M-am hotarat......adoptie (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Corina, e o scumpete Maya, sa-ti traiasca! Are niste ochi mari...o maninci.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Hristos a inviat! Sa aveti parte de sanatate si numai bucurii!

www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Dragele mele,am stat eu cumintica ce am stat,dar acum m-am hotarit sa va spun cite ceva despre printesa mea.

In primul rind vreau sa stiti ca e vb de fetita de care va povesteam ca am vazuto,nu de alta.De! ,prima dragoste!
O cheama Patricia,are 4 luni si 3 sapt.si azi avea 8 kg 100.,e superba,minunata si o iubim mult ,mult!!
Deocamdata ne vizitam dar am rabdare..biol.a fost in tribunal si de acum sper sa decurga totul bine.
Sint asa de fericita,si mindra ca am permanent un rinjet pe fatza!Dimineata cind ma trezesc in primele sec.intre veghe si somn,simt o bucurie imensa care ma inunda si nu-mi dau seama de ce...apoi realizez...SINT MAMICA!!!
va pup fetelor si va multumesc ca mi-ati fost alaturi si sper sa urc in listuta cit de curind!

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

simona pentru tine si pt printesa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Hristos a inviat ! Multa sanatate si bucurie pentru mamici, tatici si pitici !

daphnyie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Simona , ne bucuram pentru fericirea ta . Vor urma sute , chiar mii de clipe minunate . De multe ori ma gandesc ca toate prin cate am trecut pana a-l avea pe Stef au fost doar o incercare pentru noi ; Dumnezeu a vrut sa vada cat de mult ne dorim un copil si ne-a dat un inger . Sa nu credeti ca ingerasul nu face si prostioare ; dar cand ma piveste cu ochisorii aceia plini de lumina si striga mama , ma topesc si il pupacesc pana rade in hohote . Acum e inca la faza de ,, Da " ; raspunde la toate intrebarile cu Da . Dureros o sa fie cand ajungem la Nu .
Va doresc tuturor sa fiti in fiecare zi la fel de fericite ca mine .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=5d69&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Simo,felicitari scumpa mea!Grasunica micuta ta.Noi la 8 luni jumate avem 8kg si jum.....
Astazi cei de la DPC au venit cu psiholoaga acasa sa vada ce face fata.Pitica mea i-a spus tatata asistentului social,i-a cantat pe limba ei.Eu nu am fost acasa ,afost doar bona.Uite chiar acuma m-a sunat as social sa ma felicite pt cum arata bebita mea.Pe 15 mai avem ultima infatisare la tribunal.Trebuie sa duc din nou caziere,certificate medicale pt noi si pt fata si de la medic referat cu medicatia pe care a luat-o bubulina.Am luat deja certif medicale si urmeaza ref si cazierele pe care o sa le iau maine.
Sa-mi tineti pumnii!!!!!!

va pupam,
Maya(Maria)si Corina(mamica ei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_tomescu spune:

simona felicitari! Sa iti traiasca fetita si sa o aduci acasa cat mai repede! Sunt impresionata de cele 8 kg. Fetita mea are 8.500 kg si 11 luni!

urziceanu: de ce este nevoie sa prezinti medicatia la tribunal?

Am citit ca ieri UE a cerut Romaniei sa relaxeze legislatia adoprtiilor in ce priveste adoptiile internationale. Parlamentul European va scrie presedintelui Basescu sa "faca legea mai flexibila" si va cere Teodorei Bertzi sa revizuiasca toate cazurile de adoptie in asteptare de la aplicarea noii legi incoace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Simona felicitari , sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea !

Sper sa se schimbe ceva in bine si nu numai pt. adoptiile internationale.

daphnyie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_ro spune:

Simona, ma bucur foarte mult pentru voi, va urez sa se rezolve toate cat mai repede si sa fiti parinti cu norma intreaga cat mai repede.
Pupici, mamicuta de Patricia.

Mergi la inceput