Mamici de iulie - august 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 2
nicole25 spune:
bulinuta dar nu ai un coleg sau pe cineva care sa te duca la spital?Nu mai sta asa ca nu e bine.da fuguta la spital si vezi ce e de facut.
nicole
27
map spune:
Buna dimineata fetelor,
eu is un car de draci ca am facut o ora si ceva pana la munca din cauza S-urilor (metrou de suprafata). Iar nu merge si in loc sa plece de la metrouri a plecat de la trenuri la o linie la mama naiba, ne-a pus unul sa ne grabim ca pleaca si el nici macar nu venise
...acum is la munca si nu ma de gand sa stau mai mult de ora 17, punct
sunt destul de obosita pentru ca am avut un weekend agitat, pregatiri si lume multa acasa, dar a fost placut.
Cristian_Ioana
am citit ce ai scris si suna al naiba de dureros. Eu sunt insa sigura ca de data asta va fi bine. Ai procedat perfec ca de data asta sa stai acasa sa ai grija de tine si de bebe, ca uite in fond ce inseamna mers la munca, fuga dupa metrouri si multi nervi ![]()
Bulinita nu pot sa cred ca esti la munca cand tu te simti asa de rau. Sefii aceia ai tau nu te vad cum te simti? Mergi acasica ca sa te insanatosesti repede, altfel se si lungeste boala. Pupici si insanatosire grabnica.
Pup fetele si trec si eu sa muncesc un pic.
21+
Monica
letitzia spune:
Bulinutzo draga, tu chiar vrei bataitza!!! Ce zici de o bataitza de la 101 gravidutze???

27 saptam + 6 zile + 
pika-pika spune:
Am mai aparut si eu!
A.cicel si Bubutzica sa fiti sanatoase si fericite si bebelusii vostri la fel.
25miky eu credeam ca ma grabesc la cumparaturi dar tu cred ca ne-ai intrecut pe toate.Chiar ai cumparat tot?Eu am cumparat tot ce aveam nevoie pentru mine la spital si dupa(am bagajul facut) si pentru bebe perdelele,mocheta pentru camera ei,cateva prosopele si tot ce am mai gasit pe aici cu Chip'n Dale.La sfarsitul lui aprilie am sa incep sa aranjez camera,am sa fac poze si o sa le pun la semnatura.Hainute am primit cateva cadou dar sunt un pic cam mari,astept baby-shower-ul ca sa cumpar dupa ce mai am nevoie.
Fetelor nu stiti nimic de huacin?Desi in ultimul timp am incercat sa tin pasul cu voi la citit poate mi-a scapat.Imi cer scuze.
Pumpkin am reusit si eu sa pun cateva poze cu burtica,de fapt burtoiul...am sa ti le trimit sa le pui tu daca nu e prea mare deranjul,cand ai tu timp.Promit ca o sa caut parola si data viitoare ma ocup singurica.
In rest,noi suntem bine...Vineri mergem iar la doctor(Amabella o am 28 de sapt vineri,sunt curioasa cat cantareste bebe...1300g mi se pare grasunic...o avea importanta daca e fetita sau baietel?la mine la 26 de sapt avea 800g)
Cu cat ne apropiem mai mult de iulie august cu atat sunt mai emotionata,ca sa nu zic ingrijorata.Stiti...aici,la spitalul la care sunt si cred ca nu numai,desi de fiecare data cand merg la control ma vede acelasi doc,la nastere va asista doctorul care este de garda.
Din fericire(zic acum din fericire,ca sa vedeti ca pana la urma tot raul spre bine)pana sa raman insarcinata am tot mers pe la ginecologie pentru ca nu ramaneam,iar in primele saptamani de sarcina am stat o saptamana internata asa ca am avut timp sa cunosc toti doctorii ginecologi si ei pe mine(culmea ca ma tin minte),dar imi doresc mult sa nasc cu una dintre femei pentru ca par mai rabdatoare.Eu fiind straina,mi-e teama ca atunci,de la dureri nu mai inteleg japoneza,vorbesc in romana sau alte limbi straine
...offf...
Ce mai vroiam sa impartasesc cu voi.Am ales un nume,oops...2nume...pentru fetita noastra.AINA MIHAELA
Aina este nume japonez ,l-am ales eu,inca nu pot sa va spun ce inseamna pentru ca nu m-am decis ce kangi sa folosim,iar Mihaela a ales sotul meu(este si numele meu si lui i-a placut mult de cand l-a auzit).Pana acum Aina este singurul nume care mi-a placut,care mi s-a parut ca e pentru fetita mea.Vroiam sa aud parerea unor persoane din alte tari,suna prea ciudat?Nu stiu,greu de pronuntat?
M-am intins,nu gluma...scuze...
27+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
geliza spune:
Bulinutza, suna si pe tel asistentei, cel de la programari...iti va raspunde asistenta care stie exact unde e d-l dr in acel moment...cred ca stii si tu ca lucreaza impreuna si la spital
...daca nu, mai insista la tel ca sigur s-a intors...si problema e grava...sau mergi direct la spital
Eliza
21+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
pika-pika spune:
bulinutza ia un taxi...cum sa conduci asa?AI grija de tine,te rugam ca daca nu chiar ca o sa primesti bataitza de la noi.Uite cate suntem!
27+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
iulenca spune:
PIKA - PIKA mie AINA mi se pare un nume dragutz, simplu si usor de pronuntzat, ba chiar nu suna a nume tipic japonez cel putin pentru mine.
Bulinutza vezi ca toata lumea e cu gura pe tine. Lasa munca si valea la spital rapid cu taxiul, cu un coleg gasesti tu o solutzie. Si ai grija sa te faci bine pana sambata ca sa potzi veni la intalnire pentru ca trebuie sa itzi iei mustruluiala si face to face nu doar asa virtual. Stii bine ca nu e o solutzie sa asteptzi. Daca te duci la spital macar stii ca are cineva grija de tine si te linistesti. Daca mai e si Dr. T akolo prezentza lui tonica o sa itzi dea aripi. Ai inteles???? :))
Eu vreau sa ma duc maine sa fac o urocultura pt ca azi-dimineatza iar am simtzit o durere la rinichiul drept asa ca vreau sa ma asigur ca e totul ok.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
bulinuta27 spune:
Am vb cu dr T si m-a trimis acasa de urgenta iar maine dimineata la el la 8...
sunt tare suparata 
va pup si aveti grija de voi...
nu mai pot intra din pacate pe net ptr ca nu am acasa asa ca nu stiu cum o sa va mai spun cum si ce fac...poate rog pe cineva
pup fetele
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
map spune:
Bulinita insanatosire grabnica si te asteptam inapoi sanatoasa. Si chiar daca ai avea acasa et caum trebuie sa stai cumintica in pat sa ai grija de tine si de bebe. Te punem noi in tema cand revii cu tot ce s-a intamplat pe aici. pupucei multi
Monica
a.cicel spune:
Bulinuta ai grija de tine, si cand poti spune-ne si noua cum te simti, ca sa nu stam ingrijorate 
Andreea
22+
POZE