Bebelusi de iulie-august 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 9
Simonaci79 spune:
Aaaa, si luata cu atatea lucruri pe aici, am si uitat sa va spun ca Mario azi a fost tare marait, zic si eu ca a venit si randul meu, ca mi-a schimbat careva copilu, a mancat f putin, l-a apucat plansul dintr-o data de nu stiam ce sa-i fac si se cuibareste la mine in brate ca niciodata! Si colac peste pupaza are febra!!!!! Eu ii dadeam calpol pt ca stranuta si eu fiind racita am zis sa nu o fi luat de la mine si sa o luam inainte de a se agrava. Si azi, dupa 3 zile, zic sa ma opresc, desi cu tot calpolul avea 37.6. Si cand am vazut seara, dupa numai o doza de calpol neluata dupaamiaza, avea 38.1!!! Dar credeti ca tot ce v-am spus aici l-a impiedicat sa faca nazbatii???? NUUUUUUUUUUUU, nu ar sta o sec intr-un loc!!!!
Dar haideti sa va spun alta faza tare! Azi eram numai noi 2 si l-am dus la dus. A stat cumintel in picioare sprijinit de cada pe afara ca sa potrivesc apa si apoi l-am mutat in interior! S-a tinut tot timpul de cada, nu a cazut deloc si nici eu nu l-am tinut! Ba chair ii mai ridicam si cate o mana sau un picior sa le spal/clatesc si se tinea bine pustiul! Asa ca a facut si niste balet intr-un picior! Pirueta mai lipsea! Si acum stau si ma minunez ce au crescut copilasii nostri si imi amintesc cat erau de mici si nu stiau decat papa/kk/somn si plans!!!! Ce trece timpul!!! Acum vorbim de mot si alte alea!!!!
Chiar ca plec! Pupici!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Tot eu sunt!!! Eu de ce nu pot vedea apartamentul lui Gesi????????? Ce aveti cu mine????? Help!
Gata, chiar ca fug! Asta daca nu mai vin inca o data!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
delia grozav spune:
Simona imi si inchipui imaginea de la dus
, pacat ca nu v-a filmat nimeni
.
Cu bunica nu am sorti de izbaanda, toata lumea ma condamna, inclusiv parintii mei
. Plus ca tot ei mi-au facut duminica niste faze urate duminica. Ma simt tare prost, doar voi ma intelegeti
.
Eu nu mai am putere sa ma lupt, cum o vrea bunul Dumnezeu.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Monica-Elena spune:
Dede indiferent care va fi hotararea ta cu bunica trebuie sa tre gandesti in primul rand la binele familiei tale(tu, al tau sot si cei doi copilasi) si apoi la ce zice sau ce crede mama, soacra sau alte chesti numiti prieteni, rude etc.
Este casa ta si decizia ta oricare ar fi ea. Deci bafta si curaj.Nimeni nu va veni sa iti rezolve problemele, tu esti cea care le va rezolva.
claujro spune:
Vai, fetelor, de-abia tin pasul sa va citesc! Sunteti tare harnicute. Oricum mi-am prins urechile, e greu sa vii dintr-o data intr-o comunitate inchegata... Sper sa prind si eu ideile pe parcurs... Macar la poze m-am uitat si am vazut niste bebei superbi si (normal) mai maricei decat printesa mea. Sa va traiasca si sa fie sanatosi, frumosi, destepti si norocosi!
Ura! A spart gingiutza si a iesit primul dintisor.
Claudia, mamica de
baietel de 2003 si de
fetita de 2005 
Poze Mara si Matei
claujro spune:
Simona, multumesc! Am tratat mucisorii ca pe o raceala obisnuita cu paracetamol, vitC, picaturi pt nas si in plus aseara nu am mai iesit afara. Dar tot la pompita atasata la aspirator am ajuns (nu stiu ce parere aveti voi despre ea) ca sa poata sa adoarma linistita.
Cand sa introduc alta carnita in afara celei de pui? E momentul pt peste, vita sau ficatel (nu dati cu rosii
)???
Claudia, mamica de
baietel de 2003 si de
fetita de 2005 
Poze Mara si Matei
acusor spune:
Neata!
Dede, stiu povestea ta cu bunica asa ca iti doresc multa putere sa treci peste toate frecusurile astea! Din pacate, n-ai unde s-o duci pe bunica si nici tu sa te muti! Mai plange-te la noi sa te mai descarci
.
Eu imi astept matusa din State sa vad ce are de gand cu casa. Daca e de acord, ma mut in apartamentul ei cu chirie vreo doi ani pana strangem de avans si platim ratele care le avem acum.
Mama are tot timpul ceva de comentat si eu nu mai am nervii necesari sa inghit tot. Nu e bine sa stai cu nimeni decat cu familia ta. D-asta vreau sa-i fac lui Teo asigurare. Cand i-o fi de insurat sa am bani sa-i dau de casa sau ce-o vrea el. Noi n-am avut ajutor financiar de la nici un parinte ca sa putem da macar de avans. Socrii sunt pensionari iar ai mei divortati. Tata si-a pus palma in fund si mama n-a avut de unde sa stranga. A trebuit sa ne creasca pe noi.
Asta e. Speram in continuare sa ne putem lua casa noastra.
Albinutzza, cum ai rezolvat problema cu laptele? Tot il refuza Luca? Vad ca de aseara nici Teo nu mai bea mai mult de 100 de ml. Azi dimineata, dupa 10 ore de somn, n-a baut decat 120 de ml. Mi-e sa nu aiba ceva care sa-l deranjeze la inghitit. Tre' sa-l urmaresc azi sa vad cum mananca.
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
delia grozav spune:
Multumesc, Monica, ai perfecta dreptate.
Deocamdata sunt inca socata de atitidinea ei de saptamana trecuta si de gafa facuta de ai mei.
Insa o scot eu cumva la capat, copiii mei merita o mama capabila si in toate mintile.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
delia grozav spune:
Acusor, mi-ai dat si tu o noua perspectiva a lucrurilor.
Poze
hristina spune:
Delia, de ce nu le spui parintilor tai, sa o ia pe bunica, la ei? Poate in felul asta se conving si nu te mai condamna! Multa putere, sa rezisti pt. copiii tai! Pe sot, n-ai sa-l convingi pentru ca e ruda lui, imi inchipui ce-ar zice al meu, daca nu m-as purta frumos cu bunica lui, care oricum locuiesate la tara!
Dar, gand bun la Dumnezeu!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos