FIV - 69
Raspunsuri - Pagina 7
Liana30 spune:
uite mey ca mai arunc un ochi ca nu pot sa ma abtin
bety mama ma bucur mult..mult..hai vezi ca am avut dreptate??ca de fiecare datatin pumnii pt ET..vineri nu?
fetelor azi am fost cu grasu la dc..de aceea v'am zis ca o sa lipsesc cateva zile..nu stiam sigur daca il opereaza azi ...deci maine va fi operat..de amaigdale..nu'i mare lucru..trecem noi si de asta..ca doar io sunt langa el nu?????apropo si mai trebe sa'l tin si de manutza ca e tare fricos saracutzul de el..
va pupacesc pe toate fara exceptie..si chiar daca voi fi in spital cu grasu de o mana iar cu cealalta voi tine pumnul strans asa pentru voi..
gina maine sigur nu voi putea intra..dar sa stii ca io sunt sigura ca esti..
"Nimic nu-i imposibil!"
Victoria spune:
Multumesc tuturor care mi-au scris urari si incurajari.Am facut punctia pe 6, au iesit 10 ovule,s-au format 5 embrioni si pe 8 aprilie am facut ET, i-am pus pe toti 5.
Azi e prima zi cand ies din casa si abia am asteptat sa vad ce mai scrie pe aici.Am inca dureri de ovare dupa punctie, sper sa fie bine.
Abia pe 25 aprilie fac testul beta-HCG, si nu mai pot de emotii pana atunci.
Tin pumnii tuturor fetelor si aper sa auzim numai de vesti bune.
V
veni, vidi, Victorie!
bety spune:
Victoria - bravo! Sa ai grija de puiuti. Chiar ma intrebam cum iti este! Vei fi o mamica fericita, sunt sigura!
Liana - maine e ET, nu vineri! Sa ai gija de grasu'!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Moniland spune:
Liana, stie grasul tau ce norocos este cu tine .
Bety, stai mai departe linistita si va fi bine . Tin pumnii maine.
Veronici, i-ai pus pe toti 5?! . Curajoasa fata. Bravo! Si eu tot asa as fi facut.
Monica
medamaya1 spune:
Buna fetelor.Va multumesc inca o data pentru sustinere si incurajari.Eu sint bine , mi-au transferat 3 embrioni , 2 cu cite 4 celule mari si frumoase si unul cu 2 celule.Am si congelat 2 cu cite 2 celule.Voi intra mai rar pe forum, dar va spun de acum multa multa bafta tuturor celor care asteapta rezultatul, celor care acum incep trat. , tututror.Va pup pe toate si numai bine.MEDA
Liana30 spune:
Victoria bafta multa!!!
Moniland stie!!! stie!!
meda..tin pumnii mama!! stransii..sransii!!
betycooo sa ma ierti mama dar stii tu ca io is mi "baba" le mai incurc..ca dehhh cu atatea pe cap..lasa mama ca de el am io grija...tu sa ai grija maine...deciii stiii..da?????
nu suparata ,,nu stresata...stii tu exact cum te'am cunoscut io..calma..mult prea calma..da??????te pupic si iti doresc tot binele din lume...vaz io ce fac..fug de la spital si tot arunc io un ochi pe'aci sa vaz ce ai facut!!!!
aaaaaaa si inca ceva mama...te rog io nu pleca imediat acasa...gaseste si tu sa stai undeva ca stii ca nu e bine..si parca te si vad..hopa sus ..la volan si directia..firma..ca dehh nu ai mai tecut..lasa..lasa ca stiu io
hai ca azi am limbarita..gata ma opresc aci!!!!pun punct!!!
multa bafta maine!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Moniland spune:
Rectific Victoria nu Veronici.
Lachi la Victoria m-am referit dar m-am gandit ca poate va avea 2 ca Veronici .
Monica
Moniland spune:
Meda, ma bucur ca ai deja puiutii in burtica. Ai mare grija de ei si de tine.
Monica