Mamici de mai-iunie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
Burtocika spune:
Irinel - multumesc de sfatul cu pernele, l-am adoptat demult
, dorm pe 2 perne mari si una mica, pe care o plimb dupa mine in functie de cum ma intorc ... Ar fi fost mai bine daca puteam sa dorm pe spate, dar cum nu se poate ma chinui asa ... cred ca o sa-mi strimb gitul pina la urma, desi incerc sa am o pozitie cit mai corecta ... Cu laptele nu merge, nu suport laptele, imi da niste arsuri groaznice (si cind nu eram gravida). Am incercat de citeva ori sa beau, in sarcina, si a fost groaznic !!! Noroc ca mai e putin ...
Roxana Claudia si Cypocs - am sa caut crema aia de la Chicco, pt picioare umflate ... Pana acum am avut rezultate bune cu o patura, imopaturita in mai multe straturi, si pusa noaptea sub picioare ... Ca nici prea sus nu le pot tine, ca amortesc. Doar acum, in ultima vreme, e mai nasol ... Si pitica ma inghionteste rau in dreapta, in ficat sau colecist, si cred ca de-aia am si arsurile ...
Va pup pe toate,
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
doroti_5 spune:
Buna seara burticuti!
LA MULTI ANI SHORICUTZA!!!
Eu ma apucasem sa va zic ca la mine e asa si asa, si mi sa blocat netul, tocmai acu sa conectat, ca faceau ceva in bloc.
Sa va zic am fost vineri la medic si mia zis ca e iminenta de nastere prematura!
Mia dat sa iau 2 no-spa de 3 ori pe zi, 1MgB6 de 2 ori pe zi si valeriana de linistire, regim de pat.
Eu am hotarit sa fac asta de luni, da aseara am avut niste dureri de mi se parea ca acus o sa nasc, daca la nastere sunt mai mari durerile eu mor.Am bagat 2no-spa si peste vreo ora ma mai lasat, azi de dimineata am apucat sa iau tratament, doar ca nu de 3ori da numai de 2 no-spa.
Irinel mersi ca ti-ai adus aminte de mine
.
Noapte buna!!
doroti_5
35+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Diana79 spune:
DOROTI ai grija de tine. Si incearca sa te odihnesti cat mai mult. O sa fie pana la urma vei vedea.
Noapte buna fetelor
Diana 31+ cu Nicole Evelyn
puiudana2004 spune:
Diana 79 e super lenjeria.Sa o stapaneasca bebe sanatos.
Doroti ai grija de tine in continuare.Totusi,eu zic sa iei trat exact cum ti-a zis dr,de 3/zi,nu?
Dana
33+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
adriella spune:
Soricutza, La multi ani!
nastere usoara, sanatate si sa fi cea mai fericita mamica din lume!
DianaR ce ma bucur sa aud ca vi des in Tm
chiar mi-ar face placere sa ne cunoastem.. Astept PM tau.
cat despre parintii mei, ce pot sa spun, ca a fost o ruptura intre noi de vreo 7 ani-fara sa vorbim, am incercat eu sa ma apropiu de ei dar din partea lor nimic si n-am simtit nici o tragere de inima spre ei... ce-i drept ne despart si ceva km. ...ei stau in Brasov iar eu in Tm.
, stiind cum s-au purtat cu sora mea care sta in Brasov cand a nascut un baitel acum 3 ani, am considerat ca nu-i musai sa stie de sarcina mea. Nici pe ea n-au ajutat-o si nici n-o cauta.![]()
Vivigye cu tensiunea cum stai?
Amonar, important e sa gandesti pozitiv vis-a-vis de nastere si cu siguranta va fi f. bine.
Lily esti o dulce, meci pt sustinere, chiar mi-a cazut bine. 
Adib, merci pt informatie, dar sunt cu nasturi in fata? ca fara am gasit stiva...
Pompa de la NUK a fost 500.000 iar la farmacia Sensi blue e 600.000
Noemi, am vazut la farm. Adonia burtiera la 800.000
Adriella
33+
CamiM spune:
Salutare burticute!!
mai intai de toate :
Shoricutza : LA MULTI ANI!! sa fii sanatoasa si fericita tu si ai tai, sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe sanatos si mancacios!!

Amonar absolut superb cosul!!! 

M-am indragostit de el si acum incep sa ma gandesc poate era mai bine sa luam si noi un cos inainte de patut.Super!! Bebe al tau o sa fie foarte multumit
!!
Diana79 am vazut lenjeria ta de patut e asa de simpatica... super draguta, si deosebita!!
Sigur o sa ii placa la bebe mica!!
Noi tocmai ne-am intors de la doctor si bebe pare ca e ok, masuram in parametri, nu am mai luat de loc in greutate!!!
si ne-a facut nenea doctorul primul control sa vedem cum stam si a zis ca sunt 70% "effaced", cu un varf de deget dilatatie si bebe e la statia -2, lucruri care nu prea stiu ce inseamna, asa ca tare mult va rog daca vreuna din voi stie sa explice sa ma lamuresc si eu ca acum sunt cam in ceata..
. partea buna e ca a zis ca pare ca bebe este pozitionata cu capul in jos.In rest a zis sa sun daca intervine ceva si ca ne vedem saptamana viitoare..![]()
Cami 35+
"eco bebe"
shoricutza spune:
Doroti, Adriella si CamiM va multumesc si voua ptr urari
Sa dea Dumnezeu sa avem toate copii frumosi si sanatosi si nastere usoara!
Doroti sa fii cumintzica si sa stai in pat. Inteleg ca esti in saptamana 36 deci chiar daca ar fi sa nasti curand bebe este destul de mare si de puternic, asa ca incearca sa stai linistita si nu fii speriata.
Diana79 lenjeria ptr bebe este frumoasa rau de tot!
io
32+ cu
Ana
CamiM spune:
VirgiSuuuper paturica!! De fapt o sa aiba doua la fel, nu? Vreau sa zic dupa ce o taiati. La mine doctorul nu s-a uitat pana saptamana asta sa vada daca bebe e cu capul in jos ca a zis ca se poate sa se mai intoarca si zicea ceva ca sunt cazuri in care bebe s-a intors si in saptamana 37 asa ca .. sperante mai sunt!!iti tinem pumnii stransi sa fie bine pana la urma!!

Ouale poti sa le colorezi cu foi de ceapa.. multe fete aici fac asa cand nu apuca sa ia vopsea de oua.
Neda aici e exact cum a zis si Irinel. Dupa ce nasti a doua zi te poti imbraca cu camasa ta sau poti sa stai cu cele de la spital.. cum vrei tu. Unele fete prefera pe cele de la spital sa nu isi strice camasile lor. A!! si astia recomanda sa ai camasa de noapte (nici mie nu imi plac..
)cu nasturi in fata daca vrei sa alaptezi nu pijamale..sa ai un halat al tau si papuci, un rand de hainute de adus bebe acasa( cat sta in spital il imbraca ei) si un rand de haine de strada comfortabile si pantofi super comozi pentru tine cand iesi din spital.
Cami 35+
"eco bebe"
Diana79 spune:
Puiudana2004, CamiM, Shoricutza multumesc pt aprecieri. Si mie imi place la nebunie lenjeria. Abia astept sa vina bebelina, cu sigurantza ca-i va placea si ei.
CamiM tu mai ai putin si nasti nu??? Ce repede trece timpul fetelor.
la toata lumea.
Diana 31+ cu Nicole Evelyn
CamiM spune:
Diana dupa dpn de la ultima ecografie as mai avea 29 de zile dar doctorul meu crede ca o sa mearga mai repede, oricum mai multe sper sa aflam saptamana viitoare la ecografie.
Da, ai dreptate chiar ca trece repede timpul, parca mai ieri ma minunam in fata testului de sarcina pozitiv!! Si acum al meu sot ma roaga sa nu nasc pana nu intra in vacanta studentii sa le dea examenele..
( asta ar fi cam dupa 1 mai) oricum nu ii pot promite nimic!!![]()
![]()
Cami 35+
"eco bebe"