Colposcopie la Medsana??
Buna.
As dori sa va intreb daca a facut cineva colposcopie la Medsana si, daca da, la ce doctor de acolo mi-ati recomanda sa o fac?
Multumesc,
Madi
“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Raspunsuri
teo1970 spune:
daca nu tii neaparat sa mergi la Medsana (dar si daca
),
eu ti-o recomand pe dna dr. Mihaela Badea (care a fost la Municipal)
MICOMI - Clinica de Colposcopie si Patologie a tractului genital inferior - str. Alizeului nr. 44A (pe linga spitalul Giulesti)
tel: 2127102
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Madi spune:
Multumesc frumos Teo, dar chiar as dori sa merg la Medsana. Asa ca astept inca recomandarile voastre.
“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
pumpkin spune:
Eu personal ti-o recomand pe dr. Virginia Tarlea, eu am facut colposcopie la ea si acum imi urmareste si sarcina. Cu mine se poarta foarte frumos si delicat. M-am uitat acum pe situl Medsana la lista medicilor ginecologi si sunt multi medici cunocuti si apreciati aici pe forum : Ancar Benedict, Dinca Gabriela, Doru Herghelegiu, Denissa Protopopescu, dar am vazut ca la lista de colposcopie nu sunt toti.
Miky
28+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
dianas spune:
Buna, eu am facut o colposcopie la dr. Urleteanu Emilian, sunt multumita de el, merg de cativa ani numai la el.
dianas
kamiska spune:
Si eu tot pe doctorita tarlea Virginia ti-o recomand cu mana pe inima, dumneaei mi-a salvat viata sa zic asa, apoi mi-a urmarit si sarcina, am si nascut cu dansa si in continuare merg la controale la dansa. Sunt foarte multumita si o recomand cu placere, plus ca are competenta in colposcopie.....lucreaza si la Centrul de prevenirea cancerului genito-mamar....e super.
Madi spune:
Multumesc frumos
Hermis spune:
Popa Anca - desi mai la toti medicii de la Medsana, programarile tb sa le faci cam cu 3 saptamani inainte.
adina_ione spune:
Am facut colposcopie la Medsana azi la dr . Parau Corina(medic primar)si a fost f draguta.Colposcopia costa 85 ron(850 000 lei vechi).
andreea81 spune:
Draga Madi, eu ti-o recomand pe d-na Popa Anca. E calma,iti raspunde la intrebari, e atenta cu tine...NU ti-o recomand pe d-na Virginia Tarlea...dansa are o problema: cauterizeaza tot ce misca, si nu tot timpul este nevoie, e grabita, te expediaza. Fa-ti programarea din timp. Sanatate multa. Te pup.