FIV - 69

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Liana, si in cazul in care uita, aminteste-i.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Pusule - esti fenomenala - de plecat, oricum voi pleca acasa, ca am sofer, doar! Si voi sta acasa, pana la test, adica si pe 27.04. - si promit ca voi sta cuminte-cuminte...
Medamaya1 - si de acum inainte cuminte-cuminte!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna fetelor.
Vad ca se maresc rindurile celor in tratament. Sa fie cu noroc pt toate si sa trecem in grup la
Gina tin pumnii miine. Sa stii ca nu m-a suparat mesajul tau, doar ca ieri eram undeva pe la mijlocul drumului spre fundul prapastiei. Azi am revenit la sentimente mai bune.
Bety iti urez succes miine la ET.
Liana multa sanatate sotului tau si mersi pt incurajari si pumni strinsi.
Victoria, Medamaya sa aveti grija de voi si de puiutii din burtica.

Pupici si multa bafta.

Mirga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Meda, ma bucur ca ai 3 puiuti! sa dea Dumnezeu sa se transforme in bebici! stai linistita si odihneste-te de-acum! iti tin pumnii!
Victoria, oaauu, 5 puiuti!!! tot respectul pentru fata curajoasa!sunt sigura ca o sa ne dai vestea cea mare pe 25 aprilie! tin pumnii pentru siguranta totala!
Bety, ma bucur ca ai vesti bune! succes maine si sa iasa cu okishori!
Liana, sanatate multa lui grasu'! suntem alaturi de el, sa scape repede si usor de operatiune!
Lachi, daca nu eram in pregatiri de FIv, iti urmam exemplul! ca ce mai tanjesc dupa o cura de dezintoxicare sau macar sa fii tinut Postul ! de-acuma, sper sa-mi pot permite asta dupa vreun an si ceva Gina, Bety, Victoria, Meda, Eu, sper sa fim exemple bune de reusita pentru tine, ca sa-ti iei inima in dinti si sa mai incerci o data!
Mirga, scumpa, trebuie sa-ti schimbi atitudinea! stiu ca e greu dupa atatea incercari nereusite, dar psihicul bun ajuta foarte mult la implinirea dorintelor! TREBUIE sa gandesti ca de data asta va fi o reusita! eu sunt alaturi de tine!

Maama, fetelor, eu cred ca primavara asta o sa aduca un stol de berze pe-aici !!!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Buna ziua, fetelor!!!

Va tot citesc zilnic mesajele voastre, ma bucur pentru fetele care au avut norocul sa le reuseasca FIV-ul si le doresc o sarcina cat mai usoara, copii sanatosi si buni, iar fetelor care se pregatesc pentru FIV mult noroc.

Si eu mai am un pic si voi incepe tratamentul, iar cu ajutorul lui DUMNEZEU la jumatatea lui iunie voi face punctia si ET.
As avea o intrebare pentru voi, am o cunostinta in Ungaria pe care am rugat-o sa-mi faca rost de menogon ( am inteles ca este mai ieftin ), spuneti-mi se numeste la fel si acolo, iar concentratia este aceeasi sau nu?

va sarut!
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Da, Cristina, se numeste la fel si are aceeasi concentratie. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Fetelor oi fi facut eu 2 teste cu rezultate pozitive ,dar tot mai am emotii ,pentru ca am trecut prin multe ,asa ca eu nu stiu cum e sa ai o sarcina normala.Vom trai si vom vedea.

Liana sa ai grija de sotiorul tau ,sigur o sa-i fii de ajutor la fel cum ne esti si nou aici .

Mirga astia sant speciali pentru tine.

Victoria si Medamaya sa va ajute Doamne -Doamne si voua si sa fiti cumintele ,sa stati in pat .

Veronici nu vreau sa ma bucur de acum ,astept ziua de maine .Sa stii ca te-am cautat la mamici de noiembrie parca ,nu mai stiam nimic de tine si vroiam sa stiu cum te simti .Ma bucur ca esti bine (in afara de greturi).Sa ai grija de comorile tale.

Fetelor luna Aprilie va fi o luna plina de emotii pentru multe dintre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Gina, maine la ce ora crezi ca afli rezultatul??? ca io nu mai am rabdare! parca as fi eu gravi, nu tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Lachi cam pe la 12.00 -13.00 ,mie imi spui ,eu si mai si .Sa vad ce valoare e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Ginuta, esti graviduta mamico, sunt sigura ca asa arati . ma bucur pentru tine
Victoria si Medamaya sa fiti cumintele si sa ne dati semnale pozitive +++++
bety, tot norocul din lume pentru maine la ET
lachi, io te dulce
Mirga, un gand bun si multe .
Andicu, mult noroc. vad ca ai intrat in linie dreapta. Vin repejor dupa tine sa prind si io primavara asta stolul de berze care vad ca se tot invarte pe aici.
Fetelor, va pup dulce pe toate si va tin pumnii sa va vad pe toate

Mergi la inceput