Nou stil de viatza (97)
Raspunsuri - Pagina 9
Mik spune:
Bravo, mamica dulce ! Sa ne pui poze cu tine Miss Boboc !
Hai mai Tzuni, chiar asa McDo, nu se poate ! Daca te duci, macar nu beau cu toate ales nimic gazos, caci grasimile se digera mai bine asa.
Mia, La multi ani pentru sotiorul tau !
Sigrid, nu prea stiu ce sa-ti spun pentru canapeaua ta din piele. Ai incercat din prima cu lapte de curatat pielea ? In orice caz, pielea (din canapea) tre' sa o hranasti dupa ce ai frecat-o cu una_alta.
Meniul de azi :
- chec de post (mi-a iesit super bun) si cafea
- carne de miel, un cartof fiert in apa si castravete. un iaurt simplu
- salata de cruditati cu citeva fileuri de anchois. un fruct
Ma pun si pe baut ceai verde.
Va mai scriu azi.
PS : Aveti cumva stiri de la Zuzilici ?
Mik.
mephala30 spune:
Neatza!
Mamicadulce, felicitari! 
Tzuni, o abatere ca asta, rara, nu necesita bicele de scos. Zic si eu, caci poftesc la un hamburger...
Asa ca, savureaza momentul!
Ce voiam sa te intreb: in noptile pe care nu le dormi, nu ti se face foame? Cu ce o astamperi?
Zuzilici, chiar asa, esti bine? Sau ai nascut? 
Delia, multumim de
, fac bine la burtica.
Sa-mi zici si mie ce carti de S.K mai citesti. Ultimele citite de mine au fost 'Carrie' si 'Misery'.
Hai, iesiti la o vorba scurta!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Eftimie C. spune:
Bonjourica!
Miag, pentru al tau sot
la cei 30 de ani.Sa-ti traiasca si sa te iubeasca 
Mamica dulce, pai tocmai ai trecut pragul si tu vrei sa o comiti in stil mare cu Sigrid.Auzi la ea, bere si ciorba de burta...Nu-i voie.
Delidana, daca veneam ieri la tine era perfect; tocmai eram la zi de fructe.Azi mi-s la zi de carne, ma mai primesti ![]()
Oricum, petrecere frumoasa!
Mik, ai fost in gand cu mine.Tocmai constatam ca Zuzilici nu ne-a scris si ma intrebam daca nu cumva vine cu o
de Florii.Fetelor, o scoatem din listuta
?Sau mai avem de asteptat?
Tzuni, eu zic sa pastrezi impresiile pentru tine, ca ne faci
si s-ar putea sa scoatem
si sa ne razbunam, lovind fara mila.Ce-i drept, tu iti permiti o escapada la McShit 
Mamicute-burticute, va 
Meniu: dupa cum spuneam, CARNE (probabil pui la sticla)
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mamica dulce spune:
multumesc de felicitari,
sunteti ca de obicei niste dragutze!
eftimie,eu cu sigridutza suntem nedespartite oral de vreo 2 ani buni,dar stii de cate ori ne-am vazut? de 3 ori..sau 4.
E ca un facut sa nu ne intalnim,tot timpul intervine cate ceva cand punem un plan la cale.,plus trebuie.teoretic,sa bagam si copiii in carantina cu vreo saptamana inainte ca ori are unul,ori celalalt cate ceva
Si normal,de fiecare data cand merge treaba struna,profitam la maxim ,pentru ca se merita
acum ca a coincis cu perioada asta de slabit intensiv de ambele parti-ata ete
si ciorba aia de burta e deja eveniment,io n-am mai mancat de vreo 2 ani si dana o face tot extrem de rar...sincer abia astept sa rad fo 3 farfurii
asa ca dana,pune oala aia mare la fiert![]()
ma duc sa fac bagajul,intru mai tarziu iar!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Tzuni spune:
Hai, mai fetelor ca merit. Uite, duminica (sau sambata???) m-am uitat la TV la maratonul de la Paris. Si de cand au dat startul si pana la finish am pedalat si am stepper-uit cot la cot cu maratonistii. A fost super sa ma bucur de compania lor. Niste kenyeni fantastici, numai fibra! Impuneau si ritmul... M-as duce si eu la anul la maraton la Paris! Mik sau oLo, care din voi isi dorea acelasi lucru? Poate ne organizam pt la anu'...
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Zuzilici spune:
'Neata iubitelor ... si nu inca n-am nascut. Nu stiu daca am reusit sa va zic dar eu cand am fost luni la control D-na Dr. mi-a zis: Oh! saptamana 39 incheiata ia sa vedem noi cum stam cu colul ca daca-i deschis poate iti "gadil" un pic membrana si intri in labor. La care eu, plecata de la servici si singurica pe deasupra zic: "Cum adica sa intru in labor?" In mintea mea panicata deja ma vedeam nascand daca ea imi atinge membrana.
In sfarsit ma controleaza si-mi zice: Esti inchisa foarte bine. Nu se grabeste
sa iasa. Si eu zic: Foarte bine! Ea: Cum adica foarte bine? Nu vrei sa nasti? Si-i explic ca-i prima sarcina si as vrea sa nasc, dar mi-e teama de fapta in sine
, apoi nu vreau sa nasc joi ( ca deh! e 13) si am si eu
fluturasii mei la cap si-apoi weekendul asta e weekend lung aici deoarece sarbatoresc Pastele. Si nu cred c-o sa le arda lor sa faca delivery. Asa ca bb poate sa stea pana cand ii e termenul luni pe 17.
Si ea ca sa ma linisteasca definitiv mi-a zis ca bb daca nu se grabeste ei nu intervin pentru o saptamana asa ca abia dupa saptamana 41 incheiata or sa ma "ajute" sa nasc. Va dati seama ce vesti imbucuratoare.
Nici eu nu mai stiu ce vreau.
Tocmai am citit la gravidute c-a nascut o mamica in conditiile astea - sapt.41 - o frumusete de baiat la 4.56kg.
Te pomenesti ca asta m-asteapta si pe mine?
.
In rest o alte veste buna ar fi ca azi e ultima zi de munca.
Azi eu cu manuta mea imi fac lichidarea si ma trimit in concediu de maternitate.
Asta le-am zis cand am aflat c-am ramas
si sincera va spun ca-s mandra de mine ca mi-am tinut promisiunea.
Au fost si zile mai bune si zile mai rele, dar mi-a ajutat Dumnezeu si-am dus-o pana la capat. ![]()
Asa ca de-acum incolo o sa fiu cu alaturi de voi zilnic. 
Binenteles ca iar n-am somn si nu-i decat ora 4 dim. dar ce mai conteaza. Parca-s dinou un copil care trebuie sa intre in vacantza atat de bine ma simt ca-i ultima zi de munca. ![]()
V-am
pe toate si revin.
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
Mik spune:
Zuzilici,
ca esti o curajoasa.
Si eu am nascut provocat, mult dupa termen pe bebe mare (cel mai virstnic, avea 3kg700 purcelul si era foarte, foarte reusit, ca toti bebeii tinuti la cald ceva mai mult). Stai linistita ca nu-ti fac nimic rau, se pune de o perfuzie care declanseaza contractii mici, dupa care contractiile naturale se instaleaza singure si vine bebe. Avantajul e nu esti deloc stresata, pt ca esti continuu sub supraveghere medicala.
Tzuni, eu nu visam de maraton, ci oLo.
Mai vin.
Mik.
Eftimie C. spune:
Tzuni, tu pe ce loc ai fost la sfarsitul maratonului?
Mamica dulce, ma bucur ca aveti o prietenie asa de frumoasa si lunga,mai ales ca e intretinuta prin
si net.Va doresc sa aveti pofta la ciorba si sa profitati din plin de revedere.Anul ttrecut am mancat pentru prima data ciorba de burta si aia fara carne
, doar zeama.Mi-am propus sa fac si eu acasa sa vad cum iese, dar acum sunt la dieta si nu cred ca e indicata...Poate la Craciun, daca reusesc sa slabesc...
Mai peste tot pe forumul asta dau numai despre subiecte cu mancare ..
cred ca e din cauza dietei mele si dupa o zi de mere
...
Carmen E. si
oLo spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Hai, mai fetelor ca merit. Uite, duminica (sau sambata???) m-am uitat la TV la maratonul de la Paris. Si de cand au dat startul si pana la finish am pedalat si am stepper-uit cot la cot cu maratonistii. A fost super sa ma bucur de compania lor. Niste kenyeni fantastici, numai fibra! Impuneau si ritmul... M-as duce si eu la anul la maraton la Paris! Mik sau oLo, care din voi isi dorea acelasi lucru? Poate ne organizam pt la anu'...
Tzunimic si drag si scump si grasunel
OUAIS Tzuni! Pe mine ma bate gandu de un maratonel. Chiar de as ajunge ultima din coada si tot ar fi ceva.
Zuzi, ai grija de tine. Esti pe ultima suta de metri! Iti tinem pumnii!
Mamica Dulce si Singrid. pe unde statzi in germanica? poate ne organizam sa ne vedem. Ca sotzu ma tot bate la kap sa plecam in WE departe departe de casa. Pacat ca e asa friggggg...
Mamica: felicitari pt schimbatul prefixului!!! La mai multe kg pierdute!
Tzuni: eu nu m-as duce la McShit! Mi-e o scarba totala numa cand ma gandesc!
Azi fetele sunt la centru de loisirs. Emma e la grupa mijlocie si are piscina. Anaïs e la grupa mica si are pestacle la teatru. Ieri am probat Emmei slipu' sa vad daca nu i-a ramas mic. Iar azi dimineatza, ce sa vad: in ghiozdanelul lui Anaïs, era costumul ei de baie :)). Zicea ca ea pleaca la mare ;)
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs
& www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
Eftimie C. spune:
Zuzilici, ne-ai citit gandurile
.Ma bucur ca esti alaturi de noi si-ti doresc Paste Fericit, alaturi de cei dragi 
Carmen,, hamburger zici? Ce noroc ai tu de bb2
.Eu,
am mai luat o gura de apa si...mi-a trecut [pota].
cadou pentru mine, de la mine (ca sa-mi scot interzisele din minte)
Carmen E. si