Mie mi-a spus o cosmeticiana ca e foarte important sa nu folosesc creme antirid inainte de 40 ani pentru ca in general moaie pielea si nu sunt adaptate pielii mai tinere.
Mult mai importante sunt dieta, hidratarea corpului si folosirea unor produse cat mai naturale. Nu trebuie exagerat nici cu cremele pentru ca se leneveste pielea.
Pana la 27-28 ani nu am folosit nici o crema da fata si nici nu imi trebuia. Apoi am ajuns in Franta si am inceput sa folosesc creme mai mult de curiozitate. Problema e ca dupa ce am inceput sa folosesc, nu mai pot renunta. Pielea s-a obisnuit sa fie hranita artificial si daca nu imi dau cu crema se usuca.
Si acum imi pare rau ca am inceput. Ma intreb pana la ce varsta nu as fi avut nevoie de crema daca nu incepeam sa le folosesc prosteste.
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
Sanziana nu crezi ca s de vina anii? Sau faptul ca ai inceput sa folosesti creme prea tarziu? Folosirea cremelor hidratante si o corecta demachiere de 2 ori pe zi a fetei incepe de pe la 18 ani.
Si masti naturale.
Carolina tr sa scrie pe ea daca are UV !
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
probabil pe vremuri cand nu era poluarea la nivelurile la care e acum (si cand inca era recomandabil sa te speli pe par cu apa de ploaie) era ok sa nu folosesti creme pana la 40 ani. eu nu rezist vara sa nu ma dau cel putin de 2 ori cu crema hidratanta pe fata si pe maini, si iarna cu o crema mai grasa...
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
Unde ati gasit vit A si E fiole? Ca mie mi s-a spus de la 2 farmacii ca nu se gaseste? Dar laptisorul de matca cu dizolvantul?
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident