Mamici de mai-iunie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI SHORICUTZA Nastere usoara si un bb sanatos si cuminte!

Amonar cosuletul e superb. Ce pacat ca nu sunt si eu micuta ca asa m-as culca in el.In privinta nasterii fi curajoasa , tin pumnii ca dupa tine urmez si eu.

ILDI 36 + DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

La Multi Ani, Shoricutza!!! Iti doresc nastere usoara, un bebe sanatos si special, la fel ca mamica lui!!!
Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

shoricutza LA MULTI ANI!!! Nastere usoara si un bebe sanatos si mumos!!!dolce si eu tot pana pe 26 astept sa se declanseze nasterea! Daca nu se intampla nimic pana atunci, o sa imi faca cezariana ca o sa fiu in 40 de sapt de sarcina.
Momentan bebe nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa..dar pana pe 26 mai e timp.Poate nastem in aceeasi zi!Vrigi, ina, Amonar, Irinel multumesc frumos pentru raspunsuri!
io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Simona pune te rog spatii intre HAPPY BIRTHDAY ca s-a latit pagina teribil! Mersi frumos!io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Ama - 26 mai????? sau 26 aprilie????

Mergi la inceput

virgi 26aprilie!io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Ei..asa mai merge......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Pai fetelor,daca tot am inceput sa ne gandim la intalnire,hai sa o programam cat mai repede ca peste 2 sapt e pastele.Duminica asta sunt Floriile,asa ca poate sambata????Ce ziceti?Ioana,Ama pt ca tot esti in Bucuresti,nu mai poti rata intalnirea,Luana.Shorice ziceti??Pe Lyly nu o mai intreb ca sigur vine,nu?
iu all!

Dana 33+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisia spune:

Buna fetelor,
Am "trecut" sa va salutam si noi si sa le felicitam pe cele ajunse in saptamana 37(aveti mare grija de voi).
Noi suntem bine, mai mergem la scoala saptamana aceasta si gata.
In schimb noaptea mai avem probleme cu crampele musculare si apar destul de frecvent insomniile.
tuturor
Alisia si ingerasul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Am fost azi la cardiolog,m-a consultat,mi-a facut si ECG si eco la inimutza si a zis ca nu am nimik,e doar din cauza bebelinei.A zis ca e ceva care o sa treaca si ca deci asta e...sa suport cu stoicism ca nu mai e mult.Pastilutze nu-mi recomanda decat daca pulsul sare de 120 ca pastilutzele astea de inima i-ar face rau inimioarei lu' bebe.In concluzie...ma lupt si eu cu ceva...acush pe ultima suta,ca prea stateam bine merci si nu ma vaitam de nimik.

Amonar...foarte frumos coshuletzul.

Shoricutza...La multi ani!,nastere usoara si un bebelush asa cum ti-l doresti

viviana34w2d

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput