Nou stil de viatza (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

La multi ani! cu sanatate tuturor celor care poarta nume de floare!

Bineinteles, se poarta gratarele azi...se anunta o zi frumoasa, deci toata lumea iese si face scrumbie
De altfel, chiar este in oras mare eveniment, se organizeza pe Faleza Dunarii Festivalul Scrumbiei, cu muzici, alea-alea...probabil ca vom fi si noi pe-acolo...

si o zi minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani tuturor celor care au nume de floare! Si Paste Fericit! celor care il sarbatoresc azi.

Va multumesc pentru primire, sper sa reusesc sa slabesc cu voi aici (singura n-am avut spor). Va rog, sa-mi zica si mie cineva despre concursul de abdomene (am vazut pe prima pagina lista cu un concurs de cm in talie - e acelasi concurs cu cel de abdomene?).

Delidana, multumesc pentru ca m-ai adaugat pe listuta. Am vazut ca avem si album; aratati atit de bine toate! Sper sa ma molipsesc si eu de la voi. Am slabit 7 kg, dar sa nu uitam ca eram mai tinara pe vremea aia. Sanatate, sa omori bacteria imediat!
Carmen, multumesc.

Despre mine, ce sa zic, virsta se vede din nume, am nascut prin cezariana asta vara o fetita, am gasit cu greu o bona, si de 2 saptamini m-am intors la servici. Nu cred ca pot tine o dieta fara carne, si imi placea sa fac sport (dar n-am mai facut de un an).

Inca nu dau raportul la mincare, acum sint in perioada de inceput, ma documentez despre diete. Dar dupa pasti sper sa intru "in piine".

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

La Multi Ani, tuturor celor care poarta nume de flori!!!

Sherifa Delidana, eu azi imi sarbatoresc sotzul, pt ca il cheama Florin. Daca va fi frumos vrem sa iesim si noi la un gratar undeva la iarba verde.

Mamamariana, bun venit din vacantza. Sper ca te-ai relaxat si ca te-ai distrat.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici
Miag tu si sotul faceti cu schimbul cand e vorba de deplasari? Si la mine vremea e cam la fel. E soare si frumos in casa dar te cam bate vantul la oase, afara.
Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

zuzilici cu burtici, cam asa facem, dar el pleaca mai mult decat mine. La multi ani pentru sotior!!!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, frumuseti !

Delidana : la multi ani !
Cami
Delidana, sanatate ! Ai facut bine ca te-ai dus la doctor.
Zuzi, sper ca esti bine !
Cami, la multi ani ! (cameliile sunt flori foarte frumoase, da' scumpe si mai inaccesibie .
Mia, la multi ani sotului.

Eu am o minuscula vacanta de Paste, pina luni. Lucrez zdravan marti, joi si vineri si apoi voi fi intr-o vacanta adevarata !
Eu sunt grava : am facut prima pasca din sezon, daca sotului ii va placea risc sa fac cite una pe saptamina. Pentru prinz le fac oua umplute si sotul va gati un fel cu carne. O sa-mi fac ceai verde ca sa am constiinta cit de cit linistita ! Noroc ca de Pastele meu vom fi plecati.

Va pup pe toate si fug la treaba.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna fetelor
Multumesc pentru urari, sinteti tare dragute.
Mai urez si eu inca o data numai bine si sanatate tuturor "florilor".
Ioana75, si mie imi plac sportul si carnea. N-am mai fost la sala de vreo 2 saptamini dar sper sa ma pun pe picioare curind si sa ma duc din nou pentru ca imi lipseste activitatea fizica. Tu vrei sa tii o dieta anume sau doar sa maninci sanatos in general?
Cookie, sa inteleg ca nu-ti place pestele sau doar scrumbia?
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

La multi ani Cami si Delidana! Sa fiti fericite si iubite si cu copii si fara bacterii !

Eu am alergat destul de mult azi cu tot felul de treburi, muncesc pana tarziu in noapte, dar nu ma plang. Miercuri o tai spre Tg Mures si apoi (sper sa reusesc) spre Cluj. Roxa-boxa, pazea ca vin!

Va pup pe toate, cu burtici cu bb-i sau cu mancaruri alese!

Cu drag,

Tzuni-Florina

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata si de la noi. Suntem in aceeasi formula chiar daca azi implinim 40 de saptamani fix.
sarbatoritelor noastre Cami si Delidana si petrecere frumoasa tuturor, fie ca petreceti 'Floriile' sau chiar .
Ioana (Austria) sanatosi si stripteusei tale Delia si sa v-aduca numai satisfacii si bucurii.
Mama Mariana bine-ai revenit din concediu si spor la slabit.
Tzuni floare rara, drum bun si distractie placuta cu Roxa-Boxa.
Cam multe petreceri in perioada imediat urmatoare deci usor n-o sa va fie fetelor. Succes tuturor.
V-am acum si toate bune pana data viitoare.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuzilici, LMA si sotului tau si roaga-l sa trimita un mesaj cand o fi sa se intample marele eveniment! Tinem pumnii si cand apare Izabella pe lume, sa-i spui ca am intrebat de ea

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,
Tzuni, distractie placuta!
Zuzilici, .
Ioana75, am uitat sa-ti spun, concursul cu talia se desfasoara lunar, daca vrei sa te inscrii la urmatorul, te astept.
Dragelor, miine va astept la raport. Noul capitol este aici.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput