Am reusit sa slabesc!
Raspunsuri - Pagina 3
mira_m spune:
Din postarea mea fetele au inteles ca autoarea topicului e dezechilibrata. Departe de mine gandul asta, spuneam ca nu e bine sa faci o pauza atat de mare mai ales daca te culci pe la 11-12. Trebuie sa mananci ceva usor, fructe, lactate, o salata.
Foamea nu face decat sa streseze organismul si sa acumuleze cat mai usor kilogramele.
Fetelor mancati cum credeti de cuviinta, dar trebuie sa existe un echilibru pe care corpul nostru sa-l perceapa ca atare. Nu e bine sa dormi in exces, dar nici prea putin, nu e bine sa mananci in exces dar nici sa suferi de foame.....e alegerea fiecareia.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
coraly spune:
Adinell, felicitari!
Mira, si eu sunt de acord cu tine. Eu de exemplu, mai ales ca alaptez, nu as putea rezista fara mancare de la 5 seara. In nici un caz. Si ma mai trezesc si noaptea de cateva ori. Poate la unele functioneaza. Pt ca are cumva la baza pricipiul cronologiei. Eu chiar aplic o dieta din asta cronologica si am rezultate. Fara sa fac foame.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
malla spune:
Acuma am decshis calculatorul ca am fost in spital cu copilul of ce m-am mai stresat... cred ca am mai dat jos ceva...
Doctorii astia ma inebunesc, mi-au traumatizat copilul... el e sanatos acuma, slava Domnului dar eu inca mai tremur... ma simt fara vlaga... of, ce doctori incompetenti avem...(aici in Deva. Nu ma inteleaga cineva gresit, m-am luat numai de cei care mi-au chinuit copilul degeaba...)
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
cristinici spune:
Adinell tu in cat timp ai slabit cu metoda asta?
Eu am 3 luni de cand fac treaba asta dar numai 3 kg am slabit . Nu ma pot abtine de la dulciuri si peste zi mai pap o ciocalata, ceva .
cristinici
danat spune:
quote:
Originally posted by gabi_j
Draga Adinell,
Felicitari pt performanta. Daca ai reusit sa slabesti doar cu atat, inseamna ca ai un metabolism functional. Din pacate, suntem multe fete aici carora nu ne ajunge doar atat ca sa slabim... ar fi super. Si noi am inceput cu chestii din astea simple: nu mancat dupa orele x, scos din alimentatie chestiile care ingrasa, etc. Metodele acestea probabil ca ar functiona si la noi, dar pe termen (f) lung, deaceea multe din noi apeleaza la cure drastice si daunatoare, care dau rezultate pe termen scurt, dar care pana la urma strica mai mult decat ajuta, si dupa care deobicei se pun inapoi mai multe kg. In cazul meu, a trebuit sa treaca destul de mult timp pana sa imi dau seama ca aceste diete-minune nu functioneaza, si ca defapt trebuie sa imi schimb stilul de viata si de alimentatie, si sa inteleg ca va trebui sa fiu atenta la ce mananc toata viata mea. Motivele sunt multe... probabil nici eu nu mi-am dat destula silinta sa le gasesc pe toate: metabolism incet, probleme cu hormonii/tiroida, viata 'de birou' cu stat pe fund 10 ore pe zi...
Trebuie sa te consideri f norocoasa, si sa ai grija de tine si de cum arati si pe viitor.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
Subscriu! Felicitari pt slabit asa de usor si rational....insa cu un metabolism lent de la mama lui, cu ore intregi de stat pe scaun si lucrat doar cu creierul, cu lipsa de miscare sustinuta (nu comentez motivele) si cina la ora 7-8 seara, ca abia la 6 juma ajung acasa de obicei, iti spun eu ca nu am reusit sa slabesc decat 2 kile in 2 luni, cu dieta destul de drastica, ceea ce nici nu conteaza!
Sa-ti fie de bine slabitul si sper sa aiba cat mai multe fete parte de asa usor!
P.S. Apropos, ce fel de serviciu au persoanele care pot minca un mic dejun consistent la ora 8-8:30 si cina inainte de 6 seara ????????? Ca e o enigma pt mine.....
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
zina23 spune:
quote:
Originally posted by mira_m
Sa nu mananci nimik de la cinci si jumatate mi se pare o prostie. Nu o mai recomanda si altora, fiindca e un stil de viata dezechilibrat.
Se poate slabi si altfel!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami& minunea mea
( mai 2004)
Mie sincer nu mi se pare prostie si sa-ti zic de ce...Doctori acelas lucru recomanda...
Eu am nascut aici in Japonia si la 6 era ultima masa ...deci...
Cu toate ca n-am dat jos kg pe care le-am luat eu tot sper ca intr-o zi sa ma pot lauda ca am ajuns la normal....precizez ca in total am luat 24 de kg...si mai am vre-o 14 de dat jos

Felicitari Adinell!!!
http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005 Georgy & Roberto-Akira
clauf1000 spune:
buna fetele. si eu am reusit sa dau jos aproape 10 kg prin aceeasi metoda. nu am mai mancat dupa ora 4 p.m. cat despre sport...mi-e cam lene
cristinici spune:
Danat si eu am un serviciu cu program mai lung(8 - 19 uneori chiar 20), mananc dimineata inaite sa plec la serviciu si apoi la serviciu imi iau de mancare: salate, fructe, iaurt, chiar si cate un copanel...
Iar cand vin acasa beau un ceai sau cel mult mai manac si o portocala.
La inceput asa am zis si eu ca si tine nu se poate , dar e mai greu primele 2 sapt pana se obisnuieste organismul, restul e chestie de creieras.
Succes cristinici
malla spune:
Mai fetelor, eu nu va zic sa faceti ca mine daca nu puteti... daca ati stii ce pofticioasa sunt si eu... si de multe ori mai mancam si seara dupa sase, dar nu faceam o regula din asta... Parca andora m-a intrebat cate kg am luat in greutate in timpul sarcinii si de la cat am plecat?!?
Sa nu va speriati... cand nu eram insarcinata aveam cel mult 50 de kg, bine proportionate... Cand am ajuns in luna a noua aveam 70 de kg... ma ingrozea acest lucru, nu puteam accepta asa ceva... Pe unde mai pun ca dupa ce am nascut mie nu mi-a scazut deloc aproape burta, parca mai aveam un bebe in burtica...vai ce mai sufeream...aveam zile cand ma puneam in pat si plangeam... degeaba incerca sotul meu sa imi demonstreze ca nu sunt grasa, bla, bla, de parca eu nu aveam ochi sa ma vad...
Am spus si mai repet, nici acum nu sunt ca inainte, dar imi doresc foarte mult sa mai fiu. Burta a scazut mult, dar mai este ceva grasime de dat jos, desi pot sa o musamalizez f, bine cand imi pun pantalonii pe mine... Mai am de dat jos la solduri, spre exemplu...
Si mie imi e lene sa fac sport si imi pare rau ca sunt asa de delasatoare, si nu fac macar cateva ture de abdomene. Dar, sper sa reusesc sa mai dau jos, prin programul asta de mancare...
A,... eu trebuie sa mananc si multe lichide(ciorbe, etc) ca am predispozitie spre constipatie, si am inceput sa manc lactate(lapte batut) in fiecare zi.
Adinella
Andrei si Adriana
malla spune:
Draga Cristinici, eu in sase luni jumate am dat jos din kg... AM scris la inceput! Degeaba incercam sa dau de la inceput tot ca nu reuseam si mi-am zis ca nu trebuie sa ma mai stresez, sa o iau usor, si sa las organismul sa renunte la acumularea de grasimi singur, sa nu il mai fortez eu...
Adinella
Andrei si Adriana