In Italia (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

"pentru prima oara de nu stiu cati ani" se refera nu la mersul in parc (unde avem si abonament, de cate ori mergem ) ci la ziua de Pasquetta, petrecuta asadar in oras, iar nu la tara cum se obisnuieste aici si cum am facut mai mereu in anii trecuti. Of virgulele astea...

Enn, cred ca ti-ar place foarte mult la Mongiove, marea este cristalina, satucul linistit, iar la doi pasi este si partea mai "civilizata", deci daca vrei liniste, ramai in satuc, altfel... oraselul e aproape. Se merge cu bicicleta, e plin de copaci multicolori, exista o singura "bottega" unde gasesti strictul necesar pt mancare, apoi sunt 2 baruri, o biserica si o sala de sport. Ma refer la satuc.

Iri, mami de Ale

Doua linii paralele nu se intalnesc niciodata, iar daca se intalnesc, nu se saluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciao a tutti/e! Buona Pasqua (pt. cine sarbatoreste)!

Ne-am intors si noi din mini-calatoria de Paste. Asa cum spuneam, am fost la niste prieteni la munte, in Emilia Romagna. A fost f. frumos, timpul nu chiar asa de urat, doar ca era mai frig pt. ca e zona de munte, ne-am plimbat, am batut mingea si ... cam atat. Cat de curand pun si foto, promit. Dar suntem rupti de oboseala, lipsa antrenamentului si-a spus cuvantul. Bine ca suntem azi acasa ca sa ne revenim.

danangie - ai vazut ca incet-incet se rezolva toate? Par multe chestii la inceput cand te gandesti la organizarea nuntii si ti se pare ca nu vei reusi sa faci tot, dar ... pana la urma iese treaba buna, ai sa vezi!

helbi - sunt de acord sa o astepti pe cri-cri ca-i mai documentata intr-ale vacantelor. daca vrei da o privire si pe cele doua link-uri de la inceputul capitolului (recomandari vacanta in Italia) poate vezi ceva. Deci veniti pe la noi sa inteleg? cand?

Ne mai auzim maine dimineata, saptamana asa sunt schimbul 2, deci, dimineata mai trec pe-aici! Toate cele bune si distractie placuta in continuare!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Gata IRI am reusit sa vad pozele. Cum am mai spus ai o familie frumoasa. Verisori, bunicuta....bine ca micutului tau nu-i lipsesc bunicii, verisorii. Si woww frumos smartul tau. E smart, nu? Banuiesc ca e extrem de usor de condus. Sa-l stapanesti sanatoasa. Pe micutul smart.

ENN sa stii ca si eu sunt destul de banuitoare cu persoanele cunoscute pe net. Dar aici pe DC nu am intalnit persoane false si de care sa ma indoiesc. Ma refer aici la subiectul In Italia. Si azi o vorba, maine alta ajungi sa te cunosti destul de bine. Sincer habar nu aveam unde sa ma duc sa-mi fac rochia. La Agnes Toma dura 4 luni sa o faca. Deci, slava Domnului ca am cunoscut-o pe IZA si am reusit sa merg la mama ei. Fara complimete gratuite dar e purul adevar.

PETRO da, asa e. La inceput cand spui "nunta".......mamma mia in ce incurcatura intri. Incepi sa te stresezi. Dar incetul cu incetul.........rezolvate lucrurile cele mai imporatante......tipul rochia, costumul, filmatul, restaurantul, muzica.........celelalte sunt mizilicuri. Pot spune ca abia astept evenimentul.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Fetele, multam.o stept pe ghida voastra
Da Petro, vrem sa venim pe la sf. de iunie pt 2 saptamani. Eu as prefera zona Riminni, pt ca in zona Lido di Jesolo - Bibione am mai fost de 2 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Fetelor ce harnicute ati fost azi ... Eu sunt inca in placuta companie ( cu a mea jumatate ... care si-a luat si miine zi de vacanta ) deci eu pina miercuri nu o sa prea deschid DC-ul ...
Azi am profitat sa imi copiez pe DVD niste filme care erau in calculator, ieri in schimb am descarcat "grupa mare" de pe magarus .. caci lumea era cu o mina pe colomba si una pe miel .. si deci era destul de liber ...
Acum am terminat copiatul si o sa intru si eu sa vad pozele Irinei ... caci mergea incet de tot calculatorul ( sarmanul facea prea multe lucruri in acelasi timp.. ).
Andreea ( Helbi ) o sa caut mai multe site-uri miercuri ...Eu nu am fost niciodata acolo .. insa am inteles asa: Rimini e un fel de Constanta ... adica un oras mare ... Riccione si Cesenatico e ok ..deci Mamaia lor .. iar Milano Maritima e de fitze .. cam ce era pt noi Neptunul mai pe vremuri .
uite pina una alta o paginuta cu riviera romagnola ... in germana ca sa iti fie usor : http://www.adriacoast.com/web/index.jsp?lng=3
am auzit cind faceau reclama la tv si mi-a ramas in capatzina.

Deci in zona asta daca mergeti cu copilasi dupa voi pt ca e plin de parcuri de distractie ..
Daca vreti mai multa odihna ... si mare super misto .. coboriti in Marche deci spre Ancona in Senigallia .. http://www.comune.senigallia.an.it/turismo/pagine/lingua/tedesco/indice.htm

Profit sa completez ca tot e mesajul meu ramas ultimul ...

Andreea despre Senigallia stiu sigur ca e frumos pt ca am 2 prietene care au fost acolo anul trecut ( una in apartamentul viitorului sot - casa de de vacanta - si alta intr-un hotel ... o sa o intreb unde exact .. sper sa isi aminteasca ).

Iri am vazut pozele .. supeeer ... si Ale zimbaret nevoie mare ... se vede ca s-a distrat ...

gata ... pe miercuri ...
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ps .. Iri miercuri tre invat sa faci oua rosii in hirtie creponata ... am facut eu si ies haioase.. iti arat atunci si poze ... si hirtie creponata colorata ai cu siguranta ... si otet ... doar de asta ai nevoie .. eu am facut doar 7 oua hahah si mai am inca 4 .. deci daca fierbi 3 oua le colorezi divers si gata .. in 30 min ai terminat toata operatia si se distreaza si Ale ..

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cri, posteaza te rog aici metoda de vopsit oua, ca sa-nvat si eu.
Eu am fost foarte harnica īn seara asta, am corectat o lucrare a unei studente bulgaroaice de care mi-a placut si m-am bucurat ca lucrarea e buna, deci nu m-a īnselat intuitia Motivul harniciei e faptul ca vine mīine soacra din Canada si voi fi foarte ocupata timp de cīteva zile. Nici pe DC nu stiu cīt de des voi putea veni, dar daca ajung la servici, ajung sigur si aici, chiar daca nu voi apuca sa scriu mare lucru.
Va pup pe toate si va doresc o saptamīna cu mult soare,

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Mai stiu eu un truc. Pentru culoarea galbena la oua...........fierbeti in apa cu cojile de la ceapa. Stie cineva de acest truc?

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Dana, nu, nu stiam .

Acum Cri e convinsa ca eu am hartie creponata acasa. Dar nu am!!! Asa ca tre' sa merg sa cumpar neaparat, altfel cum aplic lectia de maine?

Iri, mami de Ale

Iar acum, aceeasi dilema: un sifonier plin de haine si nimic frumos de pus pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Angi eu stiam de foi de ceapa ... mama mea le facea asa foi de ceapa ( alea uscate galben aurii dau culoare galben roscalie si alea de la ceapa rosie fac ouale mai roscate ). Mama foile uscate le taia patratele ( mai intii fisii si apoi marunt ), oul ud il tavalea prin foile astea si apoi il baga in bucata de ciorap de matase legat cu ata . Le fierbea asa impachetate .. la sfirsit le scotea , le lasa sa se scurga si cind le desfacea - taia ciorapul- erau asa cu patratele diverse nuante de galben-auriu-ruginiu ... apoi le ungea cu ulei si gata. Daca vrei culoare uniforma pui foile de ceapa in apa o fierbi sa se coloreze si apoi bagi ouale in apa asta colorata si le fierbi acolo .
Eu insa de cind sunt aici am fiert asa in foi de ceapa rosie si am avut si niste ceai de fructe de padure, asa ca am pus si 1-2 plicuri de ceai si au iesit ouale mai visinii ...
Anul asta am auzit insa de smecheria cu hirtia creponata .. si e mai usor . Doar ca nu ies uniforme ci asa:
http://s29.photobucket.com/albums/c260/cri11/?action=view¤t=fee2fcd8.jpg
deci am fiert ouale in apa cu sare si cind erau fierte le-am scos din apa ( atentie ca sunt calde ) si le-am asezat pe hirtie creponata ( pe care o taiasem inainte in forma de dreptunghi cam cit sa pot inveli un ou in ea). Am invirtit ca pe caramele ( papiote ) in capete si am tavalit oul asa infasat prin otet - care era pus intr-o farfurie- apoi am pus oul la uscat pe o tava pe fundul careia eu am pus tot hirtie creponata ca aveam destula ... am cumparat un sul de o sa imi ajunga pt 20 ani de acum inainte... le-am lasat sa se raceasca si sa se usuce hirtia . Apoi le-am desfacut , uns cu ulei si gata ... daca vreti cu model de frunza .. pui o frunza de patrunjel pe ou si apoi il invelesti in hirtie .. il tavalesti prin otet .. si cind desfaci unde era frunza ramine alb..
Ouale mele din pacate erau rosii nu albe .. se folosesc din alea albe ca sa se vada contrastul mai bine...
Uite aici cum erau infasurate si lasate la uscat...
http://s29.photobucket.com/albums/c260/cri11/?action=view¤t=bdc78d7a.jpg

mai intru miine .. paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cristina merci mult pt info. O sa le studiem. Si, daca mai aveti, mai vrem

Mergi la inceput