In Italia (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Bravo Enn te vom promova .. vad ca aduci clienti noi ... te facem sef de birou "new business" si ceva de PR , amestecat, ca te-ai descurcat tare bine sa o cadorisesti de Paste ... bravooooooooo

sa stii ca si socrela mea ar tb sa se duca la scoala, asa nu ar mai avea timp sa isi plinga de mila ca e singura si parasita si sa isi enerveze copii ... .. nu ca acum o baga careva in seama ... dar zic asa .. si eu.

mersi de urari .. eu o sa mai bag nasul pe aici .. si miine ..

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor.

Eu am fost la munci zilele astea si acasa cu probleme la nervul sciatic. Ma omoara zilele astea. Dar ati vazut ce timp e afara??? Parca-i vara!! Asa si eu am profitat si am stat si pe terasa la despartit trandafirii. Cum aveam 2 ghivece pline cu trandafiri....stateau asa de inghesuiti saracii.....si asa i-am despartit si am facut 5 GHIVECE din alea lungi cu trandafiri. Pe urma mi-am sadit si semintele de marar , leustean.....si chiar si de patrunjel. Sper sa iasa ceva. CRISTA si tu cu gradinaritul...

Eu inca nu am facut mancarea de Pasti.......maine ma apuc de ea.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Aaaaa.... si ieri mi-am comandat verighetele!!! Sunt asa de frumoaseeee!!!!! Exact cum le doream!

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Buna seara la toate fetele...si tare dor mi-a fost de voi!
Nu-i chip sa mai intru si eu pe aici,cel putin in timpul zilei..iar seara cad rapusa de somn....ca de,are cine ma obosi,nu?
Ce sa va spun..noi sintem bine,in afara faptului ca mai cadem in cap din pat(ca astazi de ex),in rest ....nu sta o secunda intr-un loc,ii merg picioarele si gura de dimineata pina seara.
La prinz o pun sa doarma...si zic si eu ca deschid calculatorul....zici ca-mi citeste gindurile,se trezeste la foc automat si nu mai pot sa fac nimic.
Acum mai iesim prin parcuri,dar credeti-ma are genunchii negrii si zdreliti ca un copil mare,cade se ridica,nu plinge..e un continuu teremoto.
Am si eu o maimutica,copie tot..ii arati ceva doar o data si pe urma inregistreaza tot.
Hai ca v-am plictisit cu pataniile Elenei!
Criam citit ca ai intrebat de Pisa...E SUPERBA!Am fost de doua ori,ma refer la 'piazza dei miracoli'unde se afla turnul,duomo di pisa si alte opere de arta .Poti sa mergi in turn....e foarte fain,sper sa mai mergem ca mi-a placut tare mult.
Eu va doresc PASTE FERICIT,TOT CE VA DORITI SI UN ADEVARAT HRISTOS A INVIAT!SARBATORI FERICITE!
Sper sa intru zilele astea....sa mai stea si tata cu copilul ,am motiv....e pastele meu!
Va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput

Angi ce bine .. sa le stapiniti sanatosi .. abia astept sa te intorci dupa nunta sa-mi povestesti si sa vad poze ... Si eu am marar a inceput sa creasac are cam 3-4 cm si patrunjel ( unul iesit mi mare din care tot rup ..) si altele doar plantute mici inca.. si niste usturoi bagat in pamint sa iasa frunze verzi - plantat in joaca ..

Gabitza vai de mine ce neastimparata e Elenutza , e plina de energie din cite povestesti .. lasa ca nu e rau.. si eu aveam genunchii plini de rani ( si i-am avut asa si in clasa XII a - dar pt ca eram neatenta unde pun piciorul ).... Insa mama mea era asa cum zici tu ca e Elenuca .. nici nu a vut decit o rochita ( care nu a rezistat decit pina la prinz .. ca s-a urcat intr-un pom si cind a coborit avea numai zdrente in loc de rochie ... ) asa ca pina pe la vreo 10 ani umbla numai in spielhosen.. ca baietii .

Petro si tu esti gospodina azi ?? Sau te odihnesti ??

Iri , Enn

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Buna, fetelor!

Sunt intr-o graba continua ... si obosita. Am intrat doar sa va fac urarile de Paste, iar pt. altele despre mine va voi spune pe marti incolo ca sunt acasa si poate trece si nebunia asta a sarbatorilor ... ca nu-mi mai vad capul de treburi.

Va urez un Paste Fericit, multa, multa sanatate si numai primavara in suflet si tot ce va doriti sa vi se implineasca !!!

Va pup si ne auzim curand!!!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Dragele mele, sa aveti lumina si pace in suflet, sa va bucurati alaturi de cei dragi si sa fiti frumoase, mai frumoase ca niciodata.

Cristos a inviat!

Iri, mami de Ale

Iar acum, aceeasi dilema: un sifonier plin de haine si nimic frumos de pus pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri, distractie placuta!

Enn, ca tot veni vorba: ai vazut filmul "Frida"?

Dana, cum sunt verighetele, cele clasice de aici sau altfel?

Gabi, asadar ai o maimutica... superhaioasa, sa iti traiasca!

Petro, tot mereu pe fuga...

Va pup.

Iri, mami de Ale

Iar acum, aceeasi dilema: un sifonier plin de haine si nimic frumos de pus pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Hristos a inviat! Paste fericit tuturor!
Cu drag,
E.

P.S.
Iri, n-am vazut filmul. Am vazut īn schimb un documentar despre muzica mexicana, īn care am descoperit-o pe Lila Downs, o cīntareata mexicano-americana, care cultiva stilul Fridei Kahlo, nu numai ca vestimentatie, dar si prin subiectele cīntecelor ei si prin angajamentul civic īn favoarea populatiilor indigene. Mie mi s-a parut putin cam patetica, dar sotului meu i-a placut foarte mult, pentru ca are o voce fantastica si - nu īn ultimul rīnd - e o femeie foarte frumoasa.

Mergi la inceput

Adevarat a inviat !!!!

si Paste fericit !!

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput