care va mai citeste atat cat ii permite si timpul.
Si ptr ca am vazut ca si Anis a scris si ca v-ati dori sa mai conversati cu foste aspirante, acum fericite mamici...iata, ca am indraznit sa postez.
Au ramas putine fete de pe vremea "aspirantiei" mele si asta e bine...le pe cele care imi vin acum in minte AncaW, Asi, Tumpi, MirelaV, Valentinag...si va doresc la toate mult visat. Felicitari la noile burtici!
Daca nu inoportunez mai vin la voi, asa onorez si invitatia lui Asi de a mai scie pe aici...
Povestea mea de aspiranta durat nu mai putin de 7 ani si a aparut cand nu mai faceam nimic special...doar ca speranta nu mi-o pierdusem, in rest, deznadejdea, frustrarea, lacrimile si durerea le inabuseam cum puteam...speranta m-a tinut mereu deasupra. Acum am un nazdravan de 1 an si acus 5 luni, un adevarat duracell...
Daca va pot ajuta cu ceva din vasta si dureroasa mea experieata...cu mare placere,fetelor.
Va pup pe toate si daca veti vrea ne mai auzim

aime si Vladimir in aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Se pare ca am avut mana buna la capitolul asta au aparut 3 gravidute.
La cat mai multe!

Aime
ma bucur ca ai trecut pe aici.Poate ramai pentru bebe2.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Buna fetelor

am cam trs chiulul dar am revenit si va pup pe toate. mai am trimis azi un acatist la Sf. Niserica Crucea, e acolo un preot cu mare har. Sa dea DD sa ne auda rugile. Ideea e ca eu abea acum am realizat cat suntem de multe. Cred ca o sa ameteasca saracul om cand o sa citeasca atatea nume............dar e pt o cauza asa frumoasa.

[quote Si mai am o problemuta: e adevarat ca baietii se concep in primele 24 de ore de la actul sexual? Eu as vrea un baietel si ma tot gandesc ca poate imi si iese din prima. [/quote]
Carmen dupa cum vezi toate care suntem pe aici ne dorim un bb si atat. Sanatos sa fie. Nu cred ca se mai gandeste cineva si la sexul copilului............parerea mea...

marina

pozici

Mergi la inceput