M-am hotarat......adoptie (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nico_ro spune:

Hristos a inviat!
Fie ca in aceste zile sfinte sa invie toate sperantele de mai bine.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Minnie spune:

HRISTOS A INVIAT si multa bucurie in suflet,tuturor mamicilor,piticilor.Sunt convinsa ca toate ca si noi aveti niste sarrbatori nemaipomenita.
Nu am timp de scris ,dar in fuga mai intru si va citesc.Ma bucur pt.reusitele tuturor,sunt alaturi de voi cu tot sufletul.
Smantanica noastra e o comoara,am botezat-o,are 4 luni,7 kg,si 69cm.E f. cuminte,mananca bine ,si acum sugem cu putere degetelul mare.Cred ca se apropir un dintisor ca are multa saliva si roade cu putere jucarelele alea speciale.Am trecut si de pl.simplu si acum se va depune dosarul pt.deschiderea adoptiei.Acum am niste emotii...Mai rau e ca sentinta de pl a primit-o si naturala,e trecut numele nostru ,nu si adresa.Cei de la DPC au zis ca nu o trimit ,dar a trimis-o tribunalul.Oricum ,ma trec fiorii cand ma gandesc ca ne stie numele,pe de alta parte ma consolez cu gandul ca doar riscand am avut parte de momente minunate cu ea de pitica.Sper ca Bunul Dumnezeu sa ne calauzeasca pasii ca si pana acum,s va fi bine.
Inca odata va doresc sa aveti parte de tot ceea cei mai frumos pe lume-copilasii-,sa petreceti minunat,si sa citim numai lucruri de bine.
Va pupa cu mult drag,SMANTANICA si mamica ei (nebuna de fericire)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

HRISTOS A INVIAT!

Va dorim un Paste fericit.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

HRISTOS A INVIAT! Va doresc sa aveti parte de tot ce va doriti, iepuras darnic si bbici fericiti si cuminti. Patricia e in brate la mine, deci va dati seama cum scriu, dar sunt fff fericita si va doresc tuturor cele mai fericite sarbatori!!!!
Corina, vreau si eu sa va urez multa fericire si iubire, am socotit si si noi anul acesta implinim tot 21 ani de casatorie, si 26 de cand suntem impreuna, Nu-i asa ca e frumos?
Va pupam pe toate si toti, mici si mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Cate-n lume nu s-au spus, cate secole s-au dus pana cand acolo sus a inviat DOMNUL NOSTRU ISUS.

Dumnezeu sa va dea un curcubeu dupa fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare.

mamici, bebici si viitoare mamici PASTE FERICIT!, multe bucurii si sanatate alaturi de cei dragi.

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Hristos a inviat!
Scumpele mele surori ,nepotei si nepotele,

Cu adevarat a fost cea mai frumoasa aniversare a casatoriei noastre,cel mai frumos Paste pe care l-am avut vreodata!Printesita noastra a fost o binecuvantare pentru toata familia,a fost in centrul atentiei ,a cantat pe limba ei,....a fost o superbitate de fetita.Aseara cand ne-am intors acasa si-a pus manutele la cap si facea"vai,vai"(eu am invatat-o sa faca "vai,vai vai ce durere").Ii place mult muzica ,bate din palme iar eu trebuie sa cant Marie si Marioara.Are 4 dintisori si 8kg 1/2,77 cm.Curand va merge singura ,trage de toate sertarele,nu are stare absolut deloc.Pe 6 mai ne vom crestina in sfarsit.Am scapat de toate haraielile si bolile.Va pupacim si va iubim multttttttttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Corina,ma bucur pt voi!

Asta e dovada ca DRAGOSTEA invinge orice greutati!

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_ro spune:

Aniversare fericita si multi, multi ani fericiti si de acum inainte le urez Dorei (mama lui Patri) si Corinei Urziceanu (mama Mariei)!
Eu si sotul meu implinim astazi doi anisori de casnicie, suntem pitici.
Multe clipe minunate ca si aceste sarbatori pascale, alaturi de copilasii vostri, va doresc Minnie si Corina (v-am citit ).
Silvia si Florina, pe 4 mai va tin pumnii .
Eu am avut un musafir de doi ani jumatate, nepotel din partea sotului, de vineri pana azi, ne-am indragostit tare si ne-am petrecut aceste zile doar impreuna, ne-am plimbat, am papat impreuna, ne-am jucat, am dormit amandoi, ce mai, am fost mamica pentru cateva zile (mamica lui a ramas la Bucuresti sa invete pt un examen important). La plecare, insa, mare tragedie, a plans Tudor mai sa lesine, a trebuit sa ma ascund ca sa-l poata lua taica-sau, mi-a fost o mila de el, saracutul.
Poate macar Craciunul o sa-mi aduca si mie un sufletel al meu, o sa-i scriu mosului din timp .
Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Corina ma bucur mult ca sunteti bine si abia astept sa ne povestesti cum a-ti petrecut pe 6 mai la botez. sunt sigura ca Maria va fi cuminte foc

Nico felicitari pentru cei ,,doi anisori'' si muuuuuuuuuuultiiiiiiiiii multi ani inainte.
fi sigura ca sufletelul tau este acolo undeva si te asteapta. iti doresc sa va gasiti cat mai repede.

si aveti drija de voi Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Nico,in mod sigur ingerasul tau se pregateste sa petreceti impreuna nu numai Craciunul ci toate sarbatorile de acuma inainte.Nu stiu daca ai citit ,mai de mult am scris ca acum vreo 10 ani am vrut sa dopt o fetita care avea trei luni.O scumpete! Dar nu a fost sa fie ea.A fost sa fie Maya(Maria)pe care nu o cunosteam dar alergam disperata dupa o fetita despre care stiam doar cum o cheama si data nasterii.Trei luni jumate o visam fara sa o fi vazut vreodata.
Data de 22 dec 2005 va ramane memorabila in fam mea.A fost Victoria revolutiei in familie.Am reusit sa o aduc acasa pe scumpa mea.De aceea i-am pus numele de Maria Victoria.Nimic pe lume nu este intamplator.Toate se petrec la timpul lor.
Dora ,sa fii fericita si sa ai 100 de ani de casnicie de acuma inainte.Eu de abia acuma ma simt implinita.Dupa 21 ani cand o galma mica a venit in casa mea si care striga toata ziua "tatatatata",care chiuie si canta pocnind din degetelele care stau tot timpul pe sus.
e o minune pe care viata mi-a daruit-o!
Toate care sunteti mamici cunoasteti sentimentul.E mai presus de orice inchipuire.

Va pupacim dulce-dulce,
Maya(Maria),Corina

Mergi la inceput