Crema antirid la 28 ani - recomandari

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele si nu uitati! Beti apa muuuuulta! Cat mai multa. Ajuta si la ten. Eu am 38 si abia acum apar primele riduri pe langa ochi. Mi am ingrijit tenul mereu, dimineata si seara, si nu l am incarcat niciodata cu prea multe!Fond de ten n am folosit nicodata.E bine ori nu, nu stiu. Stiu doar ca stau f bine la capitolul ten.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

clau, multumim de retzeta! sa nu uiti s ane spui cum o tzii si pt cat timp iti ajunge amalgamul respectiv.

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Corinadana, nici eu nu am folosit fond de ten si acum folosesc crema hidratanta coloranta de la Nivea, ca sa acopar petele care mi-au aparut de trei ani... nici eu nu stiu daca e bine sau nu, am auzit ca dupa 30 de ani ar trebui sa folosim macar iarna sau cand e vant puternic... Asa ca uite, de la 31 am inceput si eu sa ma protejez cu asta...

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Fetelor ma bucur ca va pot fi de folos mes mele .Ieri nu prea mi-a mers net-ul si de asta am intarziat putin raspunsul .Pai aceasta crema se pastreaza f bine in frigider .Eu nu am gasit prin farmacii vit E ca puneam si din aceasta dar si vit A ajuta pt celulele dermice . Cat ma ajunge crema ?Nu stiu ca la mine cum apare mama ii dau crema ,mai vine vreo prietena ma intraba daca am crema si ii dau si acesteia si nu stiu cat sa va zic ccc ca ma tine o cutie .Oricum eu si cine a incercat aceasta crema de la mine avem rezultate f bune si vizibile . Chiar in seara asta mi-a trimis alta prietena un mes ca daca am timp sa-i prepar si ei crema ca nu stie cu ce sa se mai dea pt ten si vrea si ea sa o incerce . A , si nu o folosesc numai seara .Eu ,pt ca stau acsa ,o folosesc si dimineata ,o las cam jumatae de ora sa-si faca efectul si sa intre in piele ,iar apoi imi aplic un fond de ten .Este super buna pt genunchi ,pt maini ,pt corp in general . Am observat ca tinand f multe cure de slabire ,pielea de pe tot corpul nu mai era asa hidratata si devenise aspra . Am incercat si pt corp mai multe produse dar nu prea am fost multumita cu ele . Aceasta crema chiar ma ajuta pt elasticitatea pielii .As vrea sa incerc sa-mi bag niste polen in samponul pe care il folosesc .O sa va spun ce efect a avut . Cred ca merita incercat .

Claudiasi puiul ei Tomita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gandacel

Corinadana, nici eu nu am folosit fond de ten si acum folosesc crema hidratanta coloranta de la Nivea, ca sa acopar petele care mi-au aparut de trei ani... nici eu nu stiu daca e bine sau nu, am auzit ca dupa 30 de ani ar trebui sa folosim macar iarna sau cand e vant puternic... Asa ca uite, de la 31 am inceput si eu sa ma protejez cu asta...

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Gandacel eu si acum sunt norocoasa ca aici la noi nu s ierni!Asa ca de frig si inghet am scapat! Nu stiu de ce dar folosirea fondului de ten sau pudrei mi se pare ca mi incarca tenul! Poate gresesc!

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Fetelor,foarte important,crema hidratanta de zi trebuie sa aiba factor de protectie solara cel putin 15.Soarele este cel mai mare dusman al pielii,o imbatraneste si o rideaza.Deci nu folositi orice hidratant ci pe cele care au cel putin SPF15.

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Gerovitalul are factor de protectie UV?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Mate dar poti folosi separat crema cu UV si crema ta hidratanta in caz ca cea din urma nu are protectie!

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Daniela, Gerovitalul produs in Bucuresti are filtru UV. Si cele facute de Farmec Cluj au: Gerovital Plant si o alta crema pe care scrie ca are (din gama gerovital H3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Fetelor, eu folosesc ROC CREME ANTI-AGE MULTI-CORRECTRICE – JOUR/NUIT. Mi se pare extraordinara, dar habar nu am daca are sau nu filtru UV. Aveti vreo idee daca are?

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput