FIV - 69
Raspunsuri - Pagina 6
Avalon spune:
Fetelor, chiar daca nu am mai scris, voiam sa va spun ca sunt cu tot sufletul alaturi de voi!
Bety, priveste partea buna a situatiei, vei avea 2 embrioni viabili si s-ar putea sa se prinda amandoi! Daca nu ma insel este o fata care a facut FIV cu un singur embrion (atat a obtinut) si acela s-a prins, parca Anemona... Fetele mai vechi pot confirma. Bafta multa!
Andicu, mult ai asteptat, putin a mai ramas... Iata, ai intrat si tu in linie dreapta. Multa, multa bafta si tie! In legatura cu concediul medical, intr-adevar se plateste cu 75%, dar e mai bine asa decat sa-ti sacrifici concediul de odihna.
Gina, tu calci pe urmele lui Veronici. Eu una te consider deja , chiar daca nu ai facut inca testul de sange, fetele au dreptate ca testul nu avea cum sa iasa pozitiv de la pregnyl dupa 15 zile. Abia astept vestea cea mare!
Mirga, Medamaya, multa, multa bafta si voua! Asteptam vesti super primavara asta!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Liana30 spune:
am sa lipsesc cateva zile ...poate..inca nu stiu sigur..
maine aflu!!!
asa ca vreau sa va spun ca voi sta cu pumnii stransiii!!!! stransiii!!!!foarte stransiii!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
iliuta spune:
Mai Liano, pe unde ai de gand sa umbli??Plimbareato
Si eu tin pumnii starnsi pentru toate fetele. Doamne ajuta.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
saftoiu_gina spune:
'Neata .
Liana chiar o sa se simta lipsa ta ,peste tot. asta e pentru pumnii aceeia.Ne spui si noua motivul ?
Andicu eu acum m-am trezit ca acele AC ce ei tu sunt ca dipherelinul nostru,eu am crezut ca sunt anticonceptionale .Multa Bafta cu tratamentul ,sa mearga bine si sa fii si tu o fericita.
Avalon ce faci ? Unde ai fost pana acum ? Din partea mea
Bety azi iti tin pumnii stransi .
Lachi am mai facut unul si e si mai vizibil.
Mirga din partea mea speciali .Apropo ,sper sa nu te fi suparat cu ceva ieri cand am facut o remarca cu sanatatea ,ma refeream la noi femeile ,ca din cauza atator hormonale sa nu ne molipsim cu ceva .
Si pentru toate celelalte imbratisari , si sa aveti o zi buna .
Mai am o zi .
andicu spune:
Buna dimineata!
Gina, astept sa sarbatorim maine! multumesc de urari, si eu sper sa ma comport asa bine ca tine si sa ma bucur de testele pozitive!
Avalon, multumesc,! cred ca asa o sa fac! ei, n-o sa mor eu o luna cu cateva sute de lei mai putin...ai dreptate, mai bine imi pastrez concediul de odihna, ca cine stie ce mai apare!
Bety, azi ma rog pentru tine sa ai 2 puiuti in burtica!
Nicol, bine-ai venit printre noi! sper sa reusesti din prima cu FIV-ul! din cate stiu eu, Medamaya face FIV la Med NewLife. De fapt, cred ca a si avut ET-ul ieri.
Meda, ce faci? cum a fost ieri? iti tin pumnii sa fie cu de data asta!
Eu sunt la servici, imi fac de lucru ...
Am multi pentru Mirga, Liana, Lachi, Moni, Iliuta, Kla, Flori, Cristinici, Crinuta, Asi, Veronici,Tabitha si pentru toate fetele pe care am omis sa le pomenesc!
Andreea.Pozele mele
Kariris spune:
GINA AI PUS-O DE BEBE!!!!!!! Felicitari!!!! Sa ai o sarcina usoara si sa fii cea mai fericita mamica!
andicu spune:
Lachiuta, tu ce mai faci? nu ne mai spui nimic? te-ai mai gandit sa mai incerci FIV o data?
Andreea.Pozele mele
Kariris spune:
ce sa fac iubita? sunt bine, la regim alimentar (cura de slabire+dezintoxicare), la FIV ma mai gandesc asa ...din cand in cand...ca la o alternativa, dar parca nu prea-mi vine sa ma mai apuc! Inca nu am curaj; daca ma gandesc pur si simplu, as face si maine, daca imi propun sa ma apuc de luna viitoare spre ex., nu am curaj si tot aman...nu stiu, desi a trecut aproape un an, inca simt foarte aproape de mine gustul acela amar al esecului. si probabil ca instinctul de conservare e acela care-mi pune frana, de cate ori imi trece prin minte sa mai incerc. Chiar nu stiu ce o sa fac... deocamdata mi-e bine asa cum sunt...
Te pup dulce si bafta multa!
veronici spune:
Gina,felicitari !!! Sigur esti gravidutza ! Eu am dat la boboci cu o zi inainte sa fac bhcg-ul asa ca am stiut ca sunt insarcinata dar imi era frica sa sper !
Eu ma lupt cu greturile,mai si vomit din cand in cand,stau mult in pat,doar seara ma scoate sotul la o plimbarica mica. Nu am curaj sa plec singura pt.ca mi se poate face rau si de la vreun miros mai puternic de after-shave...nu mai spun de fast-fooduri si patiseriii.....
Bety,curaj,sa vezi ca o sa se divida frumos si o sa ajungi ca mine mamica de gemenei,la fel si pentru Ginutza!
Mult succes fetelor care acum sunt in plin tratament si Mirga-tin pumnii stransi.
Va pup si va doresc multa bafta (asa ca la examene !!)
http://photos.yahoo.com/verocika2002
8+ de doi
bety spune:
tuturor!
S-au divizat amandoi si sunt OK.
Sunt mult mai linistita acum!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi