Mamici de mai-iunie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Multumesc, Aida_o pt informatiile despre "sindromul tunelului carpian" , asa mi-am explicat si eu cum e cu degetele mele dureroase si miinile amortite ... Am avut o banuiala ca e din cauza lichidului, ca mi s-au umflat degetele ca niste caltabosi !!! Atat, doar degetele de la miini si putin picioarele, labele in special, de nu mai am cu ce sa ma incalt ... Noroc ca am pastrat niste gioarse de pantofi, ca era cit pe ce sa-i arunc mai demult ...

Mie mi-e din ce in ce mai greu sa adorm, in special din cauza arsurilor ... am descoperit ca trebuie sa ma culc imediat dupa ce maninc, altfel incep sa diger mincarea si urca sucul gastric pina sus, aproape ma inec cu el! Dimineata as mai dormi, dar ma trezesc miinile amortite si degetele dureroase ...

Azi noapte am avut si eu cosmaruri, ca imi spunea doctorul sa vin la cezariana si eu n-aveam bagajul de spital facut ! Si m-am apucat sa caut prin casa si sa adun lucrurile ...

Va pup pe toate, nu pot sa scriu mult, ca imi amortesc degetele ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

BOGHI , era o crema de la chicco pt picioare umflate , am inteles ca are si efecte , ia incearca!

ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

AMA ar fi ceva sa nastem in aceiasi zi... pacat ca nu suntem in acelasi spital si la acelasi doctor... dar sa stii ca am fost p-aproape pt ca si eu am trecut pe la Dr. Constantinescu, mi-a placut de ea dar nu si de spital... si cum sunt eu fricoasa am cautat repede altceva...

Chiar tu cum mai stai cu frica ? asa este ca a mai trecut ? la mine asa pare, sper sa nu fie doar o senzatie si sa ma apuce iar atunci

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Beeeei, ce-i cu pagina latita in halul asta!
Vivi, da-mi si mie adresa ta de yahoo pe PM

Roxana, da si tu un telefon cand nu mai vii la gym, ca te tot astept si n-as vrea sa pierd timpul, ca dupa aceea trebuie sa ajung si la servici. Thanks!

PuiuDana, prefer plimbarile in parc decat intalnirile in restaurante.

Lacri 31+ (maine 32)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

LYLY imi pare rau ca v-am facut sa asteptati astazi...am sperat pana in ultimul moment ca ajung. Dar data viitoare sigur dau tel. Tu ce mai faci si cum te mai simti??
Astazi am reusit sa cumpar patut si salteluta pentru pici; am gasit in sfarsit si cartea Caprarilor si am cumparat-o imediat...iar acum nu ma pot opri din lecturat.

Roxana Claudia 32 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Neda scuze, am uitat data trecuta sa iti raspund, o fac acum. Eu sunt in Canada nu in USA da presupun ca e la fel. In timpul nasterii am stat in camasa lor, si am mai stat putin si dupa ce am nascut, apoi m-am schimbat in pijamaua mea. La spital mi-au dat un fel de pantalonasi scurti de unica folosinta pe care sa ii iau in loc de chilotei, asa ca am putut fara probleme sa port pijama, nu camasa de noapte (tare incomoda mi se pare, nu-s obisnuita). Important e sa ai bluza, sau camasa de noapte care sa se deschida usor in fata, sa poti alapta.Daca te mai intereseaza ceva, sa imi spui, sper ca n-am pierdut nimic din vedere.

Vivi, e rau cand nu poti face nimic decat sa astepti sa treaca simptomele, da e bine ca nu e nimic grav si o sa treaca. Nu mai e mult, cum ziceai si tu.

Ama, Dolce, ce potriveala, sa nasteti in aceeasi zi :-) O sa avem de ce tine pumnii in ziua aia...

Uite ca am uitat ce si cui mai voiam sa zic, o sa incerc sa revin mai tarziu. Acum ma duc sa fac nani ca-s obosita, am fost cu Danut la doctor ca a facut febra mare in weekend (fara nici un alt simptom, ba chiar vesel si jucaus mai ceva decat de obicei).

Dolce multumesc mult de urari, si tie Ama, va doresc si eu nastere usoara si bebelusi sanatosi si mancaciosi, plus refacere rapida.

Pupici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

bogdanai am citit despre problema ta cu picioarele umflate si confirm ce a scris si cypocs despre gelul antioboseala de la Chicco. De cand il folosesc (vreo 2 sapt) parca nu mai sunt asa umflata. La mine chiar a dat rezultate! Ma gandesc ca e important si sa incerci sa-ti mai odihnesti picioarele cocotandu-le pe o perna....

Roxana Claudia 32 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Bogdana, impotriva arsurilor de noapte incearca sa dormi pe o perna inalta (sau 2-3 puse una peste alta). E mai incomod da la mine vad ca are efect cat de cat. Plus lapte caldut, daca n-ai incercat deja. Si burtica sa se sprijine pe o perinuta subtire.

Doroti, nu ne-ai mai scris de mult. Ce mai faci?

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Dragelor si dragule tatic, VA MULTUMESC din suflet pentru toate urarile voastre minunate! Ma simt emotionata si coplesita ...., si fericita ....
Va iubesc si ma bucur ca am trait alaturi de voi cele mai minunate luni din viatza mea!
Mi-as dori sa bem impreuna muuuulte

Scuze ca am intrat asa de tarziu azi dar am fost la plimbarici toata ziua cu sotzul meu ....

Si Bv, ca de abicei prezenta ta aici ma bucura intr-un mod deosebit ...

io 32+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

FETELOR AM LUAT LENJERIE PT BEBELINA. E ATAT DE FRUMOASA, MOR DE DRAGUL EI....NU AM MONTAT PATUTZUL DAR AM PUS ASA SALTEAUA SA FACEM POZE SI SA FIM SIGURI CA SE POTRIVESTE.
DACA VA INTERESEAZA AM PUS POZE AICI:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=/6d29
IRINEL am vazut scutec din ala la Wal-martul ala de pe Warden&Eglinton. Aveau toate culorile.

Diana 31+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput