In Italia (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am intrat sa transmit

Buona Pasqua a tutti

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

2+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata fetelor!!!

In primul rand, PASTE FERICIT celor care il sarbatoresc azi.
Eu m-am intors acasa ieri dupa-amiaza.
Ce sa va spun......sa incep cu inceputul. Plecarea de aici a fost destul de agitata. Mi-a fost foarte frica la decolarea avionului. La un moment dat nu reuseam sa inteleg de ce ma durea piciorul. Dar eram eu care impingeam asa tare in podea......de parca vroiam sa franez avionul. Mi-a fost foarte frica mai ales cand si-a luat viteza aia tipic decolarii. Parca eram o racheta!!! Pe urma cu decolarile m-am obisnuit, dar cu aterizarile nicicum. Este atat de urat impactul cu solul ca imi sare inima din piept. Deci, in 7 zile am decolat si aterizat de 5 ori. Am si eu cu ce ma lauda. Dar acum la intoarcere, de la Bucuresti la Bergamo, tot drumul mi-a fost foarte rau. Am ametit tot timpul si mi-a fost greata incontinuu. Ei s-a terminat. Asta a fost aventura mea cu domnul " avion".

Cat despre nunta.......in aceste 5 zile am rezolvat cam ce-am vrut. Deci, am rezolvat cu filmarile plus fotografiile, muzica, aranjamentul salii, rochia, biserica, invitatiile, impacaciunea, hmmm cam atat. Vinul, berea, apa, sucul le voi lua atunci. Costumul pentru Alin il voi lua atunci in iulie pentru ca el spera sa mai slabeasca putin. Verighete inca nu am gasit pe placul nostru. Din pacate nu am avut cand sa ma intalnesc cu coafeza sa fac o proba. Deci, va ramane tot atunci coafura si machiajul. Oricum lucrurile mai importante le-am rezolvat.
Aventura a inceput cu rochia. As fi vrut sa o fi gasit de cumparat asa cum vroiam eu. Dar nu a fost chip. Pana la urma m-am dus la mama IZABELEI. D-zeu sa-i dea sanatate si putere sa-mi faca rochia asa cum vreau eu. O d-na foarte draguta si moderna. Cum eu cam am probleme cu persoanele pe care nu le cunosc..., in prezenta ei m-am simtit foarte bine. Deci, atunci in iulie ma voi duce sa-mi iau rochia. Deci, Miercuri cand am fost la ea, eram foarte disperata pentru ca nu gaseam pe nimeni sa-mi faca rochia. Pe urma, dupa ce am ajuns la Iasi, am fost foarte relaxata si am putut sa rezolv cu restul.
łin rest, acasa a fost frumos doar Luni si Marti. De Miercuri vremea s-a stricat. A plouat, a fost foarte frig. 6°C. Am racit. M-a luat din nou laringita. Azi noapte nu am dormit mai deloc din cauza usturimii din gat si din nas. Deja am trecut pe antibiotice. Pe urma, nepoata mea a dormit numai cu mine. Nu s-a dezlipit de mine. Si m-a pupat incontinuu pana am plecat. Cum ma prindea...ma pupa. Cand plecam de acasa, ca sa rezolv cu una-alta, plangea.......dar na....nu am avut ce sa fac. Am incercat sa o iau cu mine cand puteam. Si mama IZEI a cunoscut-o.

Cam atat fetelor. Oricum eu de acasa intram citeam putin dar nu ma simteam sa scriu. Nu eram in stare si nu aveam rabdare din cauza stresului. Si rushii au venit mai devreme din aceasta cauza. A venit ciclul cu o saptamana mai devreme.

Acum ma asteapta 2 luni jumate de munca incontinua. Asa vor trece zilele mai repede.
Va pup si sper ca nu v-am plictisit.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Tumpi multumim de urari .. si voua

Angi ce bine ca te-ai linistit un pic ... lasa sa vezi cum trece tot .. . Bine ca ai rezolvat cu rochita ... acum nu ai voie sa slabesti sau sa te ingrasi ...
M-ai facut sa rid cu povestile din avion.. Vezi ca rusii au venit mai devreme de la stress-ul nuntii si de la zbor ( presiunea .. alea- alea .. si eu am patit la fel cind am fost acasa ultima oara ). Te-a durut capul si erai ametita la intoarcere pt ca esti racita si ai avut nasul infundat sau "curgator". O idee pt urmatorul zbor : sa iti pui picaturi in nas cind te asezi pe sacun in avion ca sa fii desfundata bine . Apoi vezi ca cine a avut otita si/sau are probleme cu urechile are probleme in avion ..atunci cind zboara la altitudine mica .. si astea pe distante mici zboara cam jos pt multa vreme .. Stiu pt ca matusa mea a avut otita si a ramas cu probleme iar cind zboara .. deci cind avionul sta sa aterizeze caci atunci stationaeza pt mai multa vreme la o altitudine care iti da probleme ( dureri de urcehi, ameteala .. stare de voma) ei ii da singele pe nas si uneori pe urechi ... Remediu : servetele ude cu apa fierbinte puse in pahar si paharul tinut la ureche ca un receptor ... asta amelioareaza durerile .. iti zic asta ca matalica esti asistenta si poate Doamne ferste nimeresti linga cineva cu asemenea probleme .. macar poti da un ajutor. Stewardezele europene stiu asta .. alea din america sunt proaste si rau voitoare ... si refuza sa se deranjeze sa-ti aduca paharul cu servete .. eu era sa bat una ...

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

CRISTA multam de sfat. Eu da, sunt asistenta dar sincer la astea nu ma pricep. Mai degraba ma pricep sa actionez la un infarct decat la o durere de ureche......da, e bine de stiut. Dar eu si in masina ametesc. Mai ales la curbe. Ce sa mai zic de avion.
Offf, ce-mi pare rau ca au trecut asa repede zilele cat am stat in Ro......nicaieri nu-i ca la mama acasa. Acolo e totul roz. Chiar daca acasa era innourat si ploua.

Ciaoooooo

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Buona Pasqua si din partea mea

Morcoveata e bine, a iesit acum cu taticul si noua trotineta
El de fapt si-a dorit, dar aia o va primi de nasterea surioarei, ca sa fim siguri ca se bucura si el
Eu am primit cadou de la sora-mea o invitatie la film si am reusit sa vad in sfirsit Manuale d'amore. A fost dragut, mi-a placut.

Pupice si multe oua de cioco tuturor,
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Paste Fericit cui il sarbatoreste azi...

La tv in seara asta este "La passione di Cristo", cel facut de Mel Gibson, eu il am si in dvd, dar nu am avut curajul sa il vad. Asa ca voi renunta si de data aceasta. Voi l-ati vazut?

Azi am fost la mare, a fost vreme frumoasa, iar copiii (verisori cu totii, 6 in total, intre 13 si 3 ani) s-au distrat de minune. In timp ce aia mai mari (printre care si eu) au mancat pe rupte...

Iar spre seara, odata intorsi in oras, Ale tot nu era satul de joaca, asa ca am stat afara pana acum vreo ora.

O seara buna tuturor,

P.S. Bine te-ai intors Dana si bine ca ai inceput sa rezolvi cam tot.

P.P.S. Am adaugat cateva foto, in albumul 4, de la "Aleea Lunca Cernei" incolo.

Iri, mami de Ale

Doua linii paralele nu se intalnesc niciodata, iar daca se intalnesc, nu se saluta

Mergi la inceput

Buna dimineata,

IRI dar unde sunt pozele tale? Ca eu nu reusesc sa le vad.. Multumesc de bun venit. Da. Am rezolvat exact ce era mai important. Abia astept. Mai ales, abia astept sa-mi imbrac rochia....sa vad daca a iesit cum vreau eu.......

Azi aici e innourat. De azi vreau sa tin post. Daca nu am reusit pana acum , macar in saptamana mare sa reusesc. Voi unde va duceti de Inviere? La Modena aveam o bisericuta ortodoxa.........dar aici nu stiu. Cred ca pana la urma stau acasa...

Mi-am adus vopsea rosie pentru oua. Cozonac nu fac. Mi-am adus unul de acasa. Sper pana atunci sa reziste. Si am si vin romanesc. Am sa fac mancare romaneasca.....si gata.

O saptamana frumoasa, fara pacate, plini de incredere.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Buna dimineata fetele si Paste fericit celor care i-l serbati zilele astea!

Am si eu o rugaminte la voi: imi puteti recomanda citeva site-uri cu locuinte de vacanta in zona Rimminni - Riccionne? Pt 8-9 persoane ma intereseaza....Multumesc si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Dana, pozele sunt sus, unde scrie "trimis..." iar apoi este "casuta" adica homepage-ul meu. Apesi pe ea si se deschid albumele.
Ce pofta mi-ai facut cu cozonacul adus de acasa de la tine... eu anul asta nu am sa fac oua rosii, nu am vopsea, iar cozonac nici atat, ca nu ma pricep. Va fi un Paste mai mult in suflet decat in traditii respectate.
Si aici este un pic innorat, dar aerul este caldut, am fost prin parc, pentru prima oara de nu stiu cati ani, de "Pasquetta" am preferat sa ramanem in oras, departe de balamucul tipic acestei zile.

Helbi, daca nu e urgent, asteapta un pic si imediat vor sosi informatiile de la ghidul nostru nr. 1, Cri Cri.

De maine gata cu minivacanta...

Iri, mami de Ale

Doua linii paralele nu se intalnesc niciodata, iar daca se intalnesc, nu se saluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Iri, ce frumoase-s pozele de la mare! Tot visez si eu la o casuta īntr-un sat pescaresc, dar cu-adevarat frumos nu-i decīt daca mai e si companie, familie, prieteni. Noi, sincer, ne-am cam plictisit 2 saptamīni īn trei, Morcoveata īntreba aproape zilnic de cresa, iar sotul meu tot repeta cīt de mult regreta ca n-are cu cine face o drumetie, ciocni un pahar, etc. - copilul de 2 ani si sotia gravida nefiind compania potrivita pt. astfel de īntreprinderi....
Danangie, ma bucur ca drumul acasa a fost cu succes. Si ce frumos ca tocmai mama Izei te-a putut ajuta cu rochia cu mireasa! Uite ca e bun si DC-ul asta la ceva, degeaba īmi tot sugereaza mie diversi membrii ai familieicontrariul....

E.

Mergi la inceput