Am reusit sa slabesc!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Felicitari pt vointa!!!
Si eu ma lupt cu kg acumulate in tipul sarcinii, pt ca eu am luat 30 de kg, acum au mai ramas doar 8 kg si gata sunt ca inainte...
O sa incerc si eu sa nu mai mananc seara.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

eu cand eram in liceu si facultate manacam dimineata foarte mult, si la pranz trei feluri, depinde dak eram acasa sau in oras cate o salata, dar cu de toate si pe la ora 17.00 mai mancam ceva usor iar dupa acea ora doar apa, ceai, sucuri der fructe etc si aveam o greutate constanta de 60 kg. De cand m-am mutat cu iubi, mananc seara dupa ora 18 chiar si mai tarziu si vreau sa va spun ca m-am ingrasat serios, deci ceea ce a recomandat Adinell eu zic ca este ceva sanatos, si implicit o dieta sigura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Felicitari Adinell!
Sa stii ca ai avut o idee f buna cu genul de dieta pe care-l tii, de fapt e mai mult stil de viata decat dieta. Si intr-adevar functioneaza, am testat si eu.
Cam 1 saptamana viata a fost tare neagra pt ca nu mancam seara...dar am supravietuit.
Spor la slabit tuturor!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

Felicitari adinell !
Sunt de acord. Si eu am tinut dieta aceasta ( daca se poate numi dieta ) si am slabit dar asta mai demult.

Dar mai am o propunere. Eu una asa am procedat deci nu trebuie sa ma bateti pt.ca nu va oblig sa faceti la fel. Am mancat orice nu presupunea paine, carne si zahar. Cand ma refer la carne ma refer la bucata propriu-zisa. Mancam mancarea ce a fost facuta cu bucatele dar nu mancam carnitza. Si paste mancam ,deci nu ma refer la fainoase ci la paine in mod special, iar cand aveam pofta de ceva dulce in loc sa mananc prajituri sau ciocolata mancam un fruct sau chiar doua ( chiar banane sau orice altceva ). Bine, nici greu nu imi era pt. ca nu eram chiar innebunita dupa dulciuri, ceea ce nu pot spune acum cand bebelina ma indeamna sa mananc dulce si in special ciocolata cat cuprinde. Dar dupa nastere...eu voi tine acest regim care nu mi se pare unul f.greu in conditiile in care poti inlocui produsele lipsa cu altele. Eu nu am citit despre acest regim, desi probabil ca exista si scrieri in acest sens, dar am simtit ca asa va reactiona organismul meu cel mai bine.
Fiecare cu organismul sau .

July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eu am tinut tot postul ,fara dulciuri ,carne si lactate .Multe salate , multe fructe .Am 50 kg la 1,65 m dar un pic de burtica care acum am dat-o jos.
Daca vrem se poate slabi , pt. persoanele putin mai plinute necesita mai mult timp dar sa stiti ca nu e imposibil.Eu dupa aproape 2 luni de post parca nici nu mai am pofta de carne sau dulciuri , nu ma mai tenteaza sa mananc mult asa ca inaintea postului.
Succes cu dietele.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Ai dreptate Juli! Eu de cand vreau sa renunt macar la paine, si in genere la fainoase, dar nu am vointa... Dar la paine as vrea cel mai mult sa renunt!!! Noi cumparam din aceea Facuta pe vatra, semineagra(asa ne place noua), si mai ales cand e calda o papam si goala, de pofta...Are un miros fain de ma inebuneste!!!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput